Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 13:53)
Nu va esme tame, kad mano fotikas kiek as suprantu, arba aisku nemoku, fokusuoja pats, kur jam patinka. Kad ir kiek as iki puses spaudineciau ta mygtuka. Jau visaip bandau, nu bet neiseina. Nebent tada turiu kazkaip truputi kitaip pasukt fotika. Arba as vistiek kazka ne taip darau..

o tai koks tavo fotikas? kokiu rezimu fotkini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 01 19, 14:55)
o tai koks tavo fotikas? kokiu rezimu fotkini? g.gif

My Webpage va mano fotikas, noriu su situ pradziai kazka ismokt, o tada bandysiu pirkt normalu... Sito nepirkau,gavau dovanu. Siaip patinka man jis,tik tas fokusavimas mane pribaigs viena diena,...
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 14:00)
My Webpage va mano fotikas, noriu su situ pradziai kazka ismokt, o tada bandysiu pirkt normalu... Sito nepirkau,gavau dovanu. Siaip patinka man jis,tik tas fokusavimas mane pribaigs viena diena,...

tai tu ant auto gal bandai fotkint? turi but rezimai-raidem pazymeti (skirtinguose fotikuose skirtingai zymi)...bet ziuriu tavo fotiko modeli internete...nematau-yra ten tas ratukas,ar ne su rezimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 13:53)
Nu va esme tame, kad mano fotikas kiek as suprantu, arba aisku nemoku, fokusuoja pats, kur jam patinka. Kad ir kiek as iki puses spaudineciau ta mygtuka. Jau visaip bandau, nu bet neiseina. Nebent tada turiu kazkaip truputi kitaip pasukt fotika. Arba as vistiek kazka ne taip darau..

Kokiu režimu fotografuoji? Jei automatiniu, tai nieko nebus. Pasirink pvz. diafragmos pirmumo režimą. Tada galėsi pati fokusuoti
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 01 19, 15:04)
tai tu ant auto gal bandai fotkint? turi but rezimai-raidem pazymeti (skirtinguose fotikuose skirtingai zymi)...bet ziuriu tavo fotiko modeli internete...nematau-yra ten tas ratukas,ar ne su rezimais g.gif

Ne ant auto nefotkinu, as renkuosi Pasm
Atsakyti
Piene, kazkoks turi but pas tave PASM - rankinis valdymas . paskaitinek instrukcija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 14:06)
Ne ant auto nefotkinu, as renkuosi Pasm

g.gif na tai turetu gautis
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 01 19, 15:08)
Piene, kazkoks turi but pas tave PASM - rankinis valdymas . paskaitinek instrukcija mirksiukas.gif
Papildyta:

g.gif na tai turetu gautis

Nu varau instrukcijos skaityt, gal kazka atrasiu..
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 01 19, 14:16)
Nu varau instrukcijos skaityt, gal kazka atrasiu..

aš gal ir ne į temą, bet vistiek paklausiu - o ant pačio objektyvo nėra nustatymo? auto ir rankinis fokusas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 01 19, 15:29)
aš gal ir ne į temą, bet vistiek paklausiu - o ant pačio objektyvo nėra nustatymo? auto ir rankinis fokusas  4u.gif

kad aprasyme apie fokusavima raso Automatinis daugiazonis, Automatinis centrinio taško g.gif

pabandyciau su makro funkcija dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2010 01 19, 15:54)
kad aprasyme apie fokusavima raso Automatinis daugiazonis, Automatinis centrinio taško  g.gif

pabandyciau su makro funkcija dar g.gif

Va su makro bandau tai lyg ir gaunas kazkas.. Einu su kuonors ryskesniu pabandysiu, nes su kankoreziais nelabai matosi.

Ir dar norejau paklaust.. Jeigu objektyvas ybreztas, ar neitu kazkaip tu sutvarkyt? Nes buvau vasara sesei paskolinus, tai sugebejo ybrezt, ir kai fotografuoji su makro, kartais matosi tas ybrezimas kaip koks purvinumas.
Atsakyti
Instrukcijoj turi buti parasyta, kaip ijungti vieno tasko fokusavima ir tavo beda bus ispresta... nereikes ir makro rezimo... mirksiukas.gif O del stiklo tai manau nelabai jau ka galima padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 19, 16:36)
Instrukcijoj turi buti parasyta, kaip ijungti vieno tasko fokusavima ir tavo beda bus ispresta... nereikes ir makro rezimo...  mirksiukas.gif  O del stiklo tai manau nelabai jau ka galima padaryti...

Vieno tasko fokusavimas yra, bet esme su juo tokia, kad kai ji ijungi, jis fokusuoja viska esanti tik centre. Radau kelis zmones efoto kurie turi kaip mano fotika, reiks bandyt jiem rasyt, gal ka gero pasakys.. irnesakyk.gif vistiek as kazkaip padarysiu kaip reikia biggrin.gif dekui labai, kad stengiates padet oro_buckis.gif
Atsakyti