QUOTE(Skoria @ 2010 01 20, 18:55)
Mano akim ziurint - tai NEREALIAI
Labai kokybiskai atlikta
O dabar pasidalink, kaip darei? Su kokiu objektyvu? Kokie nustatymai?
Kaip tokias spalvas isgauti? Pas tave ten realiai juodas fonas ar su PS koregavai? Sorry, kad tiek klausimu - tiesiog apie lasiukus nieko neismanau
Aciiuuuuu
Na daug klausimeliu, bet pasistengsiu atsakyti
Fonas buvo juodas, siek tiek koregavau su lightroom.... Juodas fonas, tai audinys, o ant audinio dar dejau stikla, cia kad pienas ant audinio nepatentu..... nustatymai 1/200s islaikymas, F2,8.. Blykstes exp. comp -2... Objektyvas 50mm F1.8...lasinau piena su kriausyte, kur vaikams skirta nosytei valyti...
taip turejau daugiau galimybiu reguliuti lasu kritima... Susifokusavai is pradziu i daigta po to perjungiau objektyva ant MF.. fotiko jau nejudinau, ir liko tik pataikyti lasus i ta vieta kur sufokusuota...
Rezultatai dar ne visiskai mane tenkina, nes labai daryta be stovo ir be nuotolinio pultelio... Neisgavau dar to skaidrumo kaip norejosi...
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 20, 19:02)
Akasha, tikrai nerealiai
ziuriu ir niekaip atsiziuret negaliu... ir niekaip nesuprantu kaip taip padaryta...
Dekoju... o kiap padaryti jau auksciau parasiau
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 20, 20:20)
Va radau viena kokia vasariska, patvarkiau truputi, ir visai nieko atrodo manyciau
Spalvas dar koreguociau, per daug zalios, bet siaip pavasaris jauciasi
As kaip tik jo labai jau laukiu, tai man nuotaika pakele
QUOTE(liamuna @ 2010 01 20, 22:22)
Akasha jau maciau eFoto, patiko serija, tik gal nuklonuociau kai kuriuos baltus taskelius, bet cia tik mano skoniui, nes dabar kazkokia minimalizmo ir svarumo laikas.
Nenorejau su photoshopu vargti... nesinorejo nieko per daug... Man tikriausiai labai minimalizmas patinka
Ir dar aciu visoms uz pagyrimus