Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 09:21)

Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu?  g.gif  Ar cia as paranojike?  doh.gif Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti?  doh.gif

grudo bijot nereikia, kai kur jis tinka, ir netrukdo. Net kartais spec ji uzdeda.
Tik jb vertimas siek tiek murzinokas.(gal tik man) g.gif

Ritute sveika prisijungus. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 22, 16:05)
Na kaip sau norit, bet man visi trys paskutiniai namu darbai geri... Saunuoles mergaites... 4u.gif

aciuks.gif

Kibsiu prie kitu ND bigsmile.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 01 22, 16:07)
Ritute, Forgete gerai 4u.gif

Lisekli, surasyk f visur 4u.gif  man tai gerai, as skirtuma matau 4u.gif

mirksiukas.gif

1. f5,6
2. f16
3. f36
Atsakyti
Gerai, tada bandau rodyti 2 ND:

f/5.6
user posted image

f/10
user posted image

f/20
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 22, 15:53)
Gerai, tada bandau rodyti 2 ND:

Gerai

Kokios šaunuolės visos mūsų naujokės. Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 22, 16:49)
Gerai

Kokios šaunuolės visos mūsų naujokės. Jums visoms  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 01 22, 13:31)
Del grudo daug kas jau pasake,kad tikrai jo nereikia zutbut vengti. Kai kuriose foto jisai netgi savo nuotaika sukuria ir prideda zavesio. As vat kitose specialiai uzdedu vos vos jo  smile.gif
O siaip tai nesuprantu,ar tavo fotikui kas nutike su fokusu, isplaukusi foto, nesuprasi kur fokusas  unsure.gif Foto gera, emociska labai,nu bet sakyciau nekokybiska  g.gif

g.gif na man rodos fokusas ant akiu g.gif Siaip sitas objektyvas tamsokas, tai kai nepakanka sviesos, jis taip ir fokusuoja - su juo nesigauna toks ryskus fokusas, kaip kai pakanka sviesos ar su blycu. Na arba mano rankos kreivos g.gif
O sviesus mano 50ukas laukia naujo fotiko biggrin.gif Nes su D60 ner autofokuso, o D70, su kuriuo buvo autofokusas, sugedo doh.gif Vienu zodziu - vien islaidos verysad.gif doh.gif
Papildyta:
Ritute, LIAAAABAS bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 17:05)
Ritute, LIAAAABAS bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Liaabas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Oho kiek naujoku!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Sveikos visos! skaiciau tik truputi, idomu ar yra kokia savaites tema? g.gif
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 18:05)
g.gif  na man rodos fokusas ant akiu  g.gif  Siaip sitas objektyvas tamsokas, tai kai nepakanka sviesos, jis taip ir fokusuoja - su juo nesigauna toks ryskus fokusas, kaip kai pakanka sviesos ar su blycu. Na arba mano rankos kreivos  g.gif
O sviesus mano 50ukas laukia naujo fotiko biggrin.gif Nes su D60 ner autofokuso, o D70, su kuriuo buvo autofokusas, sugedo  doh.gif Vienu zodziu - vien islaidos verysad.gif  doh.gif
Papildyta:
Ritute, LIAAAABAS bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kodel nefotografuoji su MF? Musu antajo puikiai tai daro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 01 22, 20:44)
Sveikos smile.gif
Oho kiek naujoku!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Zinok fotkinau su MF kokius puse metu, bet daznai prasaunu doh.gif Kai dar fotkini nejudanti objekta, tai viskas gerai, bet kai fotkini vaika, tai bent jau man nesigauna - kartais pataikai, bet kartais ne. Ir buna labai gaila, kai sugadini gera kadra doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 01 22, 19:44)
Sveikos smile.gif
Oho kiek naujoku!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

antajo nebefotkina su mf ji kita fotika pirko mirksiukas.gif jei kazko nemaisau .. cia as ilga laika su mf fotkinau , bet va mergos nuolat zirzdavo kad fokusas nusokes ne ten kur reikia ... antra vertus turbut reikejo testi tai ka buvau pradejus ... ir db mf daznokai persijungiu, nes zinau ka galiu su juo isgauti....
Atsakyti
merginos patarkint, noriu nufotografuot vaika nesusiliejusi. jis guli, visaip makaluojas, bandau fokusuot, bet vos sufokusiuoju aki jis vel susimakaluoja, visas fokusas pabega. zinau kad reikia mazint islaikyma, mazinu ir didinu iso. na bet vistiek man gaunasi susiliejes. CIa bandau su f 2.8, gal reik f padidint? i ka fokusuot tokiu atveju. ech, kuo giliau i miska tuo daugiau medziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 22:26)
merginos patarkint, noriu nufotografuot vaika nesusiliejusi. jis guli, visaip makaluojas, bandau fokusuot, bet vos sufokusiuoju aki jis vel susimakaluoja, visas fokusas pabega. zinau kad reikia mazint islaikyma, mazinu ir didinu iso. na bet vistiek man gaunasi susiliejes. CIa bandau su f 2.8, gal reik f padidint? i ka fokusuot tokiu atveju. ech, kuo giliau i miska tuo daugiau medziu  doh.gif

man atrodo reik geresnio aparato ...tokio uz 14 000 biggrin.gif tada bus lux ...kur xebra sporto reportazus fotkina
Atsakyti