Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 23, 21:45)
Kas su canon vargstat del WB, tai esu skaiciusi, kad canonas truputi turi kai kur netikslumu sioje srityje. Norint tiksliai nustatyti WB, yra pirkti specialios korteles, bet ju spalva ne grynai balta, o pilksvoka, matyt, taip canonai supranta balta spalva  biggrin.gif pabandykit skirtingus baltus variantus parodyt fotikui ir paziurekit kokie rezultatai gaunami  smile.gif

Tu cia tikriausiai apie pilka korta kalbi smile.gif tai ji skirta ne tik canonams, o kainuoja nemazai toks daikciukas.... Beje pas mane tikrai graziai veikia wb.... Tiek auto tiek ir kiti.... kolkas jokiu problemu neturejau...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 23, 21:14)

Kaip cia dabar pas tave toks F ir taip graziai fona plauna? Nors skirtumas tarp foto labai mazai matosi... arba fono margesnio reikia, arba didesni f bandyciau.... bet ir vel gi tai tik mano nuomone... Jauciu kad jau per daug cia reiskiuos....  blush2.gif  Pati tai as situ namu darbu nepadariau...

Gal del to kad as objektyva kita uzsidejau 55-200mm g.gif
bandysiu su savo kitu padaryt smile.gif
As nieko pries, prasom savo nuomone sakyt, tam ir istojau i Jusu gretas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 23, 21:45)
Kas su canon vargstat del WB, tai esu skaiciusi, kad canonas truputi turi kai kur netikslumu sioje srityje. Norint tiksliai nustatyti WB, yra pirkti specialios korteles, bet ju spalva ne grynai balta, o pilksvoka, matyt, taip canonai supranta balta spalva  biggrin.gif pabandykit skirtingus baltus variantus parodyt fotikui ir paziurekit kokie rezultatai gaunami  smile.gif

Na bandau su canon padaryti 5 namu darba biggrin.gif

CUSTOM. (labai keista ,bet man nedave nufotografuoti ,kad balta spalva butu visur. Lindau i instrukcija ir ten parasyta, kad nustatymui custom, reikia kad tik per viduri butu balta.)
user posted image

cloudy:
user posted image

ir day light:
user posted image

Kazkaip laaabai man melyna g.gif

p.s. Ritule ir Skoria, sveikutes!!! bigsmile.gif biggrin.gif SM tokia maza
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 01 23, 18:30)
Del baltos balanso, tai fotkinat raw ir nesukat galvos, paskiau pasikoreguojat kaip norit biggrin.gif  tas aisku galioja kai visa teorija visvien zinai 4u.gif

Na jau pradek cia naujokem smegenis pudrint apie PS subtilybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 01 23, 21:35)
Na jau pradek cia naujokem smegenis pudrint apie PS subtilybes  biggrin.gif

hihihi.gif pioneer.gif As geros nuotaikos, kompo batarke pagaliau atejo, galiu fotkes is fotiko persikelt assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 23, 22:11)
Na bandau su canon padaryti 5 namu darba  biggrin.gif

O kur auto WB? Reikia auto, daylight ir custom.... Custom man baltas... O ant lygaus balto lapo irgi galima sufokusuoti, bet ta reikia daryti rankiniu rezimu smile.gif
Bet kuriuo atveju custom man gerai atrodo, o va AWB nematau....
QUOTE(*Citra* @ 2010 01 23, 22:35)
Na jau pradek cia naujokem smegenis pudrint apie PS subtilybes  biggrin.gif

Na nieko su tuo PS sudetingo... Tiesiog manau mes cia susirinkom, kad ismokti fotografuoti ir kuo maziau prie PS sedeti mirksiukas.gif Prasedejusi pora valandu prie photoshopo as ir savo muilinuko rezultatais budavau patenkinta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2010 01 23, 22:42)
hihihi.gif  pioneer.gif  As geros nuotaikos, kompo batarke pagaliau atejo, galiu fotkes is fotiko persikelt assa.gif

Sveikinu 4u.gif Pagaliau gavai smile.gif Tai speju greitu laiku ir foto nemazai pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Iriska, man gerai, nors cloudy gal ne toks zydras turetu buti, bet man ok.

Melodi, citc, jokiu ps naujokems i galva, tegu pirma su nustatymais susitvarko, tada jau ps bus galima pamokinti.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 23, 22:11)
p.s. Ritule ir Skoria, sveikutes!!! bigsmile.gif  biggrin.gif SM tokia maza

Sveika, sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis..... 4u.gif

Kadangi cia visos su vaikuciais, o kaikurios ir klausinejo , kaip vaikucius fotografuoti smile.gif Tikriausiai dar ne visos efoto lankosi, taigi dalinuosi nuorodele, su begalo graziom vaiku ir kudikiu fotografijom:

http://keriannebrown.com/blog/
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 23, 21:11)
Na bandau su canon padaryti 5 namu darba  biggrin.gif

Kazkaip laaabai man melyna g.gif

Rankinis gerai. Tik įdomu, kodėl kiti tokie mėlyni g.gif

liseklis,
gerai 4u.gif
Atsakyti
Panos, paaiskinkit man flickr sistema su tais pools visokias, ten kai fotke keli gali ja kazkaip ir i kuri nors poola priskirt, ar ten i juos atskirai det reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 24, 12:21)
Labas rytelis.....  4u.gif

Kadangi cia visos su vaikuciais, o kaikurios ir klausinejo , kaip vaikucius fotografuoti smile.gif Tikriausiai dar ne visos efoto lankosi, taigi dalinuosi nuorodele, su begalo graziom vaiku ir kudikiu fotografijom:

http://keriannebrown.com/blog/

wub.gif wub.gif
Idomu cia su PS taip "susvelninta ir isplaukta" padaro? Ar su maza diafragma ir is arti? blush2.gif g.gif
Atsakyti