Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 18, 22:58)
Skaiciau pirma zinute, visa informacija perskaiciau, visus duotus linkus, tik senesniu temu dar nespejau aprept smile.gif bandau viska isimint, bet ta pati reikes dar ne viena karta perskaityt....

Va kaip zadejau imetu kelias nuotraukas. Kadangi jau siandien truputi apsiskaiciau, matau jau kad horizontas mano kaikur labai kreivas, bet kad dar nelabai zinau kaip ji pataisyt..  blush2.gif My Webpage

Pasirodo ne viska perskaiciau  blush2.gif nu varau toliau sviestis thumbup.gif

Sveika prisijungusi smile.gif

Paziurejau nuotraukas, matosi kad turi aki smile.gif tik reik ziniu. Ir kaip jus foteli iki juros atitempet? A? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 16:47)
Vieno tasko fokusavimas yra, bet esme su juo tokia, kad kai ji ijungi, jis fokusuoja viska esanti tik centre. Radau kelis zmones efoto kurie turi kaip mano fotika, reiks bandyt jiem rasyt, gal ka gero pasakys..  irnesakyk.gif vistiek as kazkaip padarysiu kaip reikia  biggrin.gif dekui labai, kad stengiates padet  oro_buckis.gif

Centrinio tasko fokusavime ir yra visa paslaptis, tai gelbeja, ypac, kai naudoju muilinuka, kai nera normalaus objektyvo ir reikia tiksliai sufokusuoti, kur nori...
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 19, 17:06)

Paziurejau nuotraukas, matosi kad turi aki smile.gif tik reik ziniu. Ir kaip jus foteli iki juros atitempet? A? smile.gif

Visi klausia kaip mes tempem ta foteli... Bet mes gyvenom prie pat kopos tai ir tempem.. Kai sugalvojau, kad turetu neblogos nuotraukos gautis, liepiau padet man ji tempt.. Bent prisijuokem iki nukritimo.. lotuliukas.gif

Akasha, reiks dar isbandyt man cia viska.... Bet man patinka, nors ir nervas ima kartais truputi, kad jis nenori manes klausyt, nesupranta ko as noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 19, 16:06)

drinks_cheers.gif tikrai akį turi mirksiukas.gif Truputis žinių, praktikos ir bus thumbup.gif Dėl fotelio ir man kilo klausimas tongue.gif bet matau jau atsakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2010 01 19, 17:45)
drinks_cheers.gif  tikrai akį turi  mirksiukas.gif  Truputis žinių, praktikos ir bus  thumbup.gif  Dėl fotelio ir man kilo klausimas  tongue.gif  bet matau jau atsakei  smile.gif

Aciu uz pagyras blush2.gif bet kai pasiziuriu i kitu nuotraukas, tai kojos linksta... biggrin.gif nu, tikiuosi ir as kada taip fotkinsiu ax.gif
Ir dar norejau paklaust klausimelio... Darant JB nuotrauka, geriau ja fotkint spalvota ir tada keist su PS, ar galima fotkint iskart JB? nes kiek paziurejau savonuotraukas kur iskart fotkinta JB, ir daryta su PS jos labai skiriasi... Su fotiku darytos buna tokios svelnesnes ir man atrodo su daugiau "triuksmo", atrodo, kad nelabai kokybiskai pakeicia...
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 18:34)
Su fotiku darytos buna tokios svelnesnes ir man atrodo su daugiau "triuksmo", atrodo, kad nelabai kokybiskai pakeicia...

labai gerai pastebejai mirksiukas.gif
nesuprantu kam is vis tokia funkcija fotikuose buna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir vel as cia su savo klausimais.. ax.gif Radau sandeliuke trikoji hama profil 76, kazkada tevas pafotografuot megejas buvo. Tik nelabai suprantu kaip fotikas prie jo tvirtinasi. Ymetu kaip atrodo jo virsus.. Ar cia reikia prie sito dar kazko? blush2.gif
stovas
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 21:19)
Ir vel as cia su savo klausimais..  ax.gif Radau sandeliuke trikoji hama profil 76, kazkada tevas pafotografuot megejas buvo. Tik nelabai suprantu kaip fotikas prie jo tvirtinasi. Ymetu kaip atrodo jo virsus.. Ar cia reikia prie sito dar kazko?  blush2.gif
stovas

