Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 21:37)
user posted image
viena is paskutiniu  cool.gif
Lauksiu kritikos  mirksiukas.gif

kokia grazute wub.gif

tik galvoju ar pas mane monitorius blogai sukalibruotas ar kas, bet man rankove nesiskiria nuo fono ir kojyte taip keistai atrodo. Turbut reik monitoriu persikalibruot g.gif
Atsakyti
as tai sutikciau su kokiu nauju namu darbu. nes ryt atsiskaitau paskutini ND, ir ka toliau daryt? sad.gif

gyvunu neturiu, bet gi galima ka sugalvot wink.gif

ai, dar lasus i savo plana reiktu man itraukt smile.gif

Atsakyti

QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 22:34)
Na ir kas cia gali buti blogo is arti fotografuoti?.. Viskas gerai, katinas tikras grozuolis.. as tik gal kirpciau siek tiek kaires.....
Su savaites uzduotim, tai gal ir nebloga ideja smile.gif Neaisku tik ar visos augintinius namie turi ir ar pasirasys del tokios uzduoties....

Na as turiu rolleyes.gif galiu bandyti kazkaip nufotkint savo ziurke nors nelabai vietoj isbuna, bet bus issukis man, taigi pasirasau bigsmile.gif

As dar su WB negaliu susidorot, man vis lapas raudonas, nu niekaip neeina nustatyt, rytoj dar zaisiu ir dar ir dar instrukcija skaitysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 25, 23:37)
tai ji pasake , kad galima bet kokius fotkint , kad ir piestus ar minkstus biggrin.gif

Butent. ..mano katinas istremtas i kaima tai as irgi kaip ir neturiu ...bet galima butu sugalvoti ka nors ..kaip nors ..arba jei jau namie yra tai kaip nors neiprastai....
emigrantes labai grazi nuotrauka bigsmile.gif tik fain man asmenishkai butu jei uz ausies pirshto nesimatytu arba ten rankos butu daugiau ..ir su kojyte kazkas ..turbut maike juoda..bet pas mane nesiskiria nuo fono g.gif

lisekli ...tau raudonas, man melynas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 25 sausio 2010 - 21:44
user posted image

emigrante, nuostabi foto, bet matyt klonavai kur kojytė ir kažkas negerai gavos biggrin.gif Ir tikrai norėtųs kad rankovė būtų kitos saplvos, nes dabar ranka "kaba iš niekur". Bet tikrai pasistengei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 25 sausio 2010 - 21:45
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 21:40)
kokia grazute  wub.gif

tik galvoju ar pas mane monitorius blogai sukalibruotas ar kas, bet man rankove nesiskiria nuo fono ir kojyte taip keistai atrodo. Turbut reik monitoriu persikalibruot  g.gif

tai man rodos, gerai, kad nesiskiria. toks kudikis erdveje kabantis atrodo wink.gif as netgi ta maikutes dali, kur matos, kazkaip tvarkyciau, kad neaisku butu, kad ten maikute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 21:44)
tai man rodos, gerai, kad nesiskiria. toks kudikis erdveje kabantis atrodo wink.gif as netgi ta maikutes dali, kur matos, kazkaip tvarkyciau, kad neaisku butu, kad ten maikute smile.gif

bet dabar atrodo kad kojyte issukta, kazkaip is klubo neproporcingai
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 25, 22:37)

dievuliau kokia grazuole wub.gif Tuoj as ant trecio pasirasysiu lotuliukas.gif
Pirsciuka uz ausytes butinai reiketu retusuoti, su juoda maike irgi kazka daryti... Arba tiesiog siek tiek kitu kampu reikejo imti.. Bet siaip puikus kadras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 25 sausio 2010 - 21:53
nu manuo j/b pirmininkas, i fotki dejau tai kazkaip ne taip atrodo kaip kad pas mane atidaryta nuotrauka. lyg blankiau.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Apšvietimas thumbup.gif Tik kojytė vaiko labai nenatūraliai atrodo. Ranka atrodo kaip pakabinti, nes rankovės spalva ir fonas susilieja. Kompozicija graži. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 23:50)
Apšvietimas  thumbup.gif  Tik kojytė vaiko labai nenatūraliai atrodo. Ranka atrodo kaip pakabinti, nes rankovės spalva ir fonas susilieja. Kompozicija graži.  4u.gif

forgete man tavo prezidentas spalvotas buvo geresnis ...cia kazkaip balta issilieja ...tik dideles akys matos 4u.gif

o kaip isgauti toki apsvietima kaip pas emigrante ?reikia papildomu liampu?
Atsakyti
user posted image

Labai liux foto thumbup.gif Tik pritariu,paklonuociau ranka ties kojyte, ir dar saturation blue nuimciau- kad fonas taip nemelynuotu. O siaip labai labai liux thumbup.gif thumbup.gif

Forgete- tavo katinas fainuolis,tik desines truksta,kaires per daug, jb neblogas bet dar gal kontrasto pabandyciau pridet. O spalvotam variante WB nugrybes- geltonuoja katinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 sausio 2010 - 21:59