Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

smile.gif

QUOTE(DI @ 2010 01 15, 11:59)
kaip tu tiuos spinduliukus pagavai?  g.gif  man jie labai grazu.

Vakar ir as juos gaudziau... ir kaip idomiai, kai ziurejau per objektyva juos maciau. bet nufotografavus ju nelikdavo? Kodel?  unsure.gif  O pas tave jie laaabia graziai  thumbup.gif

antra irgi faina, tik as fotkinciau kiek is auksciau, kitokiu kampu.. dabar lyg griuna kadras i kaire truputi. ir arbatos didelis puodas biggrin.gif as irgi tokiais geriu  thumbup.gif

tiksliai nepasakysiu ar cia butent del to,saule specialiai ikompanavau virsutiniame kampe,kad spinduliai kristu istrizai,bandziau keleta kadru nevisi gavosi ax.gif
del antro kadro pritariu kaktos truputi per daug nureziau,bet kad griuna man kazkaip nepasirode g.gif

Melodi aciu uz pastabas 4u.gif pakelis krenta i akis bet taip man ir idomiau
blush2.gif

wite man erdves truksta tai sakelei ir tas baltas remelis mano akimis netinka 4u.gif lediniai piršteliukai... neturiu nuomones ,manes nekabina blush2.gif

Peledike aciu uz pastabas smile.gif del j/b nuotraukeles man norisi arba daugiau erdves kartu su kojytem arba visai tik iki puses kad geriau matytusi zvilgsnis ir ireminimai man nelimpa visai ,bet siaip labai mielas kadras 4u.gif

rarity saulelidzio spalvels wub.gif 1 idomi ziuret ir spalvos 2 fotografuociau is zemiau imciau daugiau dangaus arba sniego nes dabar horizontas per viduri smile.gif baznycia kokybiska grazi nuotrauka 4u.gif

Papildyta:
Gadriuke melinuoja custom negerai 4u.gif

Skoria klasika ,bet kaip jus tuos remus isimilejusios doh.gif

Marile gerai ND mirksiukas.gif

boruzka toks tapybiskai isplaukes ,man grazu 4u.gif

ASTYT€ grazu tik as erdves buciau palikus kaireje arba desineje o del apacios pati pasakei 4u.gif

solo mielos spalvos ir vaizdelis wub.gif labai gerai zinomas jausmas kai negali perteikti tai ka matai smile.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus 4u.gif

DI spindulius taippat lengva gaudyti su mf ... kaip ir blikus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 18 sausio 2010 - 08:53
Labas rytas 4u.gif
Ziuriu nemazai komentaru susilauke mano nuotraukos - tai labai dziaugiuosi ir vertinu kiekvienos nuomone 4u.gif
Del remo - manau cia skonio reikalas, man kaip tik cia tas remas tinka ir patinka g.gif lotuliukas.gif Na svarbiausia, kad nuotrauka neliko nepastebeta lotuliukas.gif
Dar ND reikia pardaryti doh.gif

wite - patiko tavo lediniai pirsteliai 4u.gif
rarity - labai graziai baznycia pateikta - ziureciau ir ziureciau wub.gif 4u.gif
boruzka - labai grazu - ir tas issiliejes fonas ir serksniukas labai gerai matosi - kazkaip uzkabino 4u.gif
Astyte - na grazus berzai, bet pati nuotrauka g.gif per daug erdves is virsaus, per mazai is apacios ir gal fotografavimo kampa keisciau g.gif 4u.gif Bet tu ir pati zinai ka reikia keisti wink.gif
Solo - labai grazios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 17, 21:46)

turėjau 5 min laukiant autobuso, gaila to, ką mato akis, neina perteikt fotkėse  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai daug grozio lieka tik grozeimuisi natur. bet fotkese visai kitaip.
Del nuotraku koliazo patiko, tik... blogas gal wb, nes siek tiek melynuoja. O kad didele kaip ruke visai netrukdo, nes yra dar fragmentu ryskiu perteiktu kitose foto. 4u.gif
Atsakyti
Pirmas bandymas gaudyti lašiukus

user posted image

user posted image

user posted image

ir iškart turiu klausimų 4u.gif šitas foto aš apkarpiau, nes fotkinant iš labai arti nesigauna tokie gražūs lašiukai, o iš toliau - matosi per daug aplinkos. Bet apkarpius ir lašiukų ryškumas nukenčia. Kaip jūs fotkinat, kad lašiukai ryškus? Koreguojat su kompiuteriu foną? (aš nemoku ir neturiu jokios normalesnės programos tvarkyt foto).
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 01 17, 16:49)
laba. galvoju ar ne per daug dangaus matosi? gaila apačioje trūsta ervės, bet kitaip neišėjo - baisiai negražus ir netvarkingas kelias buvo ir blaškė dėmesį nuotraukoje  g.gif

Nuostabus medziai, tik va tos apacios, nors ir urzinos, net truksta smile.gif

QUOTE(solo @ 2010 01 17, 22:46)

Grazus vaizdai smile.gif ir tas muolinumas niek paisaus, kai koliaze ideta foto wink.gif Va jei viena butu, tai gal ir netaip ziuretusi...

QUOTE(Marile @ 2010 01 18, 15:20)
Pirmas bandymas gaudyti lašiukus

biggrin.gif Mano megstamiausias uzsiemimas, tik dabar laukiu makro stikliuko, kad vel galeciau pasaudyti lasiukus... Su muilinuku kai fotkinau, tai irgi is toliau darydavau, po to apkirpdavau ir tada jau PS siek tiek apdorodavau... Pagauti lasiukai gerai... Bet ryskumo truksta Ir lyg tais grudas biski lenda... Gal iso uzkelusi buvai?

