Ačiū merginos
2ND
f2.8 ISO100
f13 ISO1600
f20 ISO3200
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 10:20)
as nuimineju su Noiseware Professional Tai jau taip - labai glamurina Ir kaip su tais grudais kovoti
O spalvota nuotraukyte tai neidomi, net ir nepalikau spalvoto varianto
Vat ir man cia emosija patinka - antra karta tokio kadro nepagausi
Aciu
O spalvota nuotraukyte tai neidomi, net ir nepalikau spalvoto varianto
Vat ir man cia emosija patinka - antra karta tokio kadro nepagausi
Aciu
as ta pacia naudojau kuri laika nenustumk visu rodykliu iki galo , tada ne taip glamurins
Forgete ir sitie nd geri
QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 12:40)
Gerai ir man... tik jauciu WB truputi nugrybaves... nes labai daug melinos man...
QUOTE(Akasha @ 2010 01 22, 11:55)
Gerai ir man... tik jauciu WB truputi nugrybaves... nes labai daug melinos man...
gali but, nors siaip balta ten tik masina, sienos zalsvos. na kai WB namu darba darysiu, tai ismoksiu
QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 13:10)
gali but, nors siaip balta ten tik masina, sienos zalsvos. na kai WB namu darba darysiu, tai ismoksiu
Zinoma, kad ismoksi viskas ismokstama, tik noro reikia As cia tik siaip pasikabineju tikriausiai paplepet labai noriu...
Forgete, ir man geras tavo 2ND. Sveika prisijungus
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 09:21)
Labas rytas
Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu? Ar cia as paranojike? Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti?
o cia tas portretas su grudu nuemeju,
http://www.supermama...?...0115&st=192
Jauciu sakysit - ot prilipo su tais savo grudais
Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu? Ar cia as paranojike? Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti?
o cia tas portretas su grudu nuemeju,
http://www.supermama...?...0115&st=192
Jauciu sakysit - ot prilipo su tais savo grudais
Del grudo daug kas jau pasake,kad tikrai jo nereikia zutbut vengti. Kai kuriose foto jisai netgi savo nuotaika sukuria ir prideda zavesio. As vat kitose specialiai uzdedu vos vos jo
O siaip tai nesuprantu,ar tavo fotikui kas nutike su fokusu, isplaukusi foto, nesuprasi kur fokusas Foto gera, emociska labai,nu bet sakyciau nekokybiska
Laba laba visoms Bandau jungtis ir aš prie jūsų, nors matau jūs jau čia gerokai pažengusios Iškart pateikiu pirmąjį ND jūsų įvertinimui
na ir 3ND
Na kaip sau norit, bet man visi trys paskutiniai namu darbai geri... Saunuoles mergaites...
Ritute, Forgete gerai
Lisekli, surasyk f visur man tai gerai, as skirtuma matau
Lisekli, surasyk f visur man tai gerai, as skirtuma matau