Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Sveikos, aš ir prisijungsiu į jūsų gretas, kurios pradėjo kelia link gražios šypsenos :] nes jau pati pora mėnesių nešioju briketus, tai dar tik pratinuos galima sakyt prie jų :] bet šiaip viskas gerai ir laukiu, kad greičiau tas laikas eitu :]
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 12 01, 20:52)
ku-ku, mergaites! smile.gif kaip sekasi?

Man tai gerai biggrin.gif O kaip tau,Viktorija? Kaip tavo dantukai? Ar jau jauti viską? Ar dar yra aptirpusių vietų? Ar valgai jau viską? Vis tau neparašau.. Nuotraukose vaizdelis tai SUPER, tik norėčiau kad pasirodytum pilnai smile.gif tongue.gif Ir kiek suparatau, tu jau be breketų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 13 gruodžio 2010 - 16:13
QUOTE(viliene @ 2010 12 13, 17:13)
Man tai gerai biggrin.gif  O kaip tau,Viktorija? Kaip tavo dantukai? Ar jau jauti viską? Ar dar yra aptirpusių vietų? Ar valgai jau viską? Vis tau neparašau.. Nuotraukose vaizdelis tai SUPER, tik norėčiau kad pasirodytum pilnai  smile.gif  tongue.gif  Ir kiek suparatau, tu jau be breketų?

Taaaaaaip, as jau be breketu smile.gif jau jauciu jei ne viska, tai praktiskai visak. per pora savaiciu atitirpo ir paskutinis dantu sonas, ir gomuris smile.gif be breketu jausmas ir nerealus, bet , zinok, jei reiktu naujai deti-ne=usisauciau smile.gif)))
Atsakyti
Su artiejanciom Sventem, mamytes smile.gif Lai ateinantys metai bus patys geriausi newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
sveikos merginos. stoju ir as i jūsų gretas. Jau turiu gydymo planą. procesas bus sunkus ir ilgas. labiausia gasdina kad dabar 5 danrtis turiu išsiraut sad.gif visiškai sveikus. sąkandis berods atvirkščias jei gerai supratau. breketus nesioju jau pora menesiu. o minciu per diena irgi daug kyla. viena diena ryztuosi operacijai o kita jau bijau, bet kadangi jau visa košę užviriau tai trauktis nera kur. tikiuosi kad nesigailesiu.
Atsakyti
QUOTE(barboraa @ 2011 01 07, 13:08)
sveikos merginos. stoju ir as i jūsų gretas. Jau turiu gydymo planą. procesas bus sunkus ir ilgas. labiausia gasdina kad dabar 5 danrtis turiu išsiraut sad.gif visiškai sveikus. sąkandis berods atvirkščias jei gerai supratau. breketus nesioju jau pora menesiu. o minciu per diena irgi daug kyla. viena diena ryztuosi operacijai o kita jau bijau, bet kadangi jau visa košę užviriau tai trauktis nera kur. tikiuosi kad nesigailesiu.

Sveiki! Ar busit patenkinta rezultatu priklauso aisku ir nuo gydytoju, bet ir nuo jusu paciu, ko tikites is gydymo ir kokio rezultato laukiate. Sekmes Jums ir kantrybes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 07 sausio 2011 - 16:30
QUOTE(barboraa @ 2011 01 07, 13:08)

Nebijok, eik drasiai! smile.gif jei apsisprendei-atgal neatsigrezk smile.gif jei man tektu antra karta operuotis, nezinau , ar pasiryzciau, bet Aciu Dieu, kad pasiryzau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2011 01 08, 00:12)
Nebijok, eik drasiai! smile.gif jei apsisprendei-atgal neatsigrezk smile.gif jei man tektu antra karta operuotis, nezinau , ar pasiryzciau, bet Aciu Dieu, kad pasiryzau smile.gif

pries pora dienu suzinojau kad nestuke.gif laukiuosi antra karta smile.gif.
tad mano proceduros labai nusikelia, ir dantu nerauna, viskas tik po gimdymo. Laiko gaila labai. breketu nesiojimo laikas labai prailgeja sad.gif. Planavom vaikeli menesiu veliau o pasibele menesiu anksciau ir nespejau visko susitvarkyt.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2011 01 30, 19:41)

uz 2 sav. man nuims Herbsta smile.gif ir pradesiu kelia link finisho rolleyes.gif
tema i pabaiga smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti