Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, fotografuotojos. Atsiprašau, kad braunuosi, bet gal ką sudomins blush2.gif 4u.gif . Parduodu tokį Tamron 17-50/2.8 Nikonui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 24 sausio 2010 - 12:29
na taisau savo 3 ND

user posted image
user posted image
user posted image

Ir iškart noriu paklausti dėl 4 ND, dariausi ir jį, ir pasakykit jūs man ar aš vėl kažką negerai darau, ar rezultatas toks kaip ir su zoom, ta prasme irgi fonas susilieja ir tiek. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 11:21)

Nu šakės, užsimaniau mažučiuko leliuko blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 12:42)
na taisau savo 3 ND

Ir iškart noriu paklausti dėl 4 ND, dariausi ir jį, ir pasakykit jūs man ar aš vėl kažką negerai darau, ar rezultatas toks kaip ir su zoom, ta prasme irgi fonas susilieja ir tiek.  g.gif

Geras ND, taip su 4 irgi tas pats turi gautis wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 13:42)
na taisau savo 3 ND
Ir iškart noriu paklausti dėl 4 ND, dariausi ir jį, ir pasakykit jūs man ar aš vėl kažką negerai darau, ar rezultatas toks kaip ir su zoom, ta prasme irgi fonas susilieja ir tiek.  g.gif
Papildyta:
Nu šakės, užsimaniau mažučiuko leliuko  blush2.gif  blush2.gif

ND gerai, o del ketvirto jau atsake.. smile.gif

Iriska, manau fotografuota su maza diafragma, bet ir su ps siek tiek tvarkyta...
Atsakyti
sveikos, patarkit ka darytumet kitaip, aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 24 sausio 2010 - 14:23
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 11:21)

Man patinka tokios foto, smagu matyt kad daug kur su spalvom labai tvarkoj, neprelenkta lazda, kaip daugumoj uzsienio fotografu.
Beje merginos, ziurekites exifus, pagal juos susidarysit zinu katiliuka paie tai kokiais parametrais tiktu tam tikrus dalykus fotografuoti.

Dievuliau ji su Nikon D700 fotografuoja, nu numirsiu is pavydo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 24, 14:20)
Man patinka tokios foto, smagu matyt kad daug kur su spalvom labai tvarkoj, neprelenkta lazda, kaip daugumoj uzsienio fotografu.
Beje merginos, ziurekites exifus,  pagal juos susidarysit zinu katiliuka paie tai kokiais parametrais tiktu tam tikrus dalykus fotografuoti.

Dievuliau ji su Nikon D700 fotografuoja, nu numirsiu is pavydo tongue.gif

Ievosiau o kur tu exifus ziuri? tiksliau kur rekomenduotum ziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 24, 14:14)
sveikos, patarkit ka darytumet kitaip, aciu  4u.gif

Jeeezus kaip gražuuuu, ir kodėl tie savi vaikai taip greit užaugo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Na o jei jau sakok kad 4 ND turi gautis efektas kaip ir 3 ND, tai tada dedu savo 4 ND, tik paskutinė foto sudarkyta apačioje, nes matyt su korta jau negerumai vyksta. Fotike gerai rodė, o kai kėlėsi į kompą va kas pasidarė. Na bet pats susiliejimo efektas matosi blush2.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutė mažutė: 24 sausio 2010 - 14:27
Ir dabar jūs man tarkit žodį, kol dar saulė nenusileido, bandžiau tą WB ND daryt ir kągi, mano fotikas baltos spalvos nepripažįsta schmoll.gif Kai nufotkinu baltą lapą, jis yra gelsvas, toks kaip pasenęs truputį doh.gif O prie "saulytės" duoda melsvumą g.gif Gal tam Canon'ui rimtai ne baltą o pilką rodyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 24, 16:14)
sveikos, patarkit ka darytumet kitaip, aciu  4u.gif

laba visoms 4u.gif

labai graziu leliuku prisiziurejau bigsmile.gif

su sita foto as kirpciau ties akimis ...ir pasukciau tiesiai ..bet cia as blush2.gif ..o as tankiai nusipezu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 12:21)

Aciu uz nuoroda, l. grazus lialiukai wub.gif

QUOTE(rarity @ 2010 01 24, 12:57)

liseklis,
gerai  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 15:33)
Jeeezus kaip gražuuuu, ir kodėl tie savi vaikai taip greit užaugo  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Na o jei jau sakok kad 4 ND turi gautis efektas kaip ir 3 ND, tai tada dedu savo 4 ND, tik paskutinė foto sudarkyta apačioje, nes matyt su korta jau negerumai vyksta. Fotike gerai rodė, o kai kėlėsi į kompą va kas pasidarė. Na bet pats susiliejimo efektas matosi  blush2.gif  blush2.gif

Pas mane buvo panasiai pries metus, tai po to fotikas remonte buvo apie 3 men. blink.gif
Linkiu kad tau taip nebutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 24, 15:00)
Aciu uz nuoroda, l. grazus lialiukai  wub.gif
Aciu 4u.gif
Pas mane buvo panasiai pries metus, tai po to fotikas remonte buvo apie 3 men.  blink.gif
Linkiu kad tau taip nebutu 4u.gif

Fotikas????

Bet su viena kortele irgi taip jau darė,po formatavimo buvo gerai, o šįkart formatuoti negalėjau nes buvo dar ir reikalingų foto, tai kai sukėliau visas į PC, tada suformatavau ir dabar gal bus gerai unsure.gif
Atsakyti