QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 18:35)
na, ir keliu ND dirbtinej sviesoj WB..
Man lyg gerai, nors ir atidziai ziurejau, ar nuo tos lovos tas melunumas nepersidave zmogeliui nu lyg ne, paziurekit jus perdarysiu, jei kuriai netiks
Man lyg gerai, nors ir atidziai ziurejau, ar nuo tos lovos tas melunumas nepersidave zmogeliui nu lyg ne, paziurekit jus perdarysiu, jei kuriai netiks
Gerai Ir visi tavo ND geri, taigi nera cia jau labai ka ir plestis
QUOTE(rarity @ 2010 01 25, 19:32)
Visose mergaitė centruota. Labai blaško fonas - per daug spalvų - bardakėlis. Ryškumas geras. Jei rinktis, tai man paskutinė nebloga, tik pirštukus galėjai visus palikti
Aciu uz kritika Fono tikrai neturejau galimybes sutvarkyti, nes kambarys siauras ir ilgas ir kazkaip prie sienos pasodinti nelabai iseina, su 50mm netelpu Fonas ir mane paciai nepipatingai patinka toks grynai buitinis... Na nieko, mes vis dar mokomes ir tikiuosi kadanors nebedarysiu klaidu
QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 25, 19:51)
Kokybė liuks, bet kompozicija kliūna. Pasiskaityk apie trečdalių taisyklę ir susižiūrėk griūvančius horizontus (spinteles)
tinka
tinka
Taisykles skaitytos ir jau senai visos ismoktos... Ne visada jos taikomos, o ir ne visada pasiteisina Kaip bebutu aciu uz pastebejimus...
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 21:38)
na idedu savo katina, vardas Pirmininkas. Kaip nufotografuota taip ir ideta, nei kirpta nei kas kitka daryta. Laukiu nuomoniu.
aciu
aciu
Kacius tai nerealus, tik jau ausies labai gaila Ir usus toj pusej taip pat visus noretusi matyti... Siaip ir ryskumas ir spalvos begalo fainos ir tikrai nesinori jos JB....
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 21:54)
Pirmas ND gerai.. Antras pakartotinis jau irgi gerai O del pirmo dublio trukumus jau issake...
Ir pabaigai mergaites, nesipykim.... Mes cia atejome mokytis ir gerai, kai zmones issako tai ka pastebi Tiek blogu stiek gerus dalykus... Dziaugiuosi, kai zmones pasako tai kas negerai, nes tada galima daryti isvadas, kur daugiau reikia atkreipti demesi, ka sutvarkyti, kur pasipraktikuoti... Yra labai geras posakis: Kiekvienas spyris i uzpakali-yra zingsnis i prieki...
Ir aciu visoms uz pagyrimus, patarimus, ir pastabas