Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo 4u.gif Negaliu parašyti nieko paguodžiančio verysad.gif Kaip ir buvo kalbėta, kainos smarkiai sukilusios verysad.gif Vieno žandikaulio pasiruošimas operacijai - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai tiek verysad.gif

Pradedu taupyti pinigėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 12, 22:36)
Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo  4u.gif Negaliu parašyti nieko paguodžiančio  verysad.gif Kaip ir buvo kalbėta, kainos smarkiai sukilusios  verysad.gif Vieno žandikaulio pasiruošimas operacijai - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai tiek  verysad.gif

Pradedu taupyti pinigėlius  4u.gif

O tuos 8000 Lt tenka sumokėti visa suma iš karto, ar išsidėlioja laike dalimis?
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 09:43)

as mokejau visa suma praejus menesiui po operacijos
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 08:43)

Iš karto mokėti tikrai nereikia 4u.gif Todėl ir nėra taip baisu, galima apriboti savo poreikius ir pamažu susitaupyti tą sumą. Ir belieka galvoti apie malonius pokyčius, kurie mūsų laukia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 11:58)
Iš karto mokėti tikrai nereikia  4u.gif Todėl ir nėra taip baisu, galima apriboti savo poreikius ir pamažu susitaupyti tą sumą. Ir belieka galvoti apie malonius pokyčius, kurie mūsų laukia   bigsmile.gif

O tai tada, kaip tiksliau laike tie pinigiukų mokėjimai išsidėlioja? Nes jei mėnuo po operacijos visa suma, tai kaip ir ganėtinai koncentruotai ir greitai g.gif
Ir dar, gal kas galėtų papasakoti, būtent kokie draudimai kokiose kompanijose kompensuoja pasiruošimo operacijai išlaidas ir kokiu procentu kompensuoja, kiek pats draudimas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armina: 13 sausio 2010 - 14:14
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 12, 22:36)
Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo  4u.gif Negaliu parašyti nieko paguodžiančio  verysad.gif Kaip ir buvo kalbėta, kainos smarkiai sukilusios  verysad.gif Vieno žandikaulio pasiruošimas operacijai - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai tiek  verysad.gif

Pradedu taupyti pinigėlius  4u.gif

Nu aš tiek ir buvau nusiteikus.. Bet reik nepamiršt kad dar visokie vaistai po operacijos ir pan., + ortodontinis gydymas apie 6000, tai jau ir 14000.. verysad.gif Bet ką jau padarysi.. Vėliau kainos dar gali kilti, tai reik nieko nelaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 14:13)
O tai tada, kaip tiksliau laike tie pinigiukų mokėjimai išsidėlioja? Nes jei mėnuo po operacijos visa suma, tai kaip ir ganėtinai koncentruotai ir greitai g.gif
Ir dar, gal kas galėtų papasakoti, būtent kokie draudimai kokiose kompanijose kompensuoja pasiruošimo operacijai išlaidas ir kokiu procentu kompensuoja, kiek pats draudimas kainuoja? ax.gif

Tai vieną kartą imi ir sumoki tą sumą 4u.gif Aš galvojau, kad prieš operaciją reikia mokėti g.gif Na, gal visiems skirtingai, bet esmė tame, kad iš anksto mokėti nereikia.

QUOTE(viliene @ 2010 01 13, 14:41)
Nu aš tiek ir buvau nusiteikus.. Bet reik nepamiršt kad dar visokie vaistai po operacijos ir pan., + ortodontinis gydymas apie 6000, tai jau ir 14000.. verysad.gif  Bet ką jau padarysi.. Vėliau kainos dar gali kilti, tai reik nieko nelaukt smile.gif

Aš buvau nusiteikusi mažesnei sumai, bet ką jau padarysi... Kas čia žino, gal tau ir nereiks tos operacijos mirksiukas.gif Man per didelis skirtumas tarp žandukaulių, todėl kitu būdu nepatrauks. O Herbsto aparato aš nesirinkčiau, nes kaip supratau, jį panešiojus, po kiek laiko vis tiek gali tekti operuoti. Tai ir vargas, ir sugaištas laikas, ir papildomos išlaidos.

