Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 01 25, 20:32)
Visose mergaitė centruota. Labai blaško fonas - per daug spalvų - bardakėlis. Ryškumas geras. Jei rinktis, tai man paskutinė nebloga, tik pirštukus galėjai visus palikti  4u.gif

bet manau namu salygom tas fono blashkymas nelabai isvengiamas ...t.y. bent jau as fotografuoju seimos albumui ..ir kambari visada bardakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 16:57)
Na ir as dedu sendieninius fotopusrycius  ax.gif  Nezinojau net kuria issirinkti tai va visa serija sudesiu.. Gal kokiu patarimu komentaru pametesit  mirksiukas.gif

Kokybė liuks, bet kompozicija kliūna. Pasiskaityk apie trečdalių taisyklę ir susižiūrėk griūvančius horizontus (spinteles) wink.gif

QUOTE(liseklis @ 2010 01 25, 17:44)

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 18:35)

tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 25, 18:50)
bet manau namu salygom tas fono blashkymas nelabai isvengiamas ...t.y. bent jau as fotografuoju seimos albumui ..ir kambari visada bardakas  biggrin.gif

Čia yra besimokančių fotografuoti tema. Jei reikia pagyrų yra ir toks skyrelis wink.gif Ši tema tobulėjimui, vadinasi ir kritikai. O beje, su namų aplinka galima taip pat super susitvarkyti, kad nebūtų matyti to kas nereikia, tiesiog su laiku išmoksti matyti per ieškiklį ne tik pagrindinį objektą, bet ir aplinką.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 25, 19:57)
Čia yra besimokančių fotografuoti tema. Jei reikia pagyrų yra ir toks skyrelis wink.gif Ši tema tobulėjimui, vadinasi ir kritikai. O beje, su namų aplinka galima taip pat super susitvarkyti, kad nebūtų matyti to kas nereikia, tiesiog su laiku išmoksti matyti per ieškiklį ne tik pagrindinį objektą, bet ir aplinką.

zmogus tiesiog issake savo nuomone mirksiukas.gif Ir pagyru, manau, cia niekas neiesko - kritika yra gerai smile.gif Bet man dar butu idomu pasiziureti koki pavyzdi, kaip susitvarkyti su aplinka mirksiukas.gif smile.gif
su laiku tikrai pastebi ne tik pagrindini objekta, bet juk kartais aplinkos nepakeisi g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 25, 19:02)
zmogus tiesiog issake savo nuomone  mirksiukas.gif  Ir pagyru, manau, cia niekas neiesko - kritika yra gerai smile.gif  Bet man dar butu idomu pasiziureti koki pavyzdi, kaip susitvarkyti su aplinka  mirksiukas.gif  smile.gif 
su laiku tikrai pastebi ne tik pagrindini objekta, bet juk kartais aplinkos nepakeisi  g.gif  ax.gif  4u.gif

O aš kieno nuomonę išsakiau? O pavyzdžių yra ir pradžiamokslių temose daugybė. Pažiūrėk Citros, Tiny, Melodi, Zitlali, will ir kitų (atsiprašau ko nepaminėjau) fotkes. Super vaizdai ir namų aplinkoje. Ir taip sudėliota viskas, kad net nesuprasi kur fotkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 25, 21:12)
O aš kieno nuomonę išsakiau? O pavyzdžių yra ir pradžiamokslių temose daugybė. Pažiūrėk Citros, Tiny, Melodi, Zitlali, will ir kitų (atsiprašau ko nepaminėjau) fotkes. Super vaizdai ir namų aplinkoje. Ir taip sudėliota viskas, kad net nesuprasi kur fotkinta  bigsmile.gif

Kazkaip man atrodo as ne cia pataikiau smile.gif ...o gal dar visai visai pradedu ..nieko nenorejau nei izeisti, nei kritikuoti, nei per daug girti ...pasakiau taip kaip man atrodo.Nemanau kad visos pradedancios fotografuoti cia nori GALI buti nerealios fotografes (tam turbut ir gyslele reikia tureti) tiesiog pvz man yra noras tvarkingai graziai nufotografuoti aplinka kurioje sukasi mano pasaulis..
Kartais kai skaitau tai tokie sausi parasymai buna, kad knygose tokiu nera .. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartą 4u.gif

Pradedu pažintį pas jus dviem namų darbais mirksiukas.gif
1 ND

Fokusas į artimiausią
user posted image

Fokusas į vidurinę
user posted image

Fokusas į galinę
user posted image

2 ND

F2,8 ISO200
user posted image

F7,1 ISO1600
user posted image

F11 ISO3200
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 19:33)

pirmas tai gerai 4u.gif , o antram noretusi vieno daikto priesakyje ir fono... nes dabar tarp antros ir trecios foto tai nelabai skirtumas matosi.
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 25, 19:17)
Kazkaip man atrodo as ne cia pataikiau  smile.gif ...o gal dar visai visai pradedu ..nieko nenorejau nei izeisti, nei kritikuoti, nei per daug girti ...pasakiau taip kaip man atrodo.Nemanau kad visos pradedancios fotografuoti cia nori GALI buti nerealios fotografes (tam turbut ir gyslele reikia tureti) tiesiog pvz man yra noras tvarkingai graziai nufotografuoti aplinka kurioje sukasi mano pasaulis..
Kartais kai skaitau tai tokie sausi parasymai buna, kad knygose tokiu nera .. 4u.gif

Priklauso nuo to, ko ieškai. Labai gerai, kad domiesi, kaip padaryti gražiau.
Įžeidinėti nėra šios temos tikslas, bet išsakyti kritiką - taip. Jei manai, kad trūksta info iš kritikuojančio asmens, paprašyk pagrįsti, kodėl taip ar kitaip mano.

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 25, 19:33)
Sveikos dar kartą  4u.gif

Pradedu pažintį pas jus dviem namų darbais  mirksiukas.gif

Sveika
1 ND gerai. Antras ne.
Atsakyti
o mano ND visi sitie tinkami? g.gif labai mazai komentuojanciu biggrin.gif nepatingekit didesnes mazesnes pakomentuot smile.gif nes joms tai labai labai svarbu smile.gif
Atsakyti
na idedu savo katina, vardas Pirmininkas. Kaip nufotografuota taip ir ideta, nei kirpta nei kas kitka daryta. Laukiu nuomoniu.

user posted image

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 20:38)
na idedu savo katina, vardas Pirmininkas. Kaip nufotografuota taip ir ideta, nei kirpta nei kas kitka daryta. Laukiu nuomoniu.

aciu  4u.gif

nukirpai ausyte mirksiukas.gif as ja gal j/b versciau ...
Atsakyti