Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laba. galvoju ar ne per daug dangaus matosi? gaila apačioje trūsta ervės, bet kitaip neišėjo - baisiai negražus ir netvarkingas kelias buvo ir blaškė dėmesį nuotraukoje g.gif
user posted image
Atsakyti
labas sekmadienis biggrin.gif

Nors man visai nelabas, nes vakar tiek prizaidziau su auto nuo statyvo, o mano laptopo su visom nukrovimo programom batarke parejo ir amen...nera gyvenimo, uzsisakiau snd is e-bay nauja tai lauksiu kol pristatys doh.gif gerai, kad is darbo kompa parsitysiau, tai nor netas yr smile.gif

Rarity, labai ispudinga baznycia, kitu kampu neturi? bigsmile.gif

Wite, Boruzka, ech as tu zoliu, saku ir serksnu matyt taip ir neismoksiu komentuot blush2.gif Nu grazu...As tai jau i lauka iseinu rodos, o grazios apserknije zoles, bet paskui prisimenu kokiais kiekiais visais kampais ju e-foto prideta tai nebekyla ranka fotkint doh.gif

Skoria, pritariu Bondai, JB variantas visai nekabina, o vat spalvota man kaip tik su cinkeliu, nors spalvos nera labai naturalios, bet sukuria vienisumo/laukimo netgi kazkokios siek tiek gresmes atmosfera. remas skonio reikalas, as gal palikciau nes juodas remas susisaukiau su medzio juodumu ir netgi pabrezia ta gresmes pojuti, bet plonesni daryciau. Isdegimai visai nemaiso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 17 sausio 2010 - 15:57
QUOTE(Melodi @ 2010 01 17, 15:55)
labas sekmadienis biggrin.gif

Wite, Boruzka, ech as tu zoliu, saku ir serksnu matyt taip ir neismoksiu komentuot blush2.gif  Nu grazu...As tai jau i lauka iseinu rodos, o grazios apserknije zoles, bet paskui prisimenu kokiais kiekiais visais kampais ju e-foto prideta tai nebekyla ranka fotkint doh.gif

tu zinai ka as apie tokias foto galvoju, kad tie zolyneliai turi kazkuo kabinti ... nereik ju komentuoti jos kaip vaikai biggrin.gif mano foto galetu buti mazesne f , bet mane paperka bokeh wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 16, 12:33)
man šita patiko- toks natūralus kadras  rolleyes.gif

аčiū 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 01 16, 22:40)
Merginos, įgyvendinau savo seną planą - nufotografuoti dieviško grožio bažnyčią. Dedu ir Jums pažiūrėti smile.gif

patiko man, faina rolleyes.gif

QUOTE(Skoria @ 2010 01 17, 12:05)
Vakar vaziavome i Visagina - pakeliui sustojome pafotkint - stai viena is nuotrauku  :handy:

man jb labiau, pritariu visoms dėl rėmo, spaudžia neišpasakytai šitą foto jis...
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 17, 12:05)

Sakau gal dangus per viduri isdeges?  :???:

Dar yra spalvotas variantas  :???:

Laukiu komentaru - ka reiketu pakeisti  smile.gif  4u.gif

spalvota labiau patinka, siltesne. Tik juodar remas nelabai man schmoll.gif , isdegimai netrukdo, nors galetu nebut o oreolo aplink medi. Grazus vaizdas. 4u.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 01 17, 15:49)
laba. galvoju ar ne per daug dangaus matosi? ...

Dangaus perdaug, apacios permazai. Reikejo gal kitokio kampo, kad kelio pakrastys matytusi, nes dabar ziurek ten tolumoj horizontas pasvyres, i viena puse, medziai i kita, ner jiems pagrindo, krenta vargsiukai nukirsti , ir bandyciau gal horizontalu kadra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 01 17, 17:49)
laba. galvoju ar ne per daug dangaus matosi? gaila apačioje trūsta ervės, bet kitaip neišėjo - baisiai negražus ir netvarkingas kelias buvo ir blaškė dėmesį nuotraukoje  g.gif
user posted image

man noretusi sioj foto medeliu is arciau,apkarpyti foto. ech,as tik komentuoju ir komentuoju siandien,o pacios fotoaparatas dulkem baigia apsitraukt. na neturiu laiko eiti i medziokle su fotoaparateliu,o kai bus prikelsiu daug lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 01 17, 15:55)

Rarity, labai ispudinga baznycia, kitu kampu neturi? bigsmile.gif

Melodi, nesinervink, viskas bus gerai 4u.gif

http://www.efoto.lt/node/347839 va čia yra smile.gif

ačiū merginos, už pagyras mano bažnyčiai 4u.gif

ASTYTE
, puikūs medžiai, bet pagrindo jiems po kojomis vis tik reikia, kad ir nelabai koks tas kelias

boruzka, wite
- faini žolynėjimai, snieginėjimai. teisingai, boruzka sakai - čia kaip vaikai - visada yra kas nors žavaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 01 17, 17:20)
Dangaus perdaug, apacios permazai. Reikejo gal kitokio kampo, kad kelio pakrastys matytusi, nes dabar ziurek ten tolumoj horizontas pasvyres, i viena puse, medziai i kita, ner jiems pagrindo, krenta vargsiukai nukirsti , ir bandyciau gal horizontalu kadra. 4u.gif

gal horizonta tolumoj kazkiek iskraipo miškas, stengiausi tiesiai laikyti, dar problema buvo, kad fotografuot reikėjo is važiuojančios mašinos ax.gif tai nebuvo kada ir kito kampo žiūrėti, stengiausi pataikyt medžius i kadrą smile.gif turint laiko bučiau ir ant žemės išsivoliojus, kad tik geras kadras būtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 01 17, 17:56)

ASTYTE, puikūs medžiai, bet pagrindo jiems po kojomis vis tik reikia, kad ir nelabai koks tas kelias

nu va labai gaila, bet turiu tik tokį variantą, nebuvo kada galvot, tik fotkint.. kitą kartą imsiu ir purviną kelia 4u.gif
Atsakyti
Rarity pamirsau pagirti tavo baznycia thumbup.gif

Dar boruzkos nuotrauka spalvyskai labai patiko. wub.gif
Atsakyti
ASTYT€, kaip gražiai atrodo wub.gif pritariu, reikia apačios.

boruzka, man trūksta ryškumo...

Skoria, spalvota žyyymiai geriau, bet juodas rėmas foto labai gedulingą padaro biggrin.gif

turėjau 5 min laukiant autobuso, gaila to, ką mato akis, neina perteikt fotkėse biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 17 sausio 2010 - 21:46
QUOTE(solo @ 2010 01 17, 20:46)

labai jaukus koliažas, bet ar tik man taip atrodo, ar didžioji nuotrauka tokia kaip per rūką? aš pabandyčiau pašviesinti biškiuką ir kontrastą padidinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 01 17, 21:48)
labai jaukus koliažas, bet ar tik man taip atrodo, ar didžioji nuotrauka tokia kaip per rūką? aš pabandyčiau pašviesinti biškiuką ir kontrastą padidinti  4u.gif

čia jau tvarkiau kažkiek spalviškai šitą foto, bet kad per rūką, tai, manau, mano pačios nustatymų klaida 4u.gif
Atsakyti