Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Super thumbup.gif Bet kai pagalvoju kiek per diena bendruomeniu aplekt reiks, SM, e-foto, flickr, blogas, skaipas doh.gif lotuliukas.gif Ir cia vien fotografines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 10:39)
Labas,

Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis  thumbup.gif  Matysim kaip seksis  bigsmile.gif  Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus  tongue.gif  ir galimybes.

ooo naujiena...
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 01 14, 10:57)
Super thumbup.gif  Bet kai pagalvoju kiek per diena bendruomeniu aplekt reiks, SM, e-foto, flickr, blogas, skaipas doh.gif  lotuliukas.gif Ir cia vien fotografines biggrin.gif

ir dirbti nebelieka kada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 11:39)
Labas,

Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis  thumbup.gif  Matysim kaip seksis  bigsmile.gif  Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus  tongue.gif  ir galimybes.

Na labai grazi ideja smile.gif.. Ir kaip greit susisukot.... Tikiuosi ir mane priimsit, nors dar viena ND su zoominimu ir skolinga esu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Olive* @ 2010 01 14, 11:51)
cia i tema siluma  4u.gif
tirpsta
user posted image

Man spalvos truputeli kliuva.. per daug geltonos... truputi levels ir curves patvarkius geriau atrodo.... O siaip i tema tinka... thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už smagų pasisėdėjimą, gaila, kad man teko paskui Unę daugiau bėgioti doh.gif nei su Jumis paplepėti, na bet kadangi pradžia padaryta, turbūt galima bus ir dažniau susitikti juolab, kad aplink Bigą čia mūsų fotografuojančių daug.

Ir aišku gal pavyks kokį išvažiuojamąjį - išeinamąjį fotografavimą padaryti mirksiukas.gif

O kur kelti nuotraukas? Nedaug turiu, bet kokią vieną įdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nu as lyg ir visus ND atsiskaicius, bet vis tyliai jus skaitineju blush2.gif kazkaip nedristu deti cia savo "meno" doh.gif Neseniai Airijoj buvo tokie salciai, kokiu vietiniai nelabai mate (nors, lyginant su LT, tai vienas juokas, o ne salciai tongue.gif ). Galvojau kelti kokia viena nuotrauka, bet neissirinkau, kuria doh.gif

user posted image
Atsakyti
o cia irgi dar bus mokyklele, ar jau tik bloge?smile.gif as skaitau dar tik temas, esu kazkur ties 13 biggrin.gif nu dar savaite, ir gal perskaitysiu viska:) naudos duoda tas skaitymas, tik kad labai daug foto isiimta..... verysad.gif

ND dar nepadariau, nes tik vakarais namie bunu, o ten tokia tamsa.. doh.gif lauksiu pavasario gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2010 01 14, 11:51)
vakaras, tai tikrai grazus, o del foto, tai ir pati turbut jau zinai kelias klaideles  ax.gif horizontas eina beveik per viduri  mirksiukas.gif saule centruota  mirksiukas.gif

cia i tema siluma  4u.gif

Zinau der klaideliu biggrin.gif bet aciu uz komentara wink.gif kurie gali ne tik fotografavusiam bet ir kitiem besimokantiem padeti wink.gif

O man nekliuva spalva ax.gif man tokia silta ir pavasariska.
As kazkaip kitaip pradejau ziureti i fotografija, kad tai yra zmogaus asmeninis poziuris i tam tikra uzfiksuota akimirka. Kiekvienas uzfiksuotume ja kitaip, ir net kitoki matom apdirbima. Jei nera kazkokiu esminiu klaidu - imu prielaida kad tas variantas kuri pateike autorius yra pats geriausias, ir butent tai yra autoriaus unikalus kurinys ax.gif

QUOTE(Will @ 2010 01 14, 11:54)
Mes jau senai apie tai mąstėm, bet vis kalbos kalbom likdavo, o dabar tai Pelenei laurai priklauso, ji čia sujudino visas nuo pat ryto .  Aš tik blogą sukūriau ir priimu norinčias.
Prašom atlikti ND ir jungtis  mirksiukas.gif

Savaitgali butinai pameginsiu pasidarbuoti mirksiukas.gif

Pastebejau kad jusu cia iniciatoriu burelis, bet betaisant zinute paluzo kompas doh.gif Aciu merginos uz gerus norus ir iniciatyva 4u.gif

QUOTE(Tiomama @ 2010 01 14, 12:30)
Galvojau kelti kokia viena nuotrauka, bet neissirinkau, kuria 

Matosi kad superiniai vaizdai, bet gaunasi tokia makalyne dabar kad nebezinai kur susikoncentruoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 10:39)
Labas,

Labas ax.gif

Kokia gera mintis, aš irgi labai norėčiau prisijungti ax.gif

Beje, o kaip pas jus prie skypo būrelio prisijungt blush2.gif ? Aš ir norėč, jeigu kas galit prijungt Arija1176
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 14 sausio 2010 - 12:16
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 14, 11:12)
Matosi kad superiniai vaizdai, bet gaunasi tokia makalyne dabar kad nebezinai kur susikoncentruoti doh.gif

Nu vaizdai gal ir iprasti LT, bet man, apie 4 metus nemaciusiai ziemos, tai buvo pasakiskas grozis ax.gif

O gal butu galima ir man prie jusu prisijungti i Fotografijos mokyklele ir Skype psich666? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 14 sausio 2010 - 12:25
Laba visoms!

Vaje, kaip fain, kad mokykla atsirado!! thumbup.gif LABAI noriu visur visur jungtis.. blush2.gif Ir skype ir į mokinio suolą.. ND padariau tuos privalomus, tai gal priimsit? drinks_cheers.gif
Atsakyti
As busiu nepopuliari... Nelabai suprantu kam tas blogas. Juk viska galima mokytis ir SM, juk cia irgi on line. O metytis dabar per visur nematau prasmes. As nespesiu taip sad.gif Jau skype be sansu su jusu tempais, o prisides dar vienas.. Prisijungiau as ten, bet jauciu tuo viskas ir baigsis. O del pacios info as daznai uzsuku i pazengusiuju bloga, kur jos be proto daug.
http://fotografuojam.blogspot.com/

Tiomama, matosi kad labai grazios foto. Manau jos ir po viena kaip minimalistines graziai ziuretusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 14 sausio 2010 - 12:51