Super Bet kai pagalvoju kiek per diena bendruomeniu aplekt reiks, SM, e-foto, flickr, blogas, skaipas Ir cia vien fotografines
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 10:39)
Labas,
Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis Matysim kaip seksis Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus ir galimybes.
Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis Matysim kaip seksis Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus ir galimybes.
ooo naujiena...
QUOTE(Melodi @ 2010 01 14, 10:57)
Super Bet kai pagalvoju kiek per diena bendruomeniu aplekt reiks, SM, e-foto, flickr, blogas, skaipas Ir cia vien fotografines
ir dirbti nebelieka kada
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 11:39)
Labas,
Na labai grazi ideja .. Ir kaip greit susisukot.... Tikiuosi ir mane priimsit, nors dar viena ND su zoominimu ir skolinga esu
Papildyta:
QUOTE(Olive* @ 2010 01 14, 11:51)
Man spalvos truputeli kliuva.. per daug geltonos... truputi levels ir curves patvarkius geriau atrodo.... O siaip i tema tinka...
Ačiū merginos už smagų pasisėdėjimą, gaila, kad man teko paskui Unę daugiau bėgioti nei su Jumis paplepėti, na bet kadangi pradžia padaryta, turbūt galima bus ir dažniau susitikti juolab, kad aplink Bigą čia mūsų fotografuojančių daug.
Ir aišku gal pavyks kokį išvažiuojamąjį - išeinamąjį fotografavimą padaryti
O kur kelti nuotraukas? Nedaug turiu, bet kokią vieną įdėsiu
Ir aišku gal pavyks kokį išvažiuojamąjį - išeinamąjį fotografavimą padaryti
O kur kelti nuotraukas? Nedaug turiu, bet kokią vieną įdėsiu
Sveikutes. Nu as lyg ir visus ND atsiskaicius, bet vis tyliai jus skaitineju kazkaip nedristu deti cia savo "meno" Neseniai Airijoj buvo tokie salciai, kokiu vietiniai nelabai mate (nors, lyginant su LT, tai vienas juokas, o ne salciai ). Galvojau kelti kokia viena nuotrauka, bet neissirinkau, kuria
o cia irgi dar bus mokyklele, ar jau tik bloge? as skaitau dar tik temas, esu kazkur ties 13 nu dar savaite, ir gal perskaitysiu viska:) naudos duoda tas skaitymas, tik kad labai daug foto isiimta.....
ND dar nepadariau, nes tik vakarais namie bunu, o ten tokia tamsa.. lauksiu pavasario gal
ND dar nepadariau, nes tik vakarais namie bunu, o ten tokia tamsa.. lauksiu pavasario gal
QUOTE(Olive* @ 2010 01 14, 11:51)
vakaras, tai tikrai grazus, o del foto, tai ir pati turbut jau zinai kelias klaideles horizontas eina beveik per viduri saule centruota
cia i tema siluma
cia i tema siluma
Zinau der klaideliu bet aciu uz komentara kurie gali ne tik fotografavusiam bet ir kitiem besimokantiem padeti
O man nekliuva spalva man tokia silta ir pavasariska.
As kazkaip kitaip pradejau ziureti i fotografija, kad tai yra zmogaus asmeninis poziuris i tam tikra uzfiksuota akimirka. Kiekvienas uzfiksuotume ja kitaip, ir net kitoki matom apdirbima. Jei nera kazkokiu esminiu klaidu - imu prielaida kad tas variantas kuri pateike autorius yra pats geriausias, ir butent tai yra autoriaus unikalus kurinys
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 11:54)
Mes jau senai apie tai mąstėm, bet vis kalbos kalbom likdavo, o dabar tai Pelenei laurai priklauso, ji čia sujudino visas nuo pat ryto . Aš tik blogą sukūriau ir priimu norinčias.
Prašom atlikti ND ir jungtis
Prašom atlikti ND ir jungtis
Savaitgali butinai pameginsiu pasidarbuoti
Pastebejau kad jusu cia iniciatoriu burelis, bet betaisant zinute paluzo kompas Aciu merginos uz gerus norus ir iniciatyva
QUOTE(Tiomama @ 2010 01 14, 12:30)
Galvojau kelti kokia viena nuotrauka, bet neissirinkau, kuria
Matosi kad superiniai vaizdai, bet gaunasi tokia makalyne dabar kad nebezinai kur susikoncentruoti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 10:39)
Labas,
Labas
Kokia gera mintis, aš irgi labai norėčiau prisijungti
Beje, o kaip pas jus prie skypo būrelio prisijungt ? Aš ir norėč, jeigu kas galit prijungt Arija1176
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 14, 11:12)
Matosi kad superiniai vaizdai, bet gaunasi tokia makalyne dabar kad nebezinai kur susikoncentruoti
Nu vaizdai gal ir iprasti LT, bet man, apie 4 metus nemaciusiai ziemos, tai buvo pasakiskas grozis
O gal butu galima ir man prie jusu prisijungti i Fotografijos mokyklele ir Skype psich666?
Laba visoms!
Vaje, kaip fain, kad mokykla atsirado!! LABAI noriu visur visur jungtis.. Ir skype ir į mokinio suolą.. ND padariau tuos privalomus, tai gal priimsit?
Vaje, kaip fain, kad mokykla atsirado!! LABAI noriu visur visur jungtis.. Ir skype ir į mokinio suolą.. ND padariau tuos privalomus, tai gal priimsit?
As busiu nepopuliari... Nelabai suprantu kam tas blogas. Juk viska galima mokytis ir SM, juk cia irgi on line. O metytis dabar per visur nematau prasmes. As nespesiu taip Jau skype be sansu su jusu tempais, o prisides dar vienas.. Prisijungiau as ten, bet jauciu tuo viskas ir baigsis. O del pacios info as daznai uzsuku i pazengusiuju bloga, kur jos be proto daug.
http://fotografuojam.blogspot.com/
Tiomama, matosi kad labai grazios foto. Manau jos ir po viena kaip minimalistines graziai ziuretusi
http://fotografuojam.blogspot.com/
Tiomama, matosi kad labai grazios foto. Manau jos ir po viena kaip minimalistines graziai ziuretusi