Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rarity, šakės, nuostabi ir bažnyčia ir jos pateikimas... Jau flikre apžiūrėjus alpau wub.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas ax.gif

QUOTE(wite @ 2010 01 16, 21:00)
Šiandien buvom kaime, bet kaime sniegas gražiau nekrenta, o jau beveik pasiekus namus, saulė taip gražiai susišvietė, bet kai jau namie buvom (ruošiausi dar į parkelį suspėti), taip saulė ir nusileido...
Turiu ir šįkart vieną..
lediniai piršteliukai...

Wite, man labai patinka ax.gif

Rarity, iš tiesų labai nuostabi bažnyčia ir jos pateikimas labai gražus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kokia grazi siandien dienele bigsmile.gif

Vakar vaziavome i Visagina - pakeliui sustojome pafotkint - stai viena is nuotrauku :handy:

user posted image

Sakau gal dangus per viduri isdeges? :???:

Dar yra spalvotas variantas :???:

user posted image

Laukiu komentaru - ka reiketu pakeisti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skoria: 17 sausio 2010 - 12:06
QUOTE(Skoria @ 2010 01 17, 14:05)
Sveikutes,
Kokia grazi siandien dienele  bigsmile.gif

Vakar vaziavome i Visagina - pakeliui sustojome pafotkint - stai viena is nuotrauku  :handy:

user posted image

Sakau gal dangus per viduri isdeges?  :???:

Dar yra spalvotas variantas  :???:

user posted image

Laukiu komentaru - ka reiketu pakeisti  smile.gif  4u.gif

Pirmas variantas geresnis, o antros foto spalvos labai jau nenaturaliai atrodo,ir uz medzio matyti isdegusi spalvike,tai krenta i akis. foto nera labai idomi, bet matosi,kad ne naujoke fotografavo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką, bandau dar kartą 4u.gif

WB naturaliam apšvietime

auto
user posted image

lemputė
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 17, 12:05)
Sveikutes,
Kokia grazi siandien dienele  bigsmile.gif

Vakar vaziavome i Visagina - pakeliui sustojome pafotkint - stai viena is nuotrauku  :handy:

Laukiu komentaru - ka reiketu pakeisti  smile.gif  4u.gif

Pirmiausia - nuimti rėmą. Labai retai kada nuotraukos gražiai atrodo su rėmu. Šitos tikrai ne. Rėmas labai apsunkina, apriboja erdvę.
O šiaip tai žiemos vaizdelis ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Marile, man atrodo, kad gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 17, 14:47)
Pirmiausia - nuimti rėmą. Labai retai kada nuotraukos gražiai atrodo su rėmu. Šitos tikrai ne. Rėmas labai apsunkina, apriboja erdvę.
O šiaip tai žiemos vaizdelis ir tiek  4u.gif

drinks_cheers.gif del remo

Rarity, grazi naktine baznycia 4u.gif gal vos apacios daugiau noretusi, bet suprantu, kad sunkoka toki auksti ir taip sutalpinti smile.gif

Marile, nelabai skiriasi nuotraukos, vadinas, gerai fotikas parenka ir Auto WB ax.gif uzskaitau ND 4u.gif
Atsakyti
Wite, Rarity abieju grazios nuotraukyte... Baznycios apsvietimas labai grazus....

Skoria, man JB labai grazu, tik remas ir man maiso....

Marile, ND uzskaitau... smile.gif Laukiam atros dalies smile.gif Ar jau atsiskaitei? blush2.gif nebepamenu...
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 17, 14:26)
Marile, man atrodo, kad gerai smile.gif

QUOTE(Olive* @ 2010 01 17, 14:59)

Marile, nelabai skiriasi nuotraukos, vadinas, gerai fotikas parenka ir Auto WB  ax.gif uzskaitau ND  4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 17, 15:20)

Marile, ND uzskaitau...  smile.gif Laukiam atros dalies smile.gif Ar jau atsiskaitei?  blush2.gif nebepamenu...

yess.gif

neatsisakičiau dar antros dalies, prifotkinau, bet matau kad reiks pakartot procesą topsecret.gif
Atsakyti
Skoria man irgi j/b variantas tik be remo ... 4u.gif

wite o mes turbut prie to pacio medzio stovejom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Rarity, nedaznai baznycias gaunas graziai/ispudingai iamzint -tau pavyko bigsmile.gif

QUOTE(Skoria @ 2010 01 17, 12:05)

rema nuimciau mirksiukas.gif ir... man spalvota ispudi daro bigsmile.gif , o jb jokio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 sausio 2010 - 15:43