Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šiandien tokį saulėlydį radau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos labas, bukit geros priminkit , kaip vadinas programele kurios pagalba galima paziuret fotografijos info:)
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 15, 17:21)
Grazu, ziemiska... ir tas melsvas atspalvis man visai netrukdo...  mirksiukas.gif

friends.gif

rarity,nu fainai visai,gal antroje noretusi pravaziuojancia masina nuklonuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2010 01 15, 20:04)
Merginos labas, bukit geros priminkit , kaip vadinas programele kurios pagalba galima paziuret fotografijos info:)

http://www.opanda.com/
Atsakyti
Persiprašau, kad taip paryčiais įsibraunu, bet, berods, šitą foto mačiau kažkieno lašų temoj g.gif unsure.gif
user posted image
Klaipėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2010 01 15, 17:03)
fotopamokos

man šita patiko- toks natūralus kadras rolleyes.gif

QUOTE(Dilma @ 2010 01 16, 01:16)
Persiprašau, kad taip paryčiais įsibraunu, bet, berods, šitą foto mačiau kažkieno lašų temoj g.gif  unsure.gif

nepamenu, kad pas mus tokia būtų buvus unsure.gif Bet kokiu atveju, ten parašyta , kad nuotrauka iš shutterstock, t.y. jei taip rašo, turėtų būti pirkti iš ten unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, na bandau su WB deti:

Auto
user posted image
Saulute
user posted image
Custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 16, 15:09)

schmoll.gif negerai
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 16, 16:09)

Negerai... custom labai melinas.....
Atsakyti
namie kazkaip normaliai atrode, dabar prie kito kompo ir man melynai rodo doh.gif
Atsakyti
Šiandien buvom kaime, bet kaime sniegas gražiau nekrenta, o jau beveik pasiekus namus, saulė taip gražiai susišvietė, bet kai jau namie buvom (ruošiausi dar į parkelį suspėti), taip saulė ir nusileido...
Turiu ir šįkart vieną..

lediniai piršteliukai...
user posted image
Atsakyti
Merginos, įgyvendinau savo seną planą - nufotografuoti dieviško grožio bažnyčią. Dedu ir Jums pažiūrėti smile.gif

user posted image
Atsakyti