Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ar reikia naujokėm sukelti užskaitytus namų darbus į albumą?
Atsakyti
Na ir as dedu sendieninius fotopusrycius ax.gif Nezinojau net kuria issirinkti tai va visa serija sudesiu.. Gal kokiu patarimu komentaru pametesit mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir dar oziukai kokie pas mus buvo ateje smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 24, 23:38)
.
Citra, ne kada nors, o per diena po 25lt ir taip 365 dienas per metus zek ir tavo tas D700  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Zinok, db turiu mantra, gulu i lova, keliu is lovos ir sakau, dar siais metais turesiu d700 + sigma 50mm f1,4. Ir nifiga, turesiu  tongue.gif

Nu ot malacius kokia thumbup.gif

Nu sakes,mergos,reik ir man tos knygos blink.gif
Atsakyti
mano ND irgi buvo praleistas blush2.gif
5 ND
Akasha, smagios fotkes, sakyk kaip isgauni toki ryskuma? Kokie parametrai?
Atsakyti
jetus, laksciau su tuo baltu lapu per kambari fotkindaa ir taip ir ananaip, o kaip viskas ryyyskiai melyna taip melyna doh.gif o paskui ziu, gi pas mane stala baltas (jis labai zemas). isikisau tai tvirtai fotika tarp koju hihihi.gif kad nesujudetu ir kaip soviau ir iskart super balta pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 16:57)
Na ir as dedu sendieninius fotopusrycius  ax.gif  Nezinojau net kuria issirinkti tai va visa serija sudesiu.. Gal kokiu patarimu komentaru pametesit  mirksiukas.gif

superine serija, kaip ir visi tavo darbeliai wink.gif 4u.gif Labai kokybiskos nuotraukos. Cia su 50-uku fotkinai?
Man kiekviena serijos nuotrauka nuostabi, bet jei reiktu kokia nors isskirti - tai pasirinkciau pirma ir paskutine - ten ypatingai isreiktos emocijos ir charakteris wub.gif 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 17:29)
jetus, laksciau su tuo baltu lapu per kambari fotkindaa ir taip ir ananaip, o kaip viskas ryyyskiai melyna taip melyna  doh.gif o paskui ziu, gi pas mane stala baltas (jis labai zemas). isikisau tai tvirtai fotika tarp koju  hihihi.gif kad nesujudetu ir kaip soviau ir iskart super balta pasidare biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 25 sausio 2010 - 16:37
QUOTE(Iriska @ 2010 01 25, 13:16)
VEIKIA!!!
MB sedejo su juo kalbejo kalbejo ir ikalbejo  thumbup.gif PAsukiojo objektyva ir kazkas ten jam atsoko.
UFFFF na bet ir isgasdino jis mane. unsure.gif Tokia trapi technika. Savo muiline buvau N kartu numetusi, o cia is 50cm aukscio ir jau tokios bedos. blink.gif

thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 16:57)
Na ir as dedu sendieninius fotopusrycius  ax.gif  Nezinojau net kuria issirinkti tai va

Man dvi paskutinios thumbup.gif

Nu ka keliu 4ND rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na, ir keliu ND dirbtinej sviesoj WB..
Man lyg gerai, nors ir atidziai ziurejau, ar nuo tos lovos tas melunumas nepersidave zmogeliui g.gif nu lyg ne, paziurekit jus smile.gif perdarysiu, jei kuriai netiks wink.gif

Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image

o gal visgi per melyna?... g.gif lovos melynumas tai tip top
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 25, 17:29)
mano ND irgi buvo praleistas blush2.gif
5 ND
Akasha, smagios fotkes, sakyk kaip isgauni toki ryskuma? Kokie parametrai?

Gadriuke.. apie tavo ND, tai si karta man auto naturaliausiai atrodo... o Custom tai melsvas..
Net nezinau, kaip cia sendien man pasiseke, bet matyt kuo toliau tuo labiau susidraugauju su savo fotiku smile.gif F2.5 ISO 200, nes namai ir dienos metu tamsus islaikymas 1/100s....

QUOTE(Skoria @ 2010 01 25, 17:36)
superine serija, kaip ir visi tavo darbeliai wink.gif 4u.gif Labai kokybiskos nuotraukos. Cia su 50-uku fotkinai?
Man kiekviena serijos nuotrauka nuostabi, bet jei reiktu kokia nors isskirti - tai pasirinkciau pirma ir paskutine - ten ypatingai isreiktos emocijos ir charakteris  wub.gif  4u.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aciu uz tokius pagyrimus blush2.gif Nesitikejau... Taip cia 50-tukas

QUOTE(liseklis @ 2010 01 25, 17:44)
thumbup.gif
Man dvi paskutinios  thumbup.gif
Nu ka keliu  4ND rolleyes.gif

Aciu... O tavo ND gerai...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 15:57)
Na ir as dedu sendieninius fotopusrycius  ax.gif  Nezinojau net kuria issirinkti tai va visa serija sudesiu.. Gal kokiu patarimu komentaru pametesit  mirksiukas.gif

Man trečia geriausia, labai jau man patinka tas kleckų natūraliai išgautas murzinumas blush2.gif wub.gif thumbup.gif O šiaip jo, labai ryškios foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
man Akashos 1 nuotrauka labai thumbup.gif nu ir zvilgsniukas...vadinasi griuk negyvas jei taip i tave paziuriu lotuliukas.gif

ir patinka kad nuotraukos tokios astrios ..ryshkios aiskios
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 25, 15:57)

Visose mergaitė centruota. Labai blaško fonas - per daug spalvų - bardakėlis. Ryškumas geras. Jei rinktis, tai man paskutinė nebloga, tik pirštukus galėjai visus palikti 4u.gif

Atsakyti