Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 01 21, 18:22)
Sveikos  4u.gif Žiūriu, daug naujokių per paskutines dienas, aš irgi prie jų  ax.gif
Skaitau pas jus maždaug nuo vasaros. Galvojau, kad prisijungsiu, kai turėsiu naują aparačiuką, bet atsirado svarbesnių išlaidų, tai jau niekam mano tokie norai neįdomūs  biggrin.gif
Dedu pirmus N.D.

Sveika prisijungusi 4u.gif Gerai pirmas ND bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 21, 16:43)
aciu visoms uz pastabas ir patarimus  4u.gif

del tu nukapojimu...kodel kartais gerai nukapoti ..kartais ne ????esu maciusi daug nuotrauku nukapotom galunem galvom ir .t.t. kaip atskirt kada lux, o kada shudz???
cia sitoje foto jusu patarimu paklausius pamaciau tikrai kad gal kiek pasvires atrodo (bet jis tada ir nesedejo  lotuliukas.gif ) ir sona nureziau baisiai ...

Pastudijuok kompozicija, visur patartina islaikyt pusiausvyra, negalima kapot per sanarius, nekapot smakro, geriau galva/kakta jei portretas is arti 4u.gif tas apkapojimas jauciu visu mus kazkiek problema, ypac pas ka fixai, bet tada jau reik kadravima ziuret 4u.gif

Mano kompo batarkes vis dar ner...***** kas vakara pasiimu fotika perziuriu ka prifotkinau, padusauju ir vel padedu doh.gif

Kur Antajo dingus?

Naujokem po 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 01 21, 19:46)
Fujifilm S9600.Truputį daugiau galimybių, nei mažose muilinėse, bet vis tiek ne veidrodis ax.gif Šiaip patenkinta aš juo, kaina atitinka kokybę, objektyvui pliusas - 28-300mm, bet visada norisi geriau  biggrin.gif

Patikek, zinau, ka tai reiskia smile.gif Pati turejau muilinuka su didesnem galimybem nei iprasta... Praktikai ir pradziai, kol pramoksti, kas kur ir kaip tikrai nuostabus dalykas..... Bet po pusmecio jo naudojimo, man baisiai truko kokybes ir daugiau galimybiu ax.gif Nuskriaudziau savo seima ir iskaulyjau vyro dovanos kaledoms blush2.gif Bet dabar esu patenkinta ir kaskart padarius kadra dziaugiuosi... smile.gif
Atsakyti
labs! naujokems po 4u.gif daug prisirinkusiu - smagu!
as nedingus o ilsiuosi smile.gif ax.gif paskaitau.. flickra apienu, apkalbu ir basta ax.gif
Atsakyti
Cia ne i tema visai:
http://www.fotofabri..._3-2421587.html
Galima sudalyvauti konkurse: Fotokonkursas: Saldu - meilės niekada nebus perdaug.
Geros emocijos ir prizai dar niekam nepamaišė.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu? g.gif Ar cia as paranojike? doh.gif Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti? doh.gif

user posted image

o cia tas portretas su grudu nuemeju,
http://www.supermama...?...0115&st=192

Jauciu sakysit - ot prilipo su tais savo grudais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 22 sausio 2010 - 09:27
Sveikos merginos, noriu ir aš prie jūsų prisijungti smile.gif
pirmas ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 09:21)
Labas rytas  4u.gif

Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu?  g.gif  Ar cia as paranojike?  doh.gif Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti?  doh.gif

http://www.supermama...?...0115&st=192

Jauciu sakysit - ot prilipo su tais savo grudais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zinok sitaip geriau , nes as ir pati pastebejau , kad nuiminejant gruda labai stipriai glamurinasi oda mirksiukas.gif su kuo ji nuimineji ? ir beja gal spalvota idomiau butu ?
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 09:22)
pirmas ND

Sveika atvykus 4u.gif

geri nd mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 22 sausio 2010 - 09:49
Skoria, naturalus portretukas tikrai geriau, man patinka, nekliuna man grudas. Gal kiek centruota per daug? Nors ir tai man nekliuna, tiesiog pastebejau smile.gif emocija tokia tikra, asaryte net nuriedejo smile.gif
o tie variantai, kur nuiminejai gruda, tai kaip kokie plastmasiniai leliukai, visai netikri atrodo schmoll.gif
Forgete, geras ND tavo, sveika prisijungus. Visiems naujokams geru mokslu!
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 22, 10:21)
Labas rytas  4u.gif

Merginos, idedu ta pati portretuka, bet su grudais - ar jums tie grudai nebada akiu?  g.gif  Ar cia as paranojike?  doh.gif Sakau, gal tikrai nereikia tu grudu bijoti?  doh.gif
Jauciu sakysit - ot prilipo su tais savo grudais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O sitas variantas tikrai geriau atrodo... ir tikrai kai kuriose foto nereikia to grudo bijoti... Zinoma ant kai kuriu jis baisiai trukdo, bet cia tai nebado akiu 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 01 22, 10:22)
pirmas ND

Sveika smile.gif , Uzskaitom ND ir laukiam kitu darbeliu...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 22, 10:49)
zinok sitaip geriau , nes as ir pati pastebejau , kad nuiminejant gruda labai stipriai glamurinasi oda  mirksiukas.gif su kuo ji nuimineji ? ir beja gal spalvota idomiau butu ?

as nuimineju su Noiseware Professional 4u.gif Tai jau taip - labai glamurina doh.gif Ir kaip su tais grudais kovoti lotuliukas.gif
O spalvota nuotraukyte tai neidomi, net ir nepalikau spalvoto varianto smile.gif 4u.gif

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 22, 10:57)
Skoria, naturalus portretukas tikrai geriau, man patinka, nekliuna man grudas. Gal kiek centruota per daug? Nors ir tai man nekliuna, tiesiog pastebejau  smile.gif emocija tokia tikra, asaryte net nuriedejo smile.gif
o tie variantai, kur nuiminejai gruda, tai kaip kokie plastmasiniai leliukai, visai netikri atrodo  schmoll.gif
Forgete, geras ND tavo, sveika prisijungus. Visiems naujokams geru mokslu!

Vat ir man cia emosija patinka - antra karta tokio kadro nepagausi doh.gif 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 22, 11:13)
O sitas variantas tikrai geriau atrodo... ir tikrai kai kuriose foto nereikia to grudo bijoti... Zinoma ant kai kuriu jis baisiai trukdo, bet cia tai nebado akiu  4u.gif
Sveika  smile.gif , Uzskaitom ND ir laukiam kitu darbeliu...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Skoria, jau panos pasake, zymiai geresnis variantas, gyvesnis portretas, matosi odos struktura, seseliai ryskesni 4u.gif nebijokit to grudo, 4u.gif Jauciu "issaugama" is tos baimes tik su atitinkamu nuotrauku kiekiu biggrin.gif Is esmes, bijai grudo, nefotkink kai tamsu jei nuturi super gera fotiko, kitu atveju neverta gaisti laisko visokiems glamurams ir triuksmu nuemimams, nes tik ypac retais atvejais jie vaizda pagerina, jau geriau tada "kurti nuotaika" kur grudas butu privalumas, o ne trukumas smile.gif
Atsakyti