Na dedu ir as savo naujo dziaugsmelio foto...
user posted image
Galiu pasakyti, kad si padareli sunkiau fotkinti, nei vaika smile.gif Jau toks judrumas doh.gif Neapsiejau be blykstes, o isorines dar neturiu, tai siaubas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 18 sausio 2010 - 15:07
QUOTE(Akasha @ 2010 01 18, 16:04)
Nuostabus medziai, tik va tos apacios, nors ir urzinos, net truksta smile.gif
Grazus vaizdai smile.gif ir tas muolinumas niek paisaus, kai koliaze ideta foto wink.gif Va jei viena butu, tai gal ir netaip ziuretusi...
biggrin.gif Mano megstamiausias uzsiemimas, tik dabar laukiu makro stikliuko, kad vel galeciau pasaudyti lasiukus... Su muilinuku kai fotkinau, tai irgi is toliau darydavau, po to apkirpdavau ir tada jau PS siek tiek apdorodavau... Pagauti lasiukai gerai... Bet ryskumo truksta Ir lyg tais grudas biski lenda... Gal iso uzkelusi buvai?

Na dedu ir as savo naujo dziaugsmelio foto...
[Galiu pasakyti, kad si padareli sunkiau fotkinti, nei vaika smile.gif Jau toks judrumas  doh.gif  Neapsiejau be blykstes, o isorines dar neturiu, tai siaubas...

Grazus gi tas tavo dziaugsmelis wub.gif wub.gif wub.gif
O apsvieskite mane, kaip gaudote lasiukus - niekad nebandziau, tai irgi butu visai idomu blush2.gif smile.gif

Ir pasidalynk kokio stikliiuko lauki? wink.gif

Merginos, dar turiu klausima - ar kas nors turite Tamron 28-75 F2.8? kokie butu atsiliepimai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 18, 15:04)

aha, buvau užkėlus iso, man vis per tamsu visur ir visada biggrin.gif reiks pabandyt su mažesniu iso pafotkit smile.gif

skoria, na aš tai paprastai gaudžiau, atsukau kraną kad lašėtų ir gaudžiau biggrin.gif 4u.gif Iš pradžių ant TV nustatymo banžiau, vėliau ant M, tai šitos foto ant M darytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 01 18, 17:33)
aha, buvau užkėlus iso, man vis per tamsu visur ir visada  biggrin.gif  reiks pabandyt su mažesniu iso pafotkit  smile.gif

skoria, na aš tai paprastai gaudžiau, atsukau kraną kad lašėtų ir gaudžiau  biggrin.gif  4u.gif  Iš pradžių ant TV nustatymo banžiau, vėliau ant M, tai šitos foto ant M darytos  4u.gif

Thanks 4u.gif Irgi bandysiu, kai laiko bus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Akasha, tas džiaugsmelis... daugiau nei nerealus! wub.gif O jau grožis, o jau akiukai, o jau ūseliukai wub.gif Neturiu ką pasakyt apie foto, bet katinėlis nerealus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 18, 16:18)
O apsvieskite mane, kaip gaudote lasiukus - niekad nebandziau, tai irgi butu visai idomu  blush2.gif  smile.gif
Merginos, dar turiu klausima - ar kas nors turite Tamron 28-75 F2.8? kokie butu atsiliepimai?  g.gif  4u.gif

apie tave dominantį stiklą rašo čia http://www.efoto.lt/...n_28-75mm_xr_di
Man jis per siauras - bažnyčios netilps blink.gif Tikriausiai pirksiu šitą - SIGMA 17-70mm f/2.8-4.0 DC MACRO OS.
Lašiukams gaminti paėmiau bliūdą su vandeniu, laimą ir mėčiau laimą į bliūdą, fotkindama, kas išsitaško biggrin.gif Fotkinau nuo stovo. Sufokusavau į tą vietą, kur turėtų būti lašiukai ir tada perstačiau fokusavimą ant M. Meti - fotkini ir taip daug daug kartų biggrin.gif
Atstumas, iš kurio fotografavau - kiek įmanoma arčiau. Mano KIT'inis fokusuoja maždaug iš pusmetrio, tai iš tiek ir fotkinau.
Va čia tai, kas gavosi. Dauguma jau matę, sena foto.
user posted image

Akasha,
kycius nuostabus wub.gif
Marile, trūksta aštrumo, lenda triukšmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 18 sausio 2010 - 17:50
QUOTE(rarity @ 2010 01 18, 18:48)
apie tave dominantį stiklą rašo čia http://www.efoto.lt/...n_28-75mm_xr_di
Man jis per siauras - bažnyčios netilps  blink.gif  Tikriausiai pirksiu šitą  - SIGMA 17-70mm f/2.8-4.0 DC MACRO OS.
Lašiukams gaminti paėmiau bliūdą su vandeniu, laimą ir mėčiau laimą į bliūdą, fotkindama, kas išsitaško biggrin.gif Fotkinau nuo stovo. Sufokusavau į tą vietą, kur turėtų būti lašiukai ir tada perstačiau fokusavimą ant M. Meti - fotkini ir taip daug daug kartų biggrin.gif
Atstumas, iš kurio fotografavau - kiek įmanoma arčiau. Mano KIT'inis fokusuoja maždaug iš pusmetrio, tai iš tiek ir fotkinau.
Va čia tai, kas gavosi. Dauguma jau matę, sena foto.
user posted image

Akasha,
kycius nuostabus  wub.gif
Marile, trūksta aštrumo, lenda triukšmai.

Jauciu reiks issinuomoti ir isbandyti g.gif Siaip man reiketu kuo sviesesnio - tai Tamrone fiksuotas 2.8, tai labai vilioja g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 18 sausio 2010 - 18:08