Kaip suprantu truksta tos dalies ant kurios ir turi tvirtintis fotikas... tokia plokstele su varztu turetu buti....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 19, 22:03)
Kaip suprantu truksta tos dalies ant kurios ir turi tvirtintis fotikas... tokia plokstele su varztu turetu buti....

O ta plokstele man gauti kur? Ir jos buna kiekvienam modeliui skirtingos? Gal yra kur daugiau info apie stovus? 4u.gif ieskau bet randu tik koki pirkt, kokio ne, bet apie tas ploksteles visokias nemaciau dar niekur
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kazkada seniai seniai ..esu kalbinusi jus, diskutavusi,pykusi ant saves cia ( ir ant kitu kad joms geriau iseina nei man lotuliukas.gif ) bet mano ziogas sunkiai susirgo ir uzdariau visus savo pomegius i stalciu ...vakar vakare kazkaip nuvaliau dulkes nuo jo ir pagalvojau, kad reikia is naujo traukt svajones laukan biggrin.gif ...
tai gi traukiu ...ryt idesiu namu darbus bent kelis blush2.gif ..

siandien parodysiu savo "dinozaura " lotuliukas.gif t.y. kelias foto ..na lyg sakydama kad kartais vis vien pleshkinau lotuliukas.gif

pirmas serksnas (man atrodo galejau dangaus daugiau palikti ? g.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 15:31)
Ir dar norejau paklaust.. Jeigu objektyvas ybreztas, ar neitu kazkaip tu sutvarkyt? Nes buvau vasara sesei paskolinus, tai sugebejo ybrezt, ir kai fotografuoji su makro, kartais matosi tas ybrezimas kaip koks purvinumas.

neišeitų... čia gal priklauso nuo to, kaip įbrėžtas, nes maniškis irgi įbrėžtas, bet nuotraukose to niekad nepastebėjau g.gif

QUOTE(Olive* @ 2010 01 19, 17:57)
labai gerai pastebejai  mirksiukas.gif 
nesuprantu kam is vis tokia funkcija fotikuose buna  doh.gif  biggrin.gif

tiems, kurie nemoka tvarkyti foto kompu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 20, 01:45)
Sveikos merginos,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazkada seniai seniai ..esu kalbinusi jus, diskutavusi,pykusi ant saves cia ( ir ant kitu kad joms geriau iseina nei man lotuliukas.gif ) bet mano ziogas sunkiai susirgo ir uzdariau visus savo pomegius i stalciu ...vakar vakare kazkaip nuvaliau dulkes nuo jo ir pagalvojau, kad reikia is naujo traukt svajones laukan  biggrin.gif ...
tai gi traukiu ...ryt idesiu namu darbus bent kelis blush2.gif  ..

siandien parodysiu savo "dinozaura " lotuliukas.gif t.y. kelias foto ..na lyg sakydama kad kartais vis vien pleshkinau  lotuliukas.gif

pirmas serksnas (man atrodo galejau dangaus daugiau palikti ?  g.gif )

Labai grazios nuotraukos wub.gif
Na pirmoje, gal tu ir teisi, gal ir noretusi siek tiek daugiau dangaus g.gif
Didziausi ispudi paliko antra nuotrauka wub.gif 4u.gif

Merginos, padekit apsispresti - kuris variantas geresnis - o gal abudu visai nevyke g.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

Sakau antroje nuotraukoje gal veidelis per daug isdeges? g.gif Ziuriu i tas nuotraukas jau antra diena ir negaliu apsispresti doh.gif
Atsakyti