Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Viksvaite, Zitlali, dekoju wink.gif

Skoria, na jau si karta tikrai gerai 4u.gif

Bjaurastis, drambliukai gerai, zoominimas irgi lygtais gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 21, 12:14)
Viksvaite, Zitlali, dekoju wink.gif

Skoria, na jau si karta tikrai gerai  4u.gif

Bjaurastis, drambliukai gerai, zoominimas irgi lygtais gerai smile.gif

merginos kaip lashiukus darant isvengti seseliu???Nu blin vis koks negeras seselis islenda g.gif

a va rudeni zoles lasiukus tik taip sugebejau nupleshkint

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 21 sausio 2010 - 10:29
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 21, 11:25)
merginos kaip lashiukus darant isvengti seseliu???Nu blin vis koks negeras seselis islenda  g.gif

a va rudeni zoles lasiukus tik taip sugebejau nupleshkint

Na pasitelkti kuo daugiau sviesos saltiniu... Jau cia kazkas rase, kad papildomai naudojo staline lempa, kad seselius sumazintu...
O lasiukai ant zolyte tai visai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 21 sausio 2010 - 10:37
QUOTE(Skoria @ 2010 01 21, 09:03)
Fotikas ant stovo buvo, tad nejudinau. O fukosavau ant geliu, tad... siaip daznai buna, kad autofokusas grybauja, ir sufokusuoja visai ne ten kur norejai, todel yra megeju, kurie viska fokusuoja rankomis  mirksiukas.gif

nežinau kas kur grybauja, bet nuotraukos be fokuso ir lieka tiesiog nesufokusuotomis...
Paskutinis bandymas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 21, 10:07)
as sita ND jau nezinau kelinta karta darau  doh.gif

o kas cia sudetingo ? biggrin.gif ar nepamirstat , kad kartu reik kelti ir iso ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 21, 13:33)
o kas cia sudetingo ?  biggrin.gif  ar nepamirstat , kad kartu reik kelti ir iso ?  rolleyes.gif

as sviesa prastai pasirenku ...bute pas mane gana tamsu fotografijai ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galetumete man kuri nors greitai atsakyti, kaip vadinasi toks daiktas plastmasinis, juodas biggrin.gif kuris uzsukamas ant objektyvo galo, itariu, kad skirtas nuo saules pasislepti, o gal ir klystu biggrin.gif
ten ant jo parasyta Nikon HB-35. smile.gif
noriu parasyt zmogui, kad jis paliko toki daikta, o kaip pavadint- nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurylia @ 2010 01 21, 12:43)
Sveikos merginos, gal galetumete man kuri nors greitai atsakyti, kaip vadinasi toks daiktas plastmasinis, juodas  biggrin.gif  kuris uzsukamas ant objektyvo galo, itariu, kad skirtas nuo saules pasislepti, o gal ir klystu biggrin.gif
ten ant jo parasyta Nikon HB-35. smile.gif
noriu parasyt zmogui, kad jis paliko toki daikta, o kaip pavadint- nezinau biggrin.gif

Cia blenda, jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 21 sausio 2010 - 11:45
jau atsake biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 21 sausio 2010 - 11:47
Namų darbas: WB dirtiniam apšvietime

auto
user posted image

lemputė
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
Labas diena 4u.gif
As kaip tik ta foto ir norejau tokia padaryt, man tada ji tokia silta atrodo, ir tokia kaip is prisiminumu... Dvelkia jaukumu... O paprasta, nedarant nieko, tiesiog grazus peizazas ir tiek ax.gif paskui galesiu ir paprasta imest 4u.gif
Einu fotiko kankint, gal siandien jam nuotaika geresne, isgausiu tai ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 21, 11:36)
as sviesa prastai pasirenku ...bute pas mane gana tamsu fotografijai  ax.gif

tai juolab reik kelti iso mirksiukas.gif
Atsakyti