Beje, kaip mano mama sako, kai įves eurą, gali būti, kad viskas brangs sad.gif Tad, manau, kol spėjam į traukinį, geriau nedelsti.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 15:05)
Tai vieną kartą imi ir sumoki tą sumą  4u.gif Aš galvojau, kad prieš operaciją reikia mokėti  g.gif Na, gal visiems skirtingai, bet esmė tame, kad iš anksto mokėti nereikia.
Aš buvau nusiteikusi mažesnei sumai, bet ką jau padarysi... Kas čia žino, gal tau ir nereiks tos operacijos  mirksiukas.gif  Man per didelis skirtumas tarp žandukaulių, todėl kitu būdu nepatrauks. O Herbsto aparato aš nesirinkčiau, nes kaip supratau, jį panešiojus, po kiek laiko vis tiek gali tekti operuoti. Tai ir vargas, ir sugaištas laikas, ir papildomos išlaidos.

Beje, kaip mano mama sako, kai įves eurą, gali būti, kad viskas brangs sad.gif Tad, manau, kol spėjam į traukinį, geriau nedelsti.

Man jau ir ryt konsultacija, tai parašysiu po visko ax.gif Įdomu, ka apie mano dantis pasakys.. blush2.gif Būtinai parašysiu po visko... rolleyes.gif
Tai aš ir manau, kad dabar ir pigiau, negu vėliau ir dar brangiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi! Matau jau pratesima temos padare!!!
Na del kainos tai as tikrai nustebus, kad taip pakylo!!! Man jau ir taip dantuku tvarkimas nemazai apsiejo, dar reikalingi du implantai, breketai, nepamirskime kad breketu patraukimas, higiena ir tt. dar ir kainos!!! doh.gif Jauciu galutine sumele bus apvali blink.gif . Gal geriau sau lizingyne masina paimti! g.gif Oj, reikes mums pinigynes pakratyti!!!

Nzn. kas klause del draudimo, uzs. yra privatus draudimai, kainuojantis nemazai, bet kai kurios kompanijos sutinka apmoketi iki 80% operacijos kaina, jei tai butina procedura, kas liecia breketu, ju neapmoka jei jums virs 21, siaip buna nemokamai, pati dar tiksliai nesikreipiau nes noriu pabendrauti su draudimu LT, turiu pazystamu ir girdejau kad Lt tai irgi aktualu.
Atsakyti
Tai va, aš jau ir po visų konsultacijų ir nieko gero negaliu pasakyti.. Apžiūrėjęs Grybauskas pasakė tiek, kad greičiausiai reikės abiejų žandikaulių operacijos.. verysad.gif Šiandien pasiėmė visus modelius dantų, nuotraukas, prifotkino mane ir kai ateisiu kitą kartą, tada jau viską tiksliai pasakys ir tada jau galėsiu spręsti ką daryt toliau, bet jau ir dabar galiu pasakyt, kad šios svajonės teks atsisakyti, nes "neįkąsiu".. verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Kaip liūdna sad.gif O tikėjausi, kad tau visai nereiks unsure.gif Na, dar yra vilties, kad gydytojas ras kitą sprendimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 01 14, 21:32)
Tai va, aš jau ir po visų konsultacijų ir nieko gero negaliu pasakyti.. Apžiūrėjęs  Grybauskas pasakė tiek, kad greičiausiai reikės abiejų žandikaulių operacijos.. verysad.gif Šiandien pasiėmė visus modelius dantų, nuotraukas, prifotkino mane ir kai ateisiu kitą kartą, tada jau viską tiksliai pasakys ir tada jau galėsiu spręsti ką daryt toliau, bet jau ir dabar galiu pasakyt, kad šios svajonės teks atsisakyti, nes "neįkąsiu".. verysad.gif  cry.gif

Na va, mane taip pačiai apžiūrėjo, nufotkino, pasiliko nuotraukas, modelius ir vasario 11 dieną eisiu atsakymo. Man greičiausiai turėtų užtekti tik apatinio žandikaulio operacijos, na bet to neužtvirtino. Tačiau bet kuriuo atveju, jei kalba eis apie 10000 Lt - būs liūdna :-(
Atsakyti