O as nusipirkau lasisos mazgiui,sakykt kiek laiko reikia virt zuvi?
QUOTE(natina @ 2010 01 15, 19:56)
as galvojau maziausiai iki 2 metu neduoti, bet yra kaip yra.... dziaugiuos, kad bent kazka suvalgo
o aš manau, kad valgė jas tikrai ne dėl skonio su noru, o dėl to, kad nekieta, lengva kramtyt... mėsytę papratsą bandyk kukuliukus daryt ir smulkint, kad minkšta būtų, su cukinija, morkyte troškink, bus saldoka, minkšta
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2010 01 15, 21:58)
O as nusipirkau lasisos mazgiui,sakykt kiek laiko reikia virt zuvi?
mano dukrytę beria nuo žuvies...žiūrint kur virsi ir koks gabaliukas bus, apie 30-40 min, bet jei garuose kitaip ir nuo gabalėlio priklauso
Aš dešreles savo nevalgiukui irgi duodu, bet jis tikrai ne dėl minštumo jas valgo, o dėl kvapo...Pvz jokios normalios mėsos košytės jam neįkišdavau iki tol kol nepradėjau maišyti į košes dešrelių...Jei tik užuodžia normalios mėsos kvapą - nevalgo
QUOTE(mindaiva @ 2010 01 15, 23:16)
o aš manau, kad valgė jas tikrai ne dėl skonio su noru, o dėl to, kad nekieta, lengva kramtyt... mėsytę papratsą bandyk kukuliukus daryt ir smulkint, kad minkšta būtų, su cukinija, morkyte troškink, bus saldoka, minkšta
tai va, kad kukuliuku nevalge. nors reiks vel pabandyti duoti saldoku jis nemegsta, jam labiau surokos patinka.
Turiu moliugo prisisaldzius, tai tik retais atvejais siulau.
Mesa as jam turiu su blenderiu susmulkinti, kitaip nevalgo
QUOTE(airv @ 2010 01 15, 23:55)
Aš dešreles savo nevalgiukui irgi duodu, bet jis tikrai ne dėl minštumo jas valgo, o dