QUOTE(Rima123 @ 2010 02 09, 20:16)
Mes jau valgom beveik viska tik ne per didziausiais kiekiais... Nemegsta
grikiu, pieniskos sriubytes ir dar kartais uzplaukia viena diena nevalgo kazko, kita jau su mielu noru... tai zodziu...
maniskis grikiu grynu nevalgo, tik idejus tryni ir sviesto- pabandykit
Invincible- nuo metuku tik po 100 gr priauga

bet per paskutini menesi tai kokius 400, man rodos
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 25, 17:26)
Sveikos, vat maniske 1 metukas,svere 7 su kapeikom ir 72 cm. gyditoja sake jei taip atsilikines sius pas speceliste ,gali reiket hormonu pavartot,nes gali mergaite ateiti problemu turet....tai labai nesinoretu,kai gulejom ligoninej po gimdymo dukrytei reikejo spec. misinuka gert,tokiais pakiukais duodavo ipilt i savo piena,tokiu misinuku neisnesiotukams svori priiaugina,vitaminai ten visokie,idomu ar yra pirkt tokiu...gal teko kam susidurt?
O seip jei i tema norejau paklaust gal kas parekomenduotu koks maistelis svori gerai augina,neskaitant manu koses...aciu
rasiau ir as, kad maniskis tik 8.1 metuku svere
gal daugiau pavyko priaugt?
turbut visiems savas laikas
bijau apsigauti, bet paskutini menesi svarstykles parode 9kg
Mama_Jovita- junkites prie bendraamziu
QUOTE(Mintė @ 2010 02 26, 14:14)
Ir maniškė svėrė metų 7,1 kg, 72 cm. o dabar 18 mėn. 8,2 ir 80 cm.(gimė 2,84 kg 41 sav.) siuntė, tyrė, vaikui nervų išgandino, kad bijo vos į polikliniką įėjus. Nieko nerado, nieko nepagelbėjo, o hormonų tai nei už ką nesutikčiau duoti. Mes tėvai smulkūs ir vaikas smulkus. Svarbu raida visa kita normali ir nėr ko kabinėtis.
Siūlė svorio priauginimui gėrimuką Infatrini, bet maniškė atsisakė jį gerti, na ir nereikia, geriau svorio priauga kai pageriam gerųjų bakterijų. Bet ne ką ir priaugam po 200-300 g. bet svarbu, kad ligų nėra ir gerai.
Gali svorio auginimui dėti daugiau sviestuko, grietinėlės riebesnės ar jogurtą jei valgo riebiesnį. Bet manau nepriaugs daug, jei pati esi smulki. Aš valgau kaip vyras, o sveriu 51 kg 164 ūgis)
Atsiprašau off topic prirašiau, bet negalėjau susilaikyti
nu va ir man gydytoja sako, kad vaikas tiesiog negali storulis buti. as 171ugio, kazkur 54kg
sakai, padeda bakterijos?kazkaip abejoju