QUOTE(DI @ 2010 01 15, 11:59)
kaip tu tiuos spinduliukus pagavai? man jie labai grazu.
Vakar ir as juos gaudziau... ir kaip idomiai, kai ziurejau per objektyva juos maciau. bet nufotografavus ju nelikdavo? Kodel? O pas tave jie laaabia graziai
antra irgi faina, tik as fotkinciau kiek is auksciau, kitokiu kampu.. dabar lyg griuna kadras i kaire truputi. ir arbatos didelis puodas as irgi tokiais geriu
Vakar ir as juos gaudziau... ir kaip idomiai, kai ziurejau per objektyva juos maciau. bet nufotografavus ju nelikdavo? Kodel? O pas tave jie laaabia graziai
antra irgi faina, tik as fotkinciau kiek is auksciau, kitokiu kampu.. dabar lyg griuna kadras i kaire truputi. ir arbatos didelis puodas as irgi tokiais geriu
tiksliai nepasakysiu ar cia butent del to,saule specialiai ikompanavau virsutiniame kampe,kad spinduliai kristu istrizai,bandziau keleta kadru nevisi gavosi
del antro kadro pritariu kaktos truputi per daug nureziau,bet kad griuna man kazkaip nepasirode
Melodi aciu uz pastabas pakelis krenta i akis bet taip man ir idomiau
wite man erdves truksta tai sakelei ir tas baltas remelis mano akimis netinka lediniai piršteliukai... neturiu nuomones ,manes nekabina
Peledike aciu uz pastabas del j/b nuotraukeles man norisi arba daugiau erdves kartu su kojytem arba visai tik iki puses kad geriau matytusi zvilgsnis ir ireminimai man nelimpa visai ,bet siaip labai mielas kadras
rarity saulelidzio spalvels 1 idomi ziuret ir spalvos 2 fotografuociau is zemiau imciau daugiau dangaus arba sniego nes dabar horizontas per viduri baznycia kokybiska grazi nuotrauka
Papildyta:
Gadriuke melinuoja custom negerai
Skoria klasika ,bet kaip jus tuos remus isimilejusios
Marile gerai ND
boruzka toks tapybiskai isplaukes ,man grazu
ASTYT grazu tik as erdves buciau palikus kaireje arba desineje o del apacios pati pasakei
solo mielos spalvos ir vaizdelis labai gerai zinomas jausmas kai negali perteikti tai ka matai