Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2010 01 21, 14:34)
tai juolab reik kelti iso  mirksiukas.gif

tai kad labai tas grudetumas nervuoja doh.gif

va bandziau kaip nors "graziau"....irgi buvau ISO sukelus ..tai manau kad jei jis butu daug mazesnis but geriau

user posted image
Atsakyti
Sveikos.

Bjaurastis, matosi, kad ISO labai uzkeltas. Bet man kliuva tai, kad maziukas taip "nukirstas" ir tas pasvyrimas..... Vaikucio vos prikelta rankyte, rodos, taip ir siekia atramos, kad nenuvirstu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau prisijungti i jusu bureli ir pasimokyti kartu ax.gif

Idedu pirmuosius ND ....

Lauksiu atsilepimu o tada jau toliau 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 01 21, 13:05)
Namų darbas: WB dirtiniam apšvietime

Na ir vistiek netvarka su balta spalva ax.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 21, 14:10)
tai kad labai tas grudetumas nervuoja  doh.gif

va bandziau kaip nors "graziau"....irgi buvau ISO sukelus ..tai manau kad jei jis butu daug mazesnis but geriau

Ir aš jau pradėsiu sakyti, kad nebijotumėt grūdo, nors dar prieš mėnesiuką verkiau dėl to paties smile.gif Kokybės paslaptis ne grūdo nebuvime. Pačiūrėkit, kiek visokio "velnio" ant berniuko veidelio ir kokie vertinimai
efoto

Ir tavo fotkėj man aukštas iso nekliūva. Kliūva griūvantis leliukas
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 21, 12:58)
Sveikos 4u.gif

Idedu pirmuosius ND ....

Sveika. Nu, manau, kad gerai. Bet paziurekim, ka kitos merginos pasakys smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Marile, na man ir dar kazkaip noretus baltesnio WB, o gal cia tiesiog del to, kad nuotrauka tamsoka g.gif

Liseklis, sveika prisijungus. ND geri 4u.gif .

Bjaurastis, na man asmeniskai sitoj foto ISO visai nebado akiu, normaliai. O daugiau sitos nuotraukos nekomentuosiu, nes manau, jog ir pati zinai kas ne taip ir ja ikeliai tik del to, kad parodyti ISO smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 21 sausio 2010 - 14:22

Iso tikrai netrukdo... Bandyk labiau atidaryti diafragma, jei zinoma ira galimybe ir ilginti islaikyma...

QUOTE(liseklis @ 2010 01 21, 14:58)
Sveikos 4u.gif

Idedu pirmuosius ND ....

Uskaitom ND

Marile, tikrai dar ne tai ko noretusi... Gal su didesniu ISO bandyk, kad sviesesnes foto butu ar islaikyma didink...
Atsakyti
Supratau dėl savo ND, kartosim iki tobulybės pioneer.gif (vakar taip džiaugiaus kad kažkas pavyko, o šiand pati matau kad nieko blatno biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 01 21, 14:30)
Supratau dėl savo ND, kartosim iki tobulybės  pioneer.gif  (vakar taip džiaugiaus kad kažkas pavyko, o šiand pati matau kad nieko blatno  biggrin.gif  )

Marile, man tavo WB tinka.

Bjaurastis (beje, kodėl toks nicka'as blink.gif ) - man grūdas nemaišo - didensė problema kadravimas 4u.gif

liseklis, ND gerai. Sveika prisijungusi 4u.gif

Akasha, dar tavo lašiukų negyriau thumbup.gif
Atsakyti
2 ND

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 01 21, 15:02)

Gerai, tik kita kart dek didesnes foto mirksiukas.gif .
Atsakyti

user posted image

Bjaurastis, pirmiausia turi ismokti nenukapoti galuniu o ypac taip drastiskai. Geriau fotografuok is toliau, po to galesi apkirpti. Juk tam PS ir sugalvotas smile.gif

o del grudo nesijaudink wink.gif man jis iegi nepatinka, mano fotikas irgi labai triuksmauja, del to or laikau visad ISO 100, ir tik retai kada pakeliu iki max 300, bet cia priklauso nuo fotoaparato.
Atsakyti