Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 20:49)
dievuliau kokia grazuole  wub.gif Tuoj as ant trecio pasirasysiu  lotuliukas.gif
Pirsciuka uz ausytes butinai reiketu retusuoti, su juoda maike irgi kazka daryti... Arba tiesiog siek tiek kitu kampu reikejo imti.. Bet siaip puikus kadras  4u.gif

Cia berniukas lotuliukas.gif
Aciu merginos, cia mano pirmas bandymas tokiam stiliuj, su kojyte zinau kad negerai, reiks bandyt kitaip ta dryzuota maike tvarkyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 23:13)
Cia berniukas  lotuliukas.gif

Sorriukas blush2.gif man paskutiniu metu daznai taip apsirikti pasitaiko....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 26, 00:18)
Sorriukas blush2.gif man paskutiniu metu daznai taip apsirikti pasitaiko....

trecIOS reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 20:38)
na idedu savo katina, vardas Pirmininkas. Kaip nufotografuota taip ir ideta, nei kirpta nei kas kitka daryta. Laukiu nuomoniu.

aciu  4u.gif

Del ausies jau pasake, siaip wb ryskiai pagrybaves spalvotam variante, plius man per daug virsuj erdves, per mazai apacios, jb variantas geresnis, jei neziuret kompoziciniu dalyku. O pats modelis tai superinis biggrin.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 21:37)
viena is paskutiniu  cool.gif
Lauksiu kritikos  mirksiukas.gif

Jau viskas issakyta, man dar gal vos vos virsaus noretusi, bet siaip wub.gif kadras, svarbiausia vaiko zvilgsnis pagautas thumbup.gif

Akasha, is tavo fotopusryciu man paskutiniai oziukai labiausiai patiko, kitose tikrai centruota ir buitinis fonas, bet ne ta prasme, kad ten foteliai ar ka, bet per daug detaliu fone, pvz pledukas metosi ir pns...buitiniu fonu mes neisvengsim namuose, bet kita karta jei planuosi fotkint - maximaliai stenkis pasalint blaskancius daiktus: pagalveles, zaislus ismetytus, pledukus ir t.t. Arba kadra komponuok taip, kad nesimatytu visko 4u.gif Ryskumas, skaidrumas super 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 22:37)

jau gyriau wub.gif zvilgsnis uzburia, negaliu nieko kritikuot biggrin.gif o siaip merginos jau issake kritika drinks_cheers.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 22:49)

pirmiausia, jei keli per fotki, tai ji nuvagia kokybe mirksiukas.gif susikurk intern.albuma flickr, ten kokybes nenuvagia smile.gif
spalvotas variantas per daug geltonas blush2.gif
o sitas Pirmininkas JB visai gerai ziurisi, neskaitant nukirptos ausies ir usu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 26 sausio 2010 - 12:31
Sveikos,

bandau ikelti 5 ND - WB naturaliam apsvietime

1. auto

user posted image

2. Seselis

user posted image

3. Custom

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 26, 12:34)
Sveikos,

o ta zvake is tikruju yra visiskai balta? nes jei taip, tai custom turetu but ne toks gelsvas..
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 26, 13:34)
Sveikos,

siulyciau pasirinkti baltesni daikta unsure.gif kad ir nuo vaistu bonkute ar zaisliuka koki mirksiukas.gif nes dabar nelabai cia balta g.gif
Atsakyti
ateinu su paskutiniu namu darbu apie WB naturalioj sviesoj.

Auto
user posted image

Debeselis
user posted image

Rankinis
user posted image

Na lyg baltas rankinis, kaip jums atrodo? ir taip, ir taip ziuriu smile.gif siaip auto nelabai nuo rankinio skiriasi siuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 26, 13:34)
Sveikos,

Man irgi atrodo kad zbake ne balta, be tok kaip matau darai labai didele klaida de to kaj ja statai ant palanges, nes sviesa sklinda pro langa ir tavo zvakide fotografuojama dalis yra seselyje ir tokiu budu tikrai sunku isgauti balta sppalva...
Siuo atveju reiketu stengtis paciai stoveti labiau prie langao(zinoma neuzstoti sviesos ir nedaryti seselio)... O daigta pasistatyti kurnors ant stalo taip, kad pro langa patenkanti sviesa kristu ant jo...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 14:19)
Na lyg baltas rankinis, kaip jums atrodo? ir taip, ir taip ziuriu smile.gif siaip auto nelabai nuo rankinio skiriasi siuo atveju smile.gif

ND gerai... tai dziaukis, kad auto gerai fotkina smile.gif Galesi ir ant jo piskinti....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 26, 14:32)
Man irgi atrodo kad zbake ne balta, be tok kaip matau darai labai didele klaida de to kaj ja statai ant palanges, nes sviesa sklinda pro langa ir tavo zvakide fotografuojama dalis yra seselyje ir tokiu budu tikrai sunku isgauti balta sppalva...
Siuo atveju reiketu stengtis paciai stoveti labiau prie langao(zinoma neuzstoti sviesos ir nedaryti seselio)... O daigta pasistatyti kurnors ant stalo taip, kad pro langa patenkanti sviesa kristu ant jo...
ND gerai... tai dziaukis, kad auto gerai fotkina smile.gif Galesi ir ant jo piskinti....

Aciu 4u.gif Perdarysiu. ir kaip suprantu ne butinai baltame fone? Kazkodel galvojau, kad reikia baltame fone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 26, 13:19)

Gerai 4u.gif
Atsakyti