Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(mamania17 @ 2010 08 26, 08:56)
Sveikutes,mergaiciukes, 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip sekasi ,visoms? smile.gif 
Siandien susitinku su Grybausku, puse 7 vakaro...Tikiuosi,kad pasakys kada operuos,nes mano ortodonte sake,kad jau esu tikrai paruosta ir daugiau nieko padaryti neimanoma.... smile.gif Taiva. Viska papasakosiu jums vakare, ka nutarem ax.gif

Laukiame žinių su nekantrumu :-)
Tai kiek laiko iš viso gavosi visam pasiruošimui?
Atsakyti
Sveikos,
Buvau pas Sima,tai grizti pas ortodonte atgal cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 08 27, 09:37)
Sveikos,
Buvau pas Sima,tai grizti  pas ortodonte atgal  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Kodel? blink.gif
Atsakyti
Vienas dantis blogai pakreiptas........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 08 27, 12:27)
Vienas dantis blogai pakreiptas........ verysad.gif

Jei ne paslaptis, pas kurią ortodontę lankaisi? Įvyko nesusikalbėjimas tarp gydytojo ir ortodontės?
Gydytojas sakė, kas su implantais taip būna (ne į tą vietą įsodina) - va tada turbūt dar liūdniau...
Atsakyti
Viskas tvarkoj,tiesiog dantukas nepasisuka i vieta,kaip turi buti. smile.gif Mano Smailiene,o tavo?
Atsakyti
Sveikos, mamos,

gal kuri nors buvote gydytojos Tamošiūnaitės (vėliau tapusios Andziuliene) pacientėmis? Aš paskutiniu metu gydžiausi pas šią gyd., bet paskui kelis mėn. negalėjau lankytis ir sužinojau, kad ji per tą laiką baigė rezidentūrą ir išėjo iš Žalgirio klinikų. Na, man buvo staigmena, bet gi visko pasitaiko... Tai va, gal žinote, kas perėmė šios gydytojos pacientus?

(Prisiskaičiau čia visko apie gyd. Grybauską. Ir pasijuokt buvo iš ko, kalbos apie „vedęs/nevedęs“ lotuliukas.gif ). Aš ir pati esu susidūrusi su požiūriu, kuris man atrodė kaip stiprus ignoravimas, bet vėliau pamąsčiau, kad jis tiesiog be proto užsivertęs darbais, apimtys vienam žmogui visiškai ne pagal galimybes, užtai ir išeina visokių „liapsusų“... Čia man toks įspūdis susidarė.)
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2010 08 27, 13:30)
Viskas tvarkoj,tiesiog dantukas nepasisuka i vieta,kaip turi buti. smile.gif Mano Smailiene,o tavo?

Mano Viktorija Krušinskienė.
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 08 21, 21:40)
Aciu, viskas gerai  thumbup.gif  jau 9 men. po operacijos praejo, po keliu savaiciu gal ir breketus nuims. Aptirpimas dar siek tiek liko, o seip viskas liuks  thumbup.gif puse metu buvo keistoka matyti nuotraukuose kitoki veido profili , bet jau pripratau  smile.gif Sekmes visoms besiruosancioms operacijai  smile.gif

Būtų labai malonu jus panele pamatyt, kaip atrodote blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 09 02, 09:25)
Būtų labai malonu jus panele pamatyt, kaip atrodote  blush2.gif  wub.gif

Aha, tikrai :-) ir kartu pasidžiaugti :-)
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 09 02, 13:41)
Aha, tikrai :-) ir kartu pasidžiaugti :-)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 09 03, 16:43)

Sveikutes Viliene ir Armina, patikrinau turiu Jusu el. pasto adresus, tad issiusiu kelias nuotraukytes. Man idomu butu paklausti merginu, kurioms operacija buvo daryta pries metus ar daugiau, kada visiskai atsistate zandikauliu/ veido jutimai?
Atsakyti