Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(bituteee @ 2011 09 09, 13:18)
biggrin.gif  Labai prajuokino tas issimaudymas koseje  lotuliukas.gif  Tai neisivaizduoju kada reikia speti i lauka iseiti jei po valgymo reikia vaika ismaudyti ir viska issikuopti  biggrin.gif  Mes tai po truputi valgom, itariu maniskis pavargsta valgydamas, tai jo norma suduodu per du kartus, kai pailsi nuo kramtymo  smile.gif  O ar nevalgo jis vaikisku pvz hipp ar Gaidelis sausainuku, negrauzia dziuveseliu ?  ax.gif

Tame ir reikalas, kad jie nieko nekramto! Neima jokio maisto i rankute ir nededa i burnyte. Kramto ir grauzia tik tai, kas nevalgoma. Hipp sausainiukas dar kokias pora minuciu rankoj palaiko, koki karta atsikanda, bet viska spjauna. Baigiu iseiti is proto su jo tuo valgymu...
Atsakyti
o as norejau paklausti yra IDEA padaziukai pakeliuose, pvz vistienai, makaronams, ar galima juos drasiai naudoti vaikuciui 1,2m ???

g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2011 09 13, 00:39)
o as norejau paklausti yra IDEA padaziukai pakeliuose, pvz vistienai, makaronams, ar galima juos drasiai naudoti vaikuciui 1,2m ???
g.gif

Na jie su konservantais...nieko sveiko,nieko naudingo,tik skanu,nes skonio stiprikliu prideta...
Atsakyti
Mamytes idekit kokios gardzios trintsriubes receptuka smile.gif bandysiu kazka panasaus isvirti pirma karta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RRodamer @ 2011 09 12, 15:22)
Tame ir reikalas, kad jie nieko nekramto! Neima jokio maisto i rankute ir nededa i burnyte. Kramto ir grauzia tik tai, kas nevalgoma. Hipp sausainiukas dar kokias pora minuciu rankoj palaiko, koki karta atsikanda, bet viska spjauna. Baigiu iseiti is proto su jo tuo valgymu...

Na net nezinau, gal tavo maziukedar nenori to daryti, maniskis pries koki menesi irgi nekramtydavo, pergyvenau (tada jam buvo 1.2 metukai), o dabar pradejo ir i rankyte viska imti, tai banana tai obuoliuka duodu, viska kramto. Sakau ateis laikas, tik reikia butinai po truputi pratinti ax.gif
Atsakyti
mano mazius 1.4 metuku nenori visai koses jokios..labai gerai valge ir kruopu koses ir darzovienes..o dabar jam viskas turi buti gabaliukais doh.gif o turim tik 5 dantukus priekyje..megejas mesytes doh.gif einamiausia vistiena..visa kulsi sudoroja ir dar dairosi smile.gif tai verdu darzoviene su mesos kukuliukais, darzoves gabaliukais..suvalgo mesyte ir kartais sako ne-ne ir viskas..valgymas baigesi..kartais bulves issirenka..pusryciams einamiausias omletas, bet butinai su kumpiu..vakarienei sukti makaronai..bet kaip man jam koses isiulyti vel..juk reikia vaikams kosiu, o jis net neziuri i ta puse..pamato, kad sumalta viskas, susiraukia ir net neragauja..kartais net nusipurto doh.gif biggrin.gif varske ir jogurtais irgi nesizavi..tai kefyru kompensuoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 14 rugsėjo 2011 - 13:28
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 09 14, 13:27)
.bet kaip man jam koses isiulyti vel..juk reikia vaikams kosiu, o jis net neziuri i ta puse..pamato, kad sumalta viskas, susiraukia ir net neragauja..kartais net nusipurto  doh.gif  biggrin.gif varske ir jogurtais irgi nesizavi..tai kefyru kompensuoju..

pabandyk tuos ilgesnio virimo dribsnius virti. Jie ten gan stambokai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2011 09 15, 08:23)
pabandyk tuos ilgesnio virimo dribsnius virti. Jie ten gan stambokai... g.gif

aciu, reiks bandyt 4u.gif
Atsakyti
arr darote savo lialiams smoothies? na uogu su sultim trintu, arba su ledais? su jogurtu? ax.gif

seip labai truksta kokiu receptuku cia blush2.gif
Atsakyti
labai keista kaip turintys dantuku vaikai nekramto...pas mano maziu dar tik 2 dantukai apacioje, nors jis ir be ju kuo puikiausiai kramte desnomis, ir dabar troskinuko net neblenderiuoju tiesiog sakute sumaigau...gal tiesiog nuo vaiko priklauso, nes musu jau senokai sausainius grauze ir nespringdavo, o draugu vaikas panasaus amziaus turedamas dantukus springdavo. Manau kiekvienas vaikas individaulus ir jeigu jusiskiui reikia trinti tai ir trinkite ta maista ateis laikas pripras prie maziau trinto
Atsakyti
QUOTE(beatapetkuniene @ 2011 09 19, 20:56)
labai keista kaip turintys dantuku vaikai nekramto...

labai mazas kiekis dantu, kad juos panaudotu kramtymui...pas mus priekiniai su jais tik atsikast... kramtymas su dantenom turi vykti, bet kiti vaikuciai tinginiauja matomai... kaip ir mano.. geriau alkanas negu kramtys doh.gif
Atsakyti
Musiskio nekramtymo priezastis dabar labai jau aiski - tingi. Lauksim geresniu laiku. Gal darzelis pades. Lanko jau dvi savaites. Per ta laika ismoko gerti is puodelio su snapeliu ir sededamas arba stovedamas. Anksciau vis reikejo buteliuko. Jis atsiguldavo ir visa isgerdavo. Darzely tokiu dalyku nera. Ismoko labai greitai. Gal ir su valgymu reikalai pajudes. Dabar dziaugiuosi, kad apskritai gana normaliai valgo (anksciau vargom su kiekvienu saukstu). O kaip jau rasiau anksciau: nenoriu prie stalo jokiu barniu, prievartos ar asaru.
Atsakyti
sveikos mamytes , iskilo man toks klausimukas del pienuko , mano mergytei yra 1.3 men geria dar misinuka ryte atsikelus ir pries miega . o vyras sako kad musu dukryte jau didele ir kad jai nebereikia misinuko gerti , pasakiau kad pienuka vaikui reikia gerti kiekvienam vaikui , tai jis nori duoti paprasta piena pirkta is parduotuves . tai as ir nebezinau ka daryt , nebeduot jai misinuko gerti? pirkti ta piena is parduotuves ar ka ?tai patarkit ..papasakokit ar jusu maziukai geria dar pienuka ar ne jau ? g.gif
Atsakyti