Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū merginos 4u.gif

2ND

f2.8 ISO100
user posted image

f13 ISO1600
user posted image

f20 ISO3200
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 10:20)
as nuimineju su Noiseware Professional  4u.gif  Tai jau taip - labai glamurina  doh.gif  Ir kaip su tais grudais kovoti  lotuliukas.gif
O spalvota nuotraukyte tai neidomi, net ir nepalikau spalvoto varianto  smile.gif  4u.gif
Vat ir man cia emosija patinka - antra karta tokio kadro nepagausi  doh.gif  4u.gif
Aciu  4u.gif

as ta pacia naudojau kuri laika mirksiukas.gif nenustumk visu rodykliu iki galo , tada ne taip glamurins mirksiukas.gif

Forgete ir sitie nd geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 12:40)
Ačiū merginos  4u.gif

2ND

Gerai ir man... tik jauciu WB truputi nugrybaves... nes labai daug melinos man...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 22, 11:55)
Gerai ir man... tik jauciu WB truputi nugrybaves... nes labai daug melinos man...

gali but, nors siaip balta ten tik masina, sienos zalsvos. na kai WB namu darba darysiu, tai ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 13:10)
gali but, nors siaip balta ten tik masina, sienos zalsvos. na kai WB namu darba darysiu, tai ismoksiu biggrin.gif

Zinoma, kad ismoksi smile.gif viskas ismokstama, tik noro reikia wink.gif As cia tik siaip pasikabineju blush2.gif tikriausiai paplepet labai noriu...
Atsakyti
Forgete, ir man geras tavo 2ND. Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 09:21)
Labas rytas  4u.gif

Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu?  g.gif  Ar cia as paranojike?  doh.gif Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti?  doh.gif

o cia tas portretas su grudu nuemeju,
http://www.supermama...?...0115&st=192

Jauciu sakysit - ot prilipo su tais savo grudais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Del grudo daug kas jau pasake,kad tikrai jo nereikia zutbut vengti. Kai kuriose foto jisai netgi savo nuotaika sukuria ir prideda zavesio. As vat kitose specialiai uzdedu vos vos jo smile.gif
O siaip tai nesuprantu,ar tavo fotikui kas nutike su fokusu, isplaukusi foto, nesuprasi kur fokusas unsure.gif Foto gera, emociska labai,nu bet sakyciau nekokybiska g.gif
Atsakyti
Laba laba visoms mirksiukas.gif Bandau jungtis ir aš prie jūsų, nors matau jūs jau čia gerokai pažengusios rolleyes.gif Iškart pateikiu pirmąjį ND jūsų įvertinimui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na ir 3ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu ka bandau as su 2 ND dar karta ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na kaip sau norit, bet man visi trys paskutiniai namu darbai geri... Saunuoles mergaites... 4u.gif
Atsakyti
Ritute, Forgete gerai 4u.gif

Lisekli, surasyk f visur 4u.gif man tai gerai, as skirtuma matau 4u.gif
Atsakyti