Sveikos, aš ir prisijungsiu į jūsų gretas, kurios pradėjo kelia link gražios šypsenos :] nes jau pati pora mėnesių nešioju briketus, tai dar tik pratinuos galima sakyt prie jų :] bet šiaip viskas gerai ir laukiu, kad greičiau tas laikas eitu :]
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 12 01, 20:52)
Man tai gerai

QUOTE(viliene @ 2010 12 13, 17:13)
Man tai gerai
O kaip tau,Viktorija? Kaip tavo dantukai? Ar jau jauti viską? Ar dar yra aptirpusių vietų? Ar valgai jau viską? Vis tau neparašau.. Nuotraukose vaizdelis tai SUPER, tik norėčiau kad pasirodytum pilnai
Ir kiek suparatau, tu jau be breketų?

Taaaaaaip, as jau be breketu

Su artiejanciom Sventem, mamytes
Lai ateinantys metai bus patys geriausi

sveikos merginos. stoju ir as i jūsų gretas. Jau turiu gydymo planą. procesas bus sunkus ir ilgas. labiausia gasdina kad dabar 5 danrtis turiu išsiraut
visiškai sveikus. sąkandis berods atvirkščias jei gerai supratau. breketus nesioju jau pora menesiu. o minciu per diena irgi daug kyla. viena diena ryztuosi operacijai o kita jau bijau, bet kadangi jau visa košę užviriau tai trauktis nera kur. tikiuosi kad nesigailesiu.

QUOTE(barboraa @ 2011 01 07, 13:08)
sveikos merginos. stoju ir as i jūsų gretas. Jau turiu gydymo planą. procesas bus sunkus ir ilgas. labiausia gasdina kad dabar 5 danrtis turiu išsiraut
visiškai sveikus. sąkandis berods atvirkščias jei gerai supratau. breketus nesioju jau pora menesiu. o minciu per diena irgi daug kyla. viena diena ryztuosi operacijai o kita jau bijau, bet kadangi jau visa košę užviriau tai trauktis nera kur. tikiuosi kad nesigailesiu.

Sveiki! Ar busit patenkinta rezultatu priklauso aisku ir nuo gydytoju, bet ir nuo jusu paciu, ko tikites is gydymo ir kokio rezultato laukiate. Sekmes Jums ir kantrybes

QUOTE(barboraa @ 2011 01 07, 13:08)

Nebijok, eik drasiai!

QUOTE(viktorija_vick @ 2011 01 08, 00:12)
Nebijok, eik drasiai!
jei apsisprendei-atgal neatsigrezk
jei man tektu antra karta operuotis, nezinau , ar pasiryzciau, bet Aciu Dieu, kad pasiryzau 

pries pora dienu suzinojau kad

tad mano proceduros labai nusikelia, ir dantu nerauna, viskas tik po gimdymo. Laiko gaila labai. breketu nesiojimo laikas labai prailgeja

QUOTE(viliene @ 2011 01 30, 19:41)
uz 2 sav. man nuims Herbsta

tema i pabaiga