Sveikos, fotografuotojos. Atsiprašau, kad braunuosi, bet gal ką sudomins . Parduodu tokį Tamron 17-50/2.8 Nikonui
na taisau savo 3 ND
Ir iškart noriu paklausti dėl 4 ND, dariausi ir jį, ir pasakykit jūs man ar aš vėl kažką negerai darau, ar rezultatas toks kaip ir su zoom, ta prasme irgi fonas susilieja ir tiek.
Papildyta:
Nu šakės, užsimaniau mažučiuko leliuko
Ir iškart noriu paklausti dėl 4 ND, dariausi ir jį, ir pasakykit jūs man ar aš vėl kažką negerai darau, ar rezultatas toks kaip ir su zoom, ta prasme irgi fonas susilieja ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 11:21)
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 12:42)
na taisau savo 3 ND
Geras ND, taip su 4 irgi tas pats turi gautis
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 13:42)
na taisau savo 3 ND
Papildyta:
Papildyta:
ND gerai, o del ketvirto jau atsake..
Iriska, manau fotografuota su maza diafragma, bet ir su ps siek tiek tvarkyta...
sveikos, patarkit ka darytumet kitaip, aciu
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 11:21)
Man patinka tokios foto, smagu matyt kad daug kur su spalvom labai tvarkoj, neprelenkta lazda, kaip daugumoj uzsienio fotografu.
Beje merginos, ziurekites exifus, pagal juos susidarysit zinu katiliuka paie tai kokiais parametrais tiktu tam tikrus dalykus fotografuoti.
Dievuliau ji su Nikon D700 fotografuoja, nu numirsiu is pavydo
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 24, 14:20)
Man patinka tokios foto, smagu matyt kad daug kur su spalvom labai tvarkoj, neprelenkta lazda, kaip daugumoj uzsienio fotografu.
Beje merginos, ziurekites exifus, pagal juos susidarysit zinu katiliuka paie tai kokiais parametrais tiktu tam tikrus dalykus fotografuoti.
Ievosiau o kur tu exifus ziuri? tiksliau kur rekomenduotum ziuret
QUOTE(Forgete @ 2010 01 24, 14:14)
sveikos, patarkit ka darytumet kitaip, aciu
Jeeezus kaip gražuuuu, ir kodėl tie savi vaikai taip greit užaugo
Papildyta:
Na o jei jau sakok kad 4 ND turi gautis efektas kaip ir 3 ND, tai tada dedu savo 4 ND, tik paskutinė foto sudarkyta apačioje, nes matyt su korta jau negerumai vyksta. Fotike gerai rodė, o kai kėlėsi į kompą va kas pasidarė. Na bet pats susiliejimo efektas matosi
Ir dabar jūs man tarkit žodį, kol dar saulė nenusileido, bandžiau tą WB ND daryt ir kągi, mano fotikas baltos spalvos nepripažįsta Kai nufotkinu baltą lapą, jis yra gelsvas, toks kaip pasenęs truputį O prie "saulytės" duoda melsvumą Gal tam Canon'ui rimtai ne baltą o pilką rodyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 24, 16:14)
laba visoms
labai graziu leliuku prisiziurejau
su sita foto as kirpciau ties akimis ...ir pasukciau tiesiai ..bet cia as ..o as tankiai nusipezu
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 12:21)
Aciu uz nuoroda, l. grazus lialiukai
QUOTE(rarity @ 2010 01 24, 12:57)
Aciu
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 15:33)
Jeeezus kaip gražuuuu, ir kodėl tie savi vaikai taip greit užaugo
Papildyta:
Na o jei jau sakok kad 4 ND turi gautis efektas kaip ir 3 ND, tai tada dedu savo 4 ND, tik paskutinė foto sudarkyta apačioje, nes matyt su korta jau negerumai vyksta. Fotike gerai rodė, o kai kėlėsi į kompą va kas pasidarė. Na bet pats susiliejimo efektas matosi
Papildyta:
Pas mane buvo panasiai pries metus, tai po to fotikas remonte buvo apie 3 men.
Linkiu kad tau taip nebutu
QUOTE(liseklis @ 2010 01 24, 15:00)
Aciu uz nuoroda, l. grazus lialiukai
Aciu
Aciu
Fotikas????
Bet su viena kortele irgi taip jau darė,po formatavimo buvo gerai, o šįkart formatuoti negalėjau nes buvo dar ir reikalingų foto, tai kai sukėliau visas į PC, tada suformatavau ir dabar gal bus gerai