Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Soni @ 2010 07 27, 13:27)
tai siuntimas buvo adresuotas ortodontui? dėl sąkandžio? kaip ten eilės klinikose pas ortodontus, labai ilgai laukėt? mums dar liepė padaryti žandikaulio nuotrauką, ar jums reikėjo ten atsinešti ar vietoj padarė? ačiū  4u.gif

paskambinau pati ką tik į Klinikas, tai sakė registruos tik rugsėjo 2 d., taip nuteikė, kad talonų nelabai ir gausim  lotuliukas.gif  žodžiu , turbūt reik traukt piniginę, kad viskas greičiau vyktų  doh.gif

Taip, siuntimas ortodontui dėl netaisyklingo sąkandžio. Na o dėl eilių - mėnuo manau šiuo atveju palaukti gal ne taip jau ir baisu. Ten registratūroje tik taip baisiai nuteikinėja - tik reikia nepravėplinti, o kantriai nuo rugsėjo 2 d. ryto jau ir skambinėti į tą registratūrą:-) Taip, darėmės žandikaulio nuotrauką kitur (privačioje Kalniečių g. esančioje odontologijos klinikoje), už kurią jau patys susimokėjom.
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 07 27, 14:03)
Taip, siuntimas ortodontui dėl netaisyklingo sąkandžio. Na o dėl eilių - mėnuo manau šiuo atveju palaukti gal ne taip jau ir baisu. Ten registratūroje tik taip baisiai nuteikinėja - tik reikia nepravėplinti, o kantriai nuo rugsėjo 2 d. ryto jau ir skambinėti į tą registratūrą:-) Taip, darėmės žandikaulio nuotrauką kitur (privačioje Kalniečių g. esančioje odontologijos klinikoje), už kurią jau patys susimokėjom.

sakot verta palaukti ?gal ir teisi jūs g.gif o nuotrauką iš anksto jei pasidarytumėm kažin gerai būtų g.gif nes sūnus planavo šiandien važiuoti tos nuotraukos daryt 4u.gif ar pirma geriau nueiti į Klinikas ir žiūrėti ką jau ten pasakys ? oi, man kiek klausimų, tiesiog nesusidūrus su tokiom problemom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 07 27, 14:28)
sakot verta palaukti ?gal ir teisi jūs  g.gif  o nuotrauką iš anksto jei pasidarytumėm  kažin gerai būtų  g.gif nes sūnus planavo šiandien važiuoti tos nuotraukos daryt  4u.gif  ar pirma geriau nueiti į Klinikas ir žiūrėti ką jau ten pasakys ? oi, man kiek klausimų, tiesiog nesusidūrus su tokiom problemom  doh.gif

Net nežinau dėl nuotraukos - mums taip gavosi, kad pirmą kartą be jos nuėjome, tačiau sekantį vizitą jau pasidarius nuotrauką ortodontas mums skyrė labai greitai: gal po kokios savaitės.
Sėkmės jums :-)
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 07 27, 16:52)
Net nežinau dėl nuotraukos - mums taip gavosi, kad pirmą kartą be jos nuėjome, tačiau sekantį vizitą jau pasidarius nuotrauką ortodontas mums skyrė labai greitai: gal po kokios savaitės.
Sėkmės jums :-)

ačiū 4u.gif tai aš jus dar pakankinsiu blush2.gif Ar ilgai užsiregistravus pirmą kart reikėjo eilės laukti? pas kokį ortodntą buvot gal pamenat? ar funkcinį aparatą ilgai gamino? ir sūnus klausia- ar skaudėjo pradėjus nešioti?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 07 27, 19:32)
ačiū  4u.gif  tai aš jus dar pakankinsiu  blush2.gif  Ar ilgai užsiregistravus pirmą kart reikėjo eilės laukti? pas kokį ortodntą buvot gal pamenat? ar funkcinį aparatą ilgai gamino? ir sūnus klausia- ar skaudėjo pradėjus nešioti?

Tik noriu pridurti kad nuotraukas pigiau pasidaryti Sukileliu pr. klinikoje prie Topolio. kainu skirtumas dvigubais doh.gif bent jau taip rase mergaites kt forume.uz panoramine foto as toj klinikoj sumokejau 20 lt. bet reikia siuntimo, kad pasidaryti foto. bet nuejus ir graziai pakalbejus su gyd.- padarytu ir be jo mirksiukas.gif aisku kalbet turetu mamyte o ne vaikas ax.gif as irgi nesioju sakandzio korektori, tik mano neisimamas,tai turbut ne toki koki "israse" jusu sunui.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 27, 19:02)
Tik noriu pridurti kad nuotraukas pigiau pasidaryti Sukileliu pr. klinikoje prie Topolio. kainu skirtumas dvigubais doh.gif  bent jau taip rase mergaites kt forume.uz panoramine foto as toj klinikoj sumokejau 20 lt. bet reikia siuntimo, kad pasidaryti foto. bet nuejus ir graziai pakalbejus su gyd.- padarytu ir be jo  mirksiukas.gif aisku kalbet turetu mamyte o ne vaikas  ax.gif as irgi nesioju sakandzio korektori, tik mano neisimamas,tai turbut ne toki koki "israse" jusu sunui.

ačiū jums, labai naudinga info 4u.gif siuntimą aš turiu, manęs jklausė kur patogiau darytis, tai aš norėjau važiuoti į mokamą polikliniką prie stoties, skambinau ten, sakė kaina nuotraukos 50 Lt, tai skirtumas tikrai akivaizdus doh.gif ačiū visoms padedančioms 4u.gif jau suderinau su daktare savo, kad parašytų siuntimą, belieka tik sėkmingai užsiregistruoti į klinikas biggrin.gif
Dar klausimas- gal žinot adresą tos klinikos prie Topolio?ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 27 liepos 2010 - 19:41
QUOTE(Soni @ 2010 07 27, 20:30)
ačiū jums, labai naudinga info  4u.gif  siuntimą aš turiu, manęs jklausė kur patogiau darytis, tai aš norėjau važiuoti į mokamą polikliniką prie stoties, skambinau ten, sakė kaina nuotraukos 50 Lt, tai skirtumas tikrai akivaizdus  doh.gif  ačiū  visoms padedančioms  4u.gif  jau suderinau su daktare savo, kad parašytų siuntimą, belieka tik sėkmingai užsiregistruoti į klinikas  biggrin.gif
Dar klausimas-  gal žinot adresą tos klinikos prie Topolio?ačiū  4u.gif

KMUK Ortopedinės odontologijos klinika, Sukilėlių g. 51, Kaunas (8-20 val.)
user posted image
Atsakyti
natale- ačiū jums labai 4u.gif o čia ne ta pati klinika, kur ir ortodontai visi būna?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 07 27, 21:09)
natale- ačiū jums labai  4u.gif  o čia ne ta pati klinika, kur ir ortodontai visi būna?

negaliu pasakyti, nes as lankaus visai kitoj klinikoj . tik ten nuotrauka dariau ir randu daug naudingu prekiu dantu prieziurai.yra parduotuve ir vaistine tam pastate.
kol laukiau foto, maciau kad ten registravosi dantu protezavimui, tik tiek zinau.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 27, 20:19)
negaliu pasakyti, nes as lankaus visai kitoj klinikoj . tik ten nuotrauka dariau ir randu daug naudingu prekiu dantu prieziurai.yra parduotuve ir vaistine tam pastate.
kol laukiau foto, maciau kad ten registravosi dantu protezavimui, tik tiek zinau.
Sekmes.

ačiū 4u.gif kaip gerai, kad radau šitą temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 07 28, 08:19)
ačiū  4u.gif kaip gerai, kad radau šitą temą  4u.gif

Ortodontai bazuojasi kiek toliau einat Lukšos gatve už to pastatato (toks raudonų plytų bendrabučio tipo pastatas).

Jei gerai pamenu, užregitravo mus tam pačiam mėnesiui, kurio pradžioje skambinome - tikrai labai ilgai laukti nereikėjo. Tą plokštelę gamino gal kokias kelias savaites. Sūnus labai nesiskundžia, kad jam skaudėtų - manau tas jausmas po plokštelės palaikymo burnoje pakenčiamas. Kadangi bernužėlis dar žioplavotas, tai plokštelę dedasi tik vakare ir miega su ja. Mėginome per atostogas dieną nešioti - finalas buvo toks, kad vakare mes tos plokštelės niekur neradome, vaikas lygtais valgydamas ledus pas draugą į kelnių kišenę dėjosi, o finale kitą dieną to draugo mama po lova ar stalu ją rado.
Sėkmės Jums!
Atsakyti
kaip vasarele, mamytes? smile.gif 4u.gif
Atsakyti