Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 07, 23:41)
O kiek jus duodat gerti obuoliu ir morku sulciu?Kiek vaikas nori,ar normuojat?Na gal jei gers kiek jis pajegs tai gal bus negerai po to  ax.gif

morkų sulčių nelabai duodu, nes alergizuoja, o obuolių pati nelabai geria, šiaip tai maniškė nelabai geria, tenka per žaidimus skysčius gydyti, tai jei gertų bet kokias sultis tai skiestų duočiau kiek nori, svarbu, kad nealergizuotų. Nors girdėjau nuomonių, kad sultys prie skysčių nepriklauso, o prie maisto priklauso, bet kiti gyd. sako, kad svarbu skystis, suprask, kad nori g.gif
Dar daug sulčių saldžių mažina apetitą. Aš tai duodu per dieną valdiškų sulčių apie 250 ml. o šiaip arbatėlė, vandenukas, kompoto nelabai mėgsta (ir gerai smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 07, 23:41)
O kiek jus duodat gerti obuoliu ir morku sulciu?Kiek vaikas nori,ar normuojat?Na gal jei gers kiek jis pajegs tai gal bus negerai po to  ax.gif

svieziu obuoliu sulciu isspaudziu kas ryta, siek tiek vandenuku praskiedziu, ilasinu cevikapo kelis lasiukus ir geria mazdaug iki pabudimo(pietu miego). O vakare jau neduodu, kad pilvelio nepustu, darau arbatas.
kaip gaila, bet jau visai baigias obuoliai is mamos sodo sad.gif
Atsakyti
Musu meniu smile.gif

9 - Dribsniu kose
12 - Sriuba
15 - Apkepas, varskeciai, blynukai, pieniska sriuba
17 - Kotletai ar guliasas su keptom bulvem (bulviu koses nemegsta)
19 - Jogurtas ar varskyte
21 - Kose + MP

Geriam kompota, arbatas, vandenuka. Karves piena nelabai megsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2010 04 19, 19:08)
Musu meniu  smile.gif

9 - Dribsniu kose
12 - Sriuba
15 - Apkepas, varskeciai, blynukai, pieniska sriuba
17 - Kotletai ar guliasas su keptom bulvem (bulviu koses nemegsta)
19 - Jogurtas ar varskyte
21 - Kose + MP

Geriam kompota, arbatas, vandenuka. Karves piena nelabai megsta  unsure.gif

idomu, po kiek viso to suvalgo g.gif nes mums tai atrodo dauuuug biggrin.gif ir kas dvi valandas g.gif

ryte sausainiai, jogurtas, kartais vaisiai ir sviezios obuoliu sultys
pietus mesa(kalakutas, stirna,kiauliena,jautiena, zuvis, karyais desreles) su darzovem(bulve+morka ir skirtingom kasdien).

Pavakary ta pacia darzoviene mucijam biggrin.gif

vakarienei kose(dribsniu, makaronai, kartais su kokia desryte, ar manu kose).

nakciai MP.

Nakti saldintas vanduo, bet dabar jau retai geria nakti- tik paryciais, kokia 6-7.
Atsakyti
Natina jis po nedaug valgo del to kas pora valandu ir duodu. O jei duociau reciau vis tiek suvalgo mazai, ivairiai isbandziau ir kas patinka ir kas nepatinka doh.gif

pvz.
kose mucijam 190 ml doh.gif
sriuba apie 2 samtukus nzn. gal 200ml g.gif
blynai 2vnt.
puse kotleto +-
kokias 5 bulvytes keptas
jogurtas 130ml
kose vel muuucijam 180ml

Natina o kiek Tukas wub.gif ml. suvalgo?
Atsakyti
Sveikos

Musu meniu:
8 val pieniska ryziu kose
11 val varskyte
13 val MP
16 val pietus (mesa su kruopu kosyte arba darzovemis)
18 val vaisiai
21 val manu kose arba kruopu kose su uogiene
22 val MP

Tarpuose tarp maitinimu duodu sausaini, anksciau ir banano pasiulydavau, bet dabar jo atsisakem, stebim, ar alergizuoja sad.gif
Papildyta:
Ir nakti dar kartais MP uzsimano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2010 04 20, 10:27)
Natina jis po nedaug valgo del to kas pora valandu ir duodu. O jei duociau reciau vis tiek suvalgo mazai, ivairiai isbandziau ir kas patinka ir kas nepatinka  doh.gif

pvz.
kose mucijam 190 ml  doh.gif
sriuba apie 2 samtukus nzn. gal 200ml  g.gif
blynai 2vnt.
puse kotleto +-
kokias 5 bulvytes keptas
jogurtas 130ml
kose vel muuucijam 180ml
Natina o kiek Tukas  wub.gif ml. suvalgo?

Man jei ne košė, tai neaišku kiek gi to maisto suaugusių turi suvalgyt vaikas, kiek yra daug, kiek mažai, aš pati daug valgau, tai man atrodo, kad vaikas paknaibė ir paliko alkanas. O kai košės pavidalu tai apie 200 ml. jau normalus kiekis atrodo
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2010 02 09, 14:26)
mes lygiai tiek pat sveriam metuku ir ugis lygiai toks pat. nevalgiuke juodai  doh.gif kaip nuemiau naktinius valgymus truputi geriau, bet ne ka  doh.gif na kraujo tyrima darem geras, matyt uztenka tiek, o valgom panasiai kaip jus, na nezinau pieno (misinuko norejimas juodas) o normalaus maisto ne schmoll.gif

labaiusiai megstam: makaronus, kepta kiausini, virtas netrintas bulves, ryziu pieniska. Nieko kito nenori, vis bandau siulyti nevalgo  schmoll.gif

O kaip pavyko atsisakyti naktiniu valgymu?
Atsakyti
QUOTE(auruliux @ 2010 05 07, 23:14)

Ir man labai aktualus klausimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2010 05 08, 12:18)
Ir man labai aktualus klausimas?  blush2.gif

Mes irgi atsisakėm naktinių valgymų, bet dieną suvalgomo maisto kiekiui įtakos tas visai neturėjo.

Atpratinom paprastai - kelias naktis prie vaiko keldavosi tėtis ir NIEKO neduodavo, sūpuodavo, glostydavo, nešiodavo, kartu pasiguldydavo. O aš miegojau kitam kambary. Galvojau, kad bus tragedija, nes ji negana to, kad kas valandą keldavosi, tai dar vieną krūtį įsikandus, o kitą rankoj laikydavo smile.gif Bet sunkiausia buvo tik pirma naktis. Nors aš, kitam kambary įtempus ausis klausydamasi, nė cyptelėjimo negirdėjau. Čia gal ne į temą, bet nors nuo naktinio pieno vaikas atprato (per kokias 3 naktis), bet vis tiek dar ir dabar keliasi kelis kartus per naktį ir tenka ar apverst, ar paglostyt, kol vėl užmiega...

Atsakyti
QUOTE(alesia @ 2010 05 10, 14:53)
Mes irgi atsisakėm naktinių valgymų, bet dieną suvalgomo maisto kiekiui įtakos tas visai neturėjo.

O mum tai turėjo -pradėjo dieną dar mažiau valgyt biggrin.gif
Čia kai paskaitau, tai nežinau, juoktis ar verkti, kai mamos verkia, kiek mažai vaikas valgo - pvz, tik 190 ml košės blink.gif lotuliukas.gif Pas mus toks kiekis tai būtų iš pasakų srities - jis valgo pora šaukštukų, ir niekada gyvenime nėra suvalgęs daugiau nei 100 ml doh.gif
Atsakyti
laba

dovanoju Aptamil Kinder-Milch plus – specialus pienas mažiems vaikams nuo 1-nerių iki 3-jų metų, kurio sudėtis papildyta patentuotais prebiotikais.

Turiu nepradaryta viena pakuote dezuteje, tai bus berods 300 g.
Galiojimas iki 2011-07

Vilnius
Prasome i az
Atsakyti