Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2010 01 25, 20:43)
nukirpai ausyte  mirksiukas.gif  as ja gal j/b versciau ...

del ausies tai jo, priguliau fotkint ir katinas pribego link manes kazkaip as fotkinau ir nufotkinau kazka. ausies jau neturiu is kur gaut biggrin.gif o juodo balto nezinau ar norisi man, siandien paskaiciau, kad lengviausia nuotraukos trukumus paslept - paverst ja juodai balta. tai nebenoriu tos juodai baltos, nes taip lengviausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 20:34)
o mano ND visi sitie tinkami?  g.gif labai mazai komentuojanciu biggrin.gif nepatingekit didesnes mazesnes pakomentuot smile.gif nes joms tai labai labai svarbu smile.gif

Tavo ND man visi tinka. Ką ča komentuosi, jei viskas OK, nėr prie ko kabinėtis wink.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 20:46)
del ausies tai jo, priguliau fotkint ir katinas pribego link manes kazkaip as fotkinau ir nufotkinau kazka.  ausies jau neturiu is kur gaut biggrin.gif o juodo balto nezinau ar norisi man, siandien paskaiciau, kad lengviausia nuotraukos trukumus paslept - paverst ja juodai balta. tai nebenoriu tos juodai baltos, nes taip lengviausia smile.gif

Pabandyk paversti j/b, pamatysi, kaip tai sudėtinga. Aišku paversti kokybiškai, o ne bet kaip wink.gif Fainas katinas, kad ir be ausies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 20:14)
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 19:33)

pirmas tai gerai 4u.gif , o antram noretusi vieno daikto priesakyje ir fono... nes dabar tarp antros ir trecios foto tai nelabai skirtumas matosi.

ačiū už pastabas

QUOTE(rarity @ 2010 01 25, 20:24)
Priklauso nuo to, ko ieškai. Labai gerai, kad domiesi, kaip padaryti gražiau.
Įžeidinėti nėra šios temos tikslas, bet išsakyti kritiką - taip. Jei manai, kad trūksta info iš kritikuojančio asmens, paprašyk pagrįsti, kodėl taip ar kitaip mano.
Sveika
1 ND gerai. Antras ne.

norėtusi žinoti, kodėl antras neįtiko.

2 ND pakartojimui:

f/2,8 ISO200
user posted image

f/5,6 ISO1600
user posted image

f/11 ISO3200
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 25, 20:51)
Tavo ND man visi tinka. Ką ča komentuosi, jei viskas OK, nėr prie ko kabinėtis wink.gif

aciu, tai kitu tyla uzskaitysiu kaip OK hihihi.gif

tai liko man tik naturalioj sviesoj WB...
Atsakyti
Kaip aš norėčiau taip fotografuoti išmokti...Ech... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 20:54)

manau gerai, tik noretusi tos gelytes ryskesnes. bet esme jei supranti, tai gerai smile.gif jau kalbu kaip pazengusi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 20:38)
na idedu savo katina, vardas Pirmininkas. Kaip nufotografuota taip ir ideta, nei kirpta nei kas kitka daryta. Laukiu nuomoniu.

user posted image

aciu  4u.gif

o man gražu ir su nukirpta ausyte 4u.gif Kitas dalykas, j/b būtų labai šalta, o ši nuotrauka, t.y. spalvinė gama, man suteikia šilumos jaukumo.
O jeigu dar kalbant apie galūnių nukirtimą, manau, kad šitai foto nelabai ką turėtumėte prikišti - veido pusės taip pat nėra. Tokia kompozicija. Ir man gražu, asmeniškai. http://1x.com/photos/portrait/30669/

P.S. ir šitoj nuorodoj deda tik profesionalūs fotografai, kurie praeina visus barjerus.
Papildyta:
Ir šita "be galūnė" kompozicija. thumbup.gif http://1x.com/photos/portrait/29822/
Papildyta:
O kad jaukiau vyktų mūsų pokalbis, kviečiu į cozy aplinką

user posted image

išgerti skanios kavos

user posted image

p.s. visas nuotraukas, jei kam smalsu, darau su Nikon D700 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 25 sausio 2010 - 21:07
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 21:07)
P.S. ir šitoj nuorodoj deda tik profesionalūs fotografai, kurie praeina visus barjerus.
Papildyta:
Ir šita "be galūnė" kompozicija.  thumbup.gif http://1x.com/photos/portrait/29822/
Papildyta:
O kad jaukiau vyktų mūsų pokalbis jaukiau vyktų, kviečiu į cozy aplinką

visose tose foto samoningai taip daryta ir palikta veido simetrija , o cia netycia ji nukirpta ... nemanau , kad tinkamas palyginimas mirksiukas.gif

demetriuke ne fotike esme , paziurek kaip fotografuoja bonda su tik pagerinta muiline rolleyes.gif

beja kavineje faina aplinka smile.gif kur ji randasi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 25 sausio 2010 - 21:11
2 ND pakartojimui:

esmė matos, bet pirmoj foto fokusas kažkoks neaiškus unsure.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 21:07)
O jeigu dar kalbant apie galūnių nukirtimą, manau, kad šitai foto nelabai ką turėtumėte prikišti - veido pusės taip pat nėra. Tokia kompozicija. Ir man gražu, asmeniškai. http://1x.com/photos/portrait/30669/

Papildyta:
Ir šita "be galūnė" kompozicija.  thumbup.gif http://1x.com/photos/portrait/29822/

Norint laužyti taisykles, pirma reikia jas gerai žinoti...

Pirmininkas (iškart su oficialiu pristatymu thumbup.gif lotuliukas.gif ) patiko, bet aš irgi bandyčiau jb, manau, būtų įdomesnė foto bigsmile.gif
Atsakyti
demetriuke grazios foto ir nuoroda labai idomi, reiks issianalizuot.

einu daryt juodai balta Pirmininka, laukit rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 25, 21:10)
esmė matos, bet pirmoj foto fokusas kažkoks neaiškus  unsure.gif

pirmoj foto puikiai matosi fokusas - į vidurinį žiedą mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už pastabas
norėtusi žinoti, kodėl antras neįtiko.

2 ND pakartojimui:

Dabar gerai. Pirma esmės nesimatė. mirksiukas.gif

QUOTE(Juraciukee @ 2010 01 25, 20:57)
Kaip aš norėčiau taip fotografuoti išmokti...Ech... rolleyes.gif

O kas trukdo? Mokykis ir fotografuosi 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2010 01 25, 21:09)
visose tose foto samoningai taip daryta ir palikta veido simetrija , o cia netycia ji nukirpta ... nemanau , kad tinkamas palyginimas  mirksiukas.gif

demetriuke ne fotike esme , paziurek kaip fotografuoja bonda su tik pagerinta muiline  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Will @ 2010 01 25, 21:10)
esmė matos, bet pirmoj foto fokusas kažkoks neaiškus  unsure.gif
Norint laužyti taisykles, pirma reikia jas gerai žinoti...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 25 sausio 2010 - 21:18