QUOTE(luxe5 @ 2011 07 30, 19:26)
Siaip anksciau jisai viena karta valge,ir tai kokia 5-6 ryto. Bet paskui mes susirgom,kazkokia bacila pagavo ir skrandukas neveike-veme ir viduriavo,tai israse mums kasos fermentus,kurie gerina apetita ir padeda maistui virskintis. liga praejo,o noras valgyti isliko. Taigi ir diena 3 kartus valgo sociai,ir vis ka uzkandziauja laksto,tai oboluoliu,kai banana,tai sausaini,kur jam tepla:)) O suvalgo tai pilna porcija,dar vandenuku uzsigeria. O taip jis pas mane ne is stambuku vaikiuku,aukstas ir lieknas,gal jam ir truksta. Vakar pabandziau duoti kito misinio iskart paruosto tirstesnio,tai neeme,jau supranta kad jo maisteli turiu ideti sausa ir suplakti su vandenuku,taip idomiai atrode vakar,padariau paskui hipp'o piena,tai iskart isgere. O koks tai buvo misinys Hipp firmos,kuri duodavai,gal ji pabandyti?
Mano drauges mergaitei jau pusantru, o iki dabar nakti 3-4 kartus keliasi gerti. O diena kaip ji valgo! Kerta viska is eiles! Nieko nepadarysi, matyt reikia. Dziaukis, kad vaikas valgo. Zinoma, miegas trukdosi, bet juk tai per artimiausia pusmeti baigsis. Hipp misinukas buvo specialiai nakciai. Taip ir vadinosi, man atrodo, "labanakt buteliukas" (verciu is vokieciu). Yra toks pats ir "labo ryto buteliukas". Juos abu reikia su vandenuku suplakti. Gal maziukui tai suveiks Lukas jo nemego. As ji pries miega jam tiesiog supumpuodavau
Mano vaikui tokiu kasos fermentu reiktu, kad noras valgyti atsirastu