Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2010 01 13, 16:28)
Kazkaip ziurineju galerijas, norejau pasidalinti ka radau dailaus smile.gif

O jau kokiu groziu yra, aciu tau labai, kad pasidalini wub.gif 4u.gif

QUOTE(Iriska @ 2010 01 13, 19:34)
LAuke, kaip pasakoje wub.gif . TAip grazu!! Ejau su maziuku i lauka prigriebiau fotika. Tai lyg ir norisi viska fotografuoti, bet kazkaip tokioooo kazko ir nera. unsure.gif 

Prima man labiau atrodo kaip vezimelio reklama. vaiko beveik nesimato, o antra nezinau, geresne, bet kazko truksta g.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai nespejau i meeta... buvom isleke is vln, sakau spesiu ant 18 val grizt, tai vaikis uzmigo puse 6, prabudo pries 7, o dar gabalas kelio, et... kaip pasibuvot?
Atsakyti
super pasibuvom thumbup.gif drinks_cheers.gif gaila, kad nespejai verysad.gif na bet bus dar tu meetu ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 14 sausio 2010 - 07:28
Labas rytukas smile.gif
aha ir man super patiko vakar smile.gif paplepejom, pasifotkinom, jauciu kitiems i mus buvo labai idomu ziuret biggrin.gif kad sedi merginos ir pleskina viena kita 4 fotikus pasidejusios biggrin.gif

Labai fainos merginos Pelene, Ketti, Kaktuke ir jos mazoji Unyte smile.gif

Na siandien lauksim foto is ju!!!! rolleyes.gif

Zmogiuk mes taves laukem bet nesulaukem. Na bet tikiuos greit bus kitas susitikimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 14 sausio 2010 - 09:17
O pas mus draugai netiketai uzgriuvo doh.gif Tikiuos tikrai kada pavyks su jumis susipazinti g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Uogiene, idėja gera, bet man ta žvakė tokia perdegusi biški atrodo blush2.gif
Gadriuke, man antra patiko thumbup.gif ir saulėlydis gražus smile.gif
Zitlali, geors nuorodos thumbup.gif O Lou, viena iš mano favoričių flickre wub.gif

Niekaip neateina idėja temai doh.gif
Atsakyti
Labas,

Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis thumbup.gif Matysim kaip seksis bigsmile.gif Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus tongue.gif ir galimybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 14 sausio 2010 - 10:45
as jau dabar pavydziu jusu meeto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 10:39)
Labas,

Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis  thumbup.gif  Matysim kaip seksis  bigsmile.gif  Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus  tongue.gif  ir galimybes.

Jetus marija kaip liuks, Tikiuos priimsit blush2.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 11:39)
Labas,

Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis  thumbup.gif  Matysim kaip seksis  bigsmile.gif  Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus  tongue.gif  ir galimybes.

Na Will saunuole thumbup.gif as kaip tik masciau vakar apie tai kad butu gerai tokie online ir praktiniai susitikimai pasakeju ir stai, randu kokia naujiena thumbup.gif
Man dar vieno ND truksta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 14 sausio 2010 - 10:49
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 13, 15:41)
Ir dar vienas blush2.gif  sita pries 6 kokius metus daryta dar su muilinuke, per viesbucio langa. Bet vakaras buvo nerealus

vakaras, tai tikrai grazus, o del foto, tai ir pati turbut jau zinai kelias klaideles ax.gif horizontas eina beveik per viduri mirksiukas.gif saule centruota mirksiukas.gif

QUOTE(Iriska @ 2010 01 13, 19:34)
Nieko nedariau su nuotrauka, labai noreciau patarimo, kaip galima susvelninti ja. blush2.gif

nelabai suprantu, ka nori padaryti, sakydama susvelninti g.gif
man norisi vaikuti is arciau matyt ax.gif

cia i tema siluma 4u.gif
tirpsta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 14, 10:48)
Na Will saunuole thumbup.gif  as kaip tik masciau vakar apie tai kad butu gerai tokie online ir praktiniai susitikimai pasakeju ir stai, randu kokia naujiena thumbup.gif
Man dar vieno ND truksta blush2.gif

Mes jau senai apie tai mąstėm, bet vis kalbos kalbom likdavo, o dabar tai Pelenei laurai priklauso, ji čia sujudino visas nuo pat ryto lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif Aš tik blogą sukūriau ir priimu norinčias bigsmile.gif
Prašom atlikti ND ir jungtis mirksiukas.gif
Atsakyti