Gal jus mane ir barsite,sakysite,kad isvis mamka kazkokia....bet prasyciau jusu pagalbos!!!! Parasykite,ka jusu vaikiukai valgo dienos metu,semsiu viska is jusu patirties tada,ir bandysiu kazka idomaus gaminti vaikui:)))
ACIU jums is anksto:)))
[/quote]
Mano suneliui 1,2 metuku, valgo puikiai, tik spek galvot ir svarbiausia jau turek ka paduot. Ir as neseniai sukau galva kad vis tas pats, bet dabar visai nesijaudinu, nes sulig kiekviena amziaus riba zmogui keiciasi skonis. kai buvau jauna alyvoges, pomidu sultys itin buvo baisu net paragauti, dabar jau dievinu, bet stai atsisakiau jogurto, man jo visai nereikia, o nescia budama ir po litra geriau... taigi matau ir mano sunus pries menesi mete visas tas pirktines milupa, semper koses, jokiu ten versienos tyreliu jam net nerodyk, tik mamos troskintus kotletus...nevalgo nei makaronu, nei omleto, nei kiausinio, nei grikiu, ryziu ir kitokiu kosiu... Geriam karves piena ryte ir vakare, perku pieno zvaigzdes 2,5 rieb., jokiu budu nevirinu. Pusryciai javainiai, jogurtas naturalus seimininkes imetu trintu braskiu, melyniu, pietums ruosiu darzoviene ir mesytes, ir jokiu budu visko neblenderiuoju. Ar jums butu skanu susimalti kotleta ir bulves kartu ir valgyti? Maniskiui jau skanu tik atskiri produktai. Ruosiu triusienos kotletukus: i malta triusiena imusu putpeles kiausinuka, truputi druskos, svoguno, pipirmetes, ipilu manu kruopu ir troskinu. Jis jau nori kokio skonio. Pameginkit ciela putpeles kiausini duot.
Tiesa buvo mometas kai mazius pries men. nevalge jokios darzoves, nei brokolio, nei morkos, nei kalafioro, tik bulve. Ejau is proto, kirto tik bulves su kefyru, ir nieko siandien jau vel viska valgo, meginam zalio agurko, paspjaudom, bet kazkiek suvalgom, tarkuotos zalios morkos, pomidoro be odeles...kartais apgaunu, duodu vaisines tyreles ar zemuogiu su grudu kose, valgooo...tagi ieskom skoniu... tiesa, turim po keturis virsuj ir apacioj dantis ir po 2 kruminius baigia islyst virsuj ir apacioj
temos pradzioj skaiciau apie nevalgiukes, pati tokia buvau, mano mociute dabar sako, o kad zmogui uzaugt - reikia tiek nedaug maisto
Augau ir sveika ir grazi ir liekna...nors mano mama ir mociute prazilo, sakydamos jurgute pasakyk KAR
spjaudytis nemokejau, tai graziai nuo liezuvio nusiimdavau