Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievosius @ 2010 01 24, 23:38)
Zinok, db turiu mantra, gulu i lova, keliu is lovos ir sakau, dar siais metais turesiu d700 + sigma 50mm f1,4. Ir nifiga, turesiu  tongue.gif

Gal knyga "Paslaptis" skaitei? rolleyes.gif Labai jau pagal ją tu čia veiki rolleyes.gif Bet su tokiu nusistatymu tai tikrai turėsi ko tik panorėsi mirksiukas.gif

Na einu dienos šviesoj ND su WB daryt, nes dirbtiniame jau priėmėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 25, 12:10)
Gal knyga "Paslaptis" skaitei?  rolleyes.gif Labai jau pagal ją tu čia veiki  rolleyes.gif Bet su tokiu nusistatymu tai tikrai turėsi ko tik panorėsi mirksiukas.gif

Na einu dienos šviesoj ND su WB daryt, nes dirbtiniame jau priėmėt  thumbup.gif

Laba diena smile.gif As su ta The Secret issikaulijau ir masina, ir dabar baigiu issigaulint fotika biggrin.gif veikia kaip reikiant...

Laukiu greiciau kada leksiu pirkt savo naujo fotiko, ir galesiu atlikinet ND normaliai bigsmile.gif ir issirinkau jau modeli.. Imsiu Pentax K2000 su D-FA 18-55mm + 50-200mm objektyvais 4u.gif manau pirmai pradziai bus geriau negu gerai thumbup.gif o dabar vis skaitineju, vis ziurineju fotkes... Mokausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 25, 11:47)
Laba diena smile.gif As su ta The Secret issikaulijau ir masina, ir dabar baigiu issigaulint fotika  biggrin.gif veikia kaip reikiant...

kas cia per stebuklinga knyga?biggrin.gif o ja reik paciai skaityt, ar duot vyrui perskaityt?biggrin.gif
Atsakyti
VEIKIA!!!
MB sedejo su juo kalbejo kalbejo ir ikalbejo thumbup.gif PAsukiojo objektyva ir kazkas ten jam atsoko.
UFFFF na bet ir isgasdino jis mane. unsure.gif Tokia trapi technika. Savo muiline buvau N kartu numetusi, o cia is 50cm aukscio ir jau tokios bedos. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 13:06)
kas cia per stebuklinga knyga?biggrin.gif o ja reik paciai skaityt, ar duot vyrui perskaityt?biggrin.gif

Paciai reik skaityt biggrin.gif Paprasciausia knyga, vadinas Paslaptis smile.gif kaina 34lt atrodo maximoj smile.gif nereali knyga..
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 01 24, 15:28)
Ot tai aciu biggrin.gif  As save dabar antram motyvuoju, tai susigalvojau projekta 365, kiekviena diena po viena busimo antro fotke biggrin.gif Noro daugiau iskart atsirado, reik eit zet kur diedulis mano biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na štai mano paskutinis ND AWB dienos šviesoje

AWB
user posted image
Saulyte
user posted image
Rankinis
user posted image
Papildyta:
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 25, 11:47)
Laba diena smile.gif As su ta The Secret issikaulijau ir masina, ir dabar baigiu issigaulint fotika  biggrin.gif veikia kaip reikiant...

Rimtai??? GERAS. Aš jau bebaiginėju ją skaityt, man ji labai patiko, tik va kol kas nesugalvoju ko man dabar labiausiai reikia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 25, 12:06)

Jei abu perskaitysit tai apskritai būsit dvigubai visagaliai thumbup.gif lotuliukas.gif Aš va mąstau, kad baigus skaityti bandysiu įsiūlyti MB tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2010 01 25, 12:16)

SVEIKINUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 25, 14:16)
VEIKIA!!!
MB sedejo su juo kalbejo kalbejo ir ikalbejo  thumbup.gif PAsukiojo objektyva ir kazkas ten jam atsoko.
UFFFF na bet ir isgasdino jis mane. unsure.gif Tokia trapi technika. Savo muiline buvau N kartu numetusi, o cia is 50cm aukscio ir jau tokios bedos. blink.gif

Smagu bigsmile.gif

Merginos ta SECREt galima ir atsisiuti is torrentu -pasiziureti smile.gif
Atsakyti
rusų kalba rodo per čia http://www.topvideo.lt/?p=82
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 25, 14:09)
Smagu  bigsmile.gif
Merginos ta SECREt galima ir atsisiuti is torrentu -pasiziureti  smile.gif

Bet knyga zymiai geriau i galva lenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 25, 14:09)
Smagu  bigsmile.gif
Merginos ta SECREt galima ir atsisiuti is torrentu -pasiziureti  smile.gif

http://www.tfile.ru/...ic.php?t=147090
Atsakyti
Sveikos,

Gal galesite padeti.
Turim skaitmenine muiline Fujifilm f460. Ir taip atsitiko, kad dienos sviesoje jis fotografuoja su baltomis juostomis. Nakti viskas ok. Filmuoja irgi gerai.

Gal kuri zinoti, ar verta taisyti? Kiek kainuotu taisymas ir kur ji Vilniuje nunesti?

Imetu nuotraukos pavyzdi. http://images17.fotk...DSCF0076-vi.jpg
Atsakyti