Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, lašiukai thumbup.gif man irgi kai kuriuos taškučius norisi paklonuoti, bet visumoj puikiai padirbėta thumbup.gif tik kitą kartą daryk tarpus tarp fotkių, daug geriau žiūrėsis mirksiukas.gif

QUOTE(Skoria @ 2010 01 20, 21:33)
Jau irgi apie tai galvojau - bet ner pas mane margaus fono namie  doh.gif  Butum vasara tai i lauka eiciau  lotuliukas.gif  doh.gif

meluoji tongue.gif kertu lažybų, kad turi margą suknutę, bliuskutę ar kažką panašaus. užmeti ant kėdės ar kito "fono laikiklio" ir turi nuostabų margą foną mirksiukas.gif

vaikas tose 2 paskutinėse nuotraukose atrodo kaip plastmasinis. o tai nėra gerai. jau geriau perfotografuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 20, 18:55)
Mano akim ziurint - tai NEREALIAI  bigsmile.gif  Labai kokybiskai atlikta  4u.gif
O dabar pasidalink, kaip darei? Su kokiu objektyvu? Kokie nustatymai?  blush2.gif Kaip tokias spalvas isgauti? Pas tave ten realiai juodas fonas ar su PS koregavai? Sorry, kad tiek klausimu - tiesiog apie lasiukus nieko neismanau  blush2.gif

Aciiuuuuu  4u.gif

Na daug klausimeliu, bet pasistengsiu atsakyti smile.gif Fonas buvo juodas, siek tiek koregavau su lightroom.... Juodas fonas, tai audinys, o ant audinio dar dejau stikla, cia kad pienas ant audinio nepatentu..... nustatymai 1/200s islaikymas, F2,8.. Blykstes exp. comp -2... Objektyvas 50mm F1.8...lasinau piena su kriausyte, kur vaikams skirta nosytei valyti... smile.gif taip turejau daugiau galimybiu reguliuti lasu kritima... Susifokusavai is pradziu i daigta po to perjungiau objektyva ant MF.. fotiko jau nejudinau, ir liko tik pataikyti lasus i ta vieta kur sufokusuota...
Rezultatai dar ne visiskai mane tenkina, nes labai daryta be stovo ir be nuotolinio pultelio... Neisgavau dar to skaidrumo kaip norejosi...

QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 20, 19:02)
Akasha, tikrai nerealiai  wub.gif ziuriu ir niekaip atsiziuret negaliu... ir niekaip nesuprantu kaip taip padaryta...

Dekoju... o kiap padaryti jau auksciau parasiau wink.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 20, 20:20)
Va radau viena kokia vasariska, patvarkiau truputi, ir visai nieko atrodo manyciau smile.gif

Spalvas dar koreguociau, per daug zalios, bet siaip pavasaris jauciasi 4u.gif As kaip tik jo labai jau laukiu, tai man nuotaika pakele biggrin.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 01 20, 22:22)
Akasha jau maciau eFoto, patiko serija, tik gal nuklonuociau kai kuriuos baltus taskelius, bet cia tik mano skoniui, nes dabar kazkokia minimalizmo ir svarumo laikas.  blush2.gif

Nenorejau su photoshopu vargti... nesinorejo nieko per daug... Man tikriausiai labai minimalizmas patinka wink.gif

Ir dar aciu visoms uz pagyrimus blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 20 sausio 2010 - 22:07
labas visoms ax.gif

labai noreciau prisijungt prie jusu bigsmile.gif

kaip suprantu reikia atlikt juos, kad isiliet i cia bendraujancius ir dedancius nuotraukas, nes ateity labai praverstu kritika, patarimai.

stai mano pirmasis namu darbas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 20, 21:23)
Ne, ant manual man neleidzia  diafragmos keisti, tik tai ant A  g.gif Na fokusavau ant geliu, bet ir man tas fokusas keistas - nesuprantu kas cia jam  g.gif

kaip suprasti keistas ax.gif Jis arba yra, arba jo nėra, šįkart nėra, arba kažkur staltiesėje gal rolleyes.gif

QUOTE(Skoria @ 2010 01 20, 21:33)
Jau irgi apie tai galvojau - bet ner pas mane margaus fono namie  doh.gif  Butum vasara tai i lauka eiciau  lotuliukas.gif  doh.gif
---
O gal fokusas pabega del to kad pries sviesa fotkinau   g.gif  Ryt pabandysiu i kita puse fotkint  g.gif

Truputį fantazijos- padėk kelis daiktus fone - ir jau turi margą foną 4u.gif
---
Na, manrods taip nebūna, kad fokusas pabėgtų unsure.gif nebent sudrebintum fotiką g.gif

Maggie, sveika 4u.gif Va, čia fokusas jau matos lotuliukas.gif thumbup.gif Geras ND 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 20 sausio 2010 - 22:20
Maggie, sveika prisijungus 4u.gif .... ND gerai ... Lauksim sekanciu ND...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 01 20, 23:16)
labas visoms  ax.gif

labai noreciau prisijungt prie jusu  bigsmile.gif

kaip suprantu reikia atlikt juos, kad isiliet i cia bendraujancius ir dedancius nuotraukas, nes ateity labai praverstu kritika, patarimai.

stai mano pirmasis namu darbas:

Sveika prisijungus 4u.gif
ND ir aš užskaitau, gali daryti sekantį. Nepamiršk margo fono wink.gif

Akasha, gerai padirbėjai su lašiukais thumbup.gif

Piene, tavo peizažo spalvos netikros, bet jei tu tyčia taip darei, tai užskaitau. Man patiko. Kiekvienas ieškom savo stiliaus wink.gif
Atsakyti
Akasha dailus lasai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 20, 23:18)
kaip suprasti keistas  ax.gif  Jis arba yra, arba jo nėra, šįkart nėra, arba kažkur staltiesėje gal  rolleyes.gif
*Truputį fantazijos- padėk kelis daiktus fone - ir jau turi margą foną  4u.gif
---
**Na, manrods taip nebūna, kad fokusas pabėgtų  unsure.gif  nebent sudrebintum fotiką  g.gif
Maggie, sveika  4u.gif  Va, čia fokusas jau matos  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Geras ND  4u.gif

*Na ka jau cia tas fonas - juk si kart su fonu viskas gerai buvo tongue.gif Problemos juk su fokusu tongue.gif
**Fotikas ant stovo buvo, tad nejudinau. O fukosavau ant geliu, tad... siaip daznai buna, kad autofokusas grybauja, ir sufokusuoja visai ne ten kur norejai, todel yra megeju, kurie viska fokusuoja rankomis mirksiukas.gif
Atsakyti
rytas...saulute islindo ax.gif

primenu savo ND :

user posted image

user posted image

user posted image

drambliukai ..

user posted image

user posted image

user posted image

noriu Zitali paklausti blush2.gif ..kaip tau tokios minkshtosnuotraukos gaunasi ...spalvos tokios pastelines lengvos lyg pukas ..labai man ...tik nezinau kaip taip fotografuoja ...?Cia juosta gal ?bet lyg ne ...nu ...

Atsakyti
2 ND - bandymas Nr. 3 lotuliukas.gif doh.gif

F 5.6

user posted image

F 14

user posted image

F 36

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 21, 12:03)
2 ND - bandymas Nr. 3  lotuliukas.gif  doh.gif

as sita ND jau nezinau kelinta karta darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 21, 11:07)
as sita ND jau nezinau kelinta karta darau  doh.gif

lotuliukas.gif O atrodo, kad elementaru lotuliukas.gif doh.gif Uztat gyvenime nepamirsi, kas ta diafragma lotuliukas.gif
Atsakyti