QUOTE(Vover@ @ 2010 02 25, 17:51)
tai, kad raso, kad metukas dabar o liniuotei rodo be vienos d. metukas
Aa
Na,bet mes cia apie meniu
Kenguryte,neisizeisk,reikejo apie maista man labiau isiskaityt
Tai as,apie maista... maniske valgo ryte misini i kuri imaisau manu kose per pietus darzoviene ( bulve,morka,svogunas,cesnakas,mesos kokios imetu,jautiena ar vistiena is bedos kriauliena) vakare ka patys valgos uzkanda,vakare vel misinis su menau kruopom.Tai nebesumastau ka dar galeciau pasiulit,kad svoris geriau augtu...avizines nevalgo,grikiu ir nelabai...makaronu is vis spjauna ir rekia...
Mano ir nera didelis valgiukas bet koses ivairias valgo,megsta grikius,avizas,makarinus labai,kuskusa
Sveikos,
Kenguryte21, zinok mano ,mergaitei metai ir beveik 5 men., mes sveriam 8600g.
Gimem 2850, svoris labai sunkiai priauginejo, nors valge +-, aiksu, iki metuku ir 1 men maitinau dar plius ir savo pienuku. nuo 4 men. gyd liepa primaitinti... Aplankem visus gyd. kiek tik imanoma, viskas ok, mes su teciu nesame labai jau galiunai Bet manoji nuo 8,5 pradejo vaiksciot, slaiziot isvis anksti... visa raida puiki, o vaikas smulkus, nes tokia jo struktura... nzn jusu istorijos, aisku, ne visai i tema, bet kakzaip panorau parasyti! Beje, manoji gime 41 sav.
Mums irgi liepe valgyti manu kose, bet man tai jinai taip so... so... plius, joje nieko maistingo nera! Valgom ryzius kose, grikius megstam... varskecius (gal Jums dar anksti...) bandykit improvizuokit, o vaikas atsirinks pats kas skanu, o kas ne Is mesytes versiena (tik baisiai brangu...), db jau ir vista su kalakutu tinka :-) mano mergiote valgo tik gryna mesyte, neduok diev sumaisysi... siuksliu dezei tada gali viska atiduoti! valgo maista tik atskirom dalim! Sriubytes naudinga ir skanu!
Sekmes!
Gimem 2850, svoris labai sunkiai priauginejo, nors valge +-, aiksu, iki metuku ir 1 men maitinau dar plius ir savo pienuku. nuo 4 men. gyd liepa primaitinti... Aplankem visus gyd. kiek tik imanoma, viskas ok, mes su teciu nesame labai jau galiunai Bet manoji nuo 8,5 pradejo vaiksciot, slaiziot isvis anksti... visa raida puiki, o vaikas smulkus, nes tokia jo struktura... nzn jusu istorijos, aisku, ne visai i tema, bet kakzaip panorau parasyti! Beje, manoji gime 41 sav.
Mums irgi liepe valgyti manu kose, bet man tai jinai taip so... so... plius, joje nieko maistingo nera! Valgom ryzius kose, grikius megstam... varskecius (gal Jums dar anksti...) bandykit improvizuokit, o vaikas atsirinks pats kas skanu, o kas ne Is mesytes versiena (tik baisiai brangu...), db jau ir vista su kalakutu tinka :-) mano mergiote valgo tik gryna mesyte, neduok diev sumaisysi... siuksliu dezei tada gali viska atiduoti! valgo maista tik atskirom dalim! Sriubytes naudinga ir skanu!
Sekmes!
QUOTE(Mama_Jovita @ 2010 02 26, 01:05)
Sveikos,
Sekmes!
Sekmes!
Dekui uz patarimus,maniske gime 2580.laiku galim sakyt.
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 25, 17:26)
Sveikos, vat maniske 1 metukas,svere 7 su kapeikom ir 72 cm. gyditoja sake jei taip atsilikines sius pas speceliste ,gali reiket hormonu pavartot,nes gali mergaite ateiti problemu turet....tai labai nesinoretu,kai gulejom ligoninej po gimdymo dukrytei reikejo spec. misinuka gert,tokiais pakiukais duodavo ipilt i savo piena,tokiu misinuku neisnesiotukams svori priiaugina,vitaminai ten visokie,idomu ar yra pirkt tokiu...gal teko kam susidurt?
O seip jei i tema norejau paklaust gal kas parekomenduotu koks maistelis svori gerai augina,neskaitant manu koses...aciu
O seip jei i tema norejau paklaust gal kas parekomenduotu koks maistelis svori gerai augina,neskaitant manu koses...aciu
Ir maniškė svėrė metų 7,1 kg, 72 cm. o dabar 18 mėn. 8,2 ir 80 cm.(gimė 2,84 kg 41 sav.) siuntė, tyrė, vaikui nervų išgandino, kad bijo vos į polikliniką įėjus. Nieko nerado, nieko nepagelbėjo, o hormonų tai nei už ką nesutikčiau duoti. Mes tėvai smulkūs ir vaikas smulkus. Svarbu raida visa kita normali ir nėr ko kabinėtis.
Siūlė svorio priauginimui gėrimuką Infatrini, bet maniškė atsisakė jį gerti, na ir nereikia, geriau svorio priauga kai pageriam gerųjų bakterijų. Bet ne ką ir priaugam po 200-300 g. bet svarbu, kad ligų nėra ir gerai.
Gali svorio auginimui dėti daugiau sviestuko, grietinėlės riebesnės ar jogurtą jei valgo riebiesnį. Bet manau nepriaugs daug, jei pati esi smulki. Aš valgau kaip vyras, o sveriu 51 kg 164 ūgis)
Atsiprašau off topic prirašiau, bet negalėjau susilaikyti
Oho, tai as cia gal dar bereikalo puolu i depresija Na pasikonsultuosiu su gydytoja ir tada viska jums parasysiu Mes 1m4men sveriam 11kg
QUOTE(Invincible @ 2010 02 26, 14:52)
Oho, tai as cia gal dar bereikalo puolu i depresija Na pasikonsultuosiu su gydytoja ir tada viska jums parasysiu Mes 1m4men sveriam 11kg
manau jūs apie 50 procentilę tai normaliai
mes tai pusriciams dar misinuka geriam ,priespieciams pieniska kosite su misinuku, pietums dar tebeverdu darzoviu su mesite ,pavakariams vel pieniska ir dar kartais misinelio pries mieguti. aisku dar paragauja ir is musu leksciu,gal per daug maitinu nes nelabai su noru valgo.
Na mums kaip ir rytoj metukai,mūsų meniu: ryte ir prieš naktinį miegutį mišinukas,prieš pietus jogurtukas/vaisinė tyrelė ar pnš.,pietums daržovienė,vėliau varškytę-maišau su vaisiais,jogurtu.Vakarienei -grikiai,ryžiai,įv. grūdinės kilmės košelės (kartais tiesiog pirktinės).
Nors paskutiniu metu mūsų suvalgomo maisto kiekis ryškiai sumažėjo...spėjam dėl augančių dantukų.Beje viską trinu,nes metų laiko teturim tik 1 dantą
Gimėme 2710 g,dabar sveriame 9 kg
Nors paskutiniu metu mūsų suvalgomo maisto kiekis ryškiai sumažėjo...spėjam dėl augančių dantukų.Beje viską trinu,nes metų laiko teturim tik 1 dantą
Gimėme 2710 g,dabar sveriame 9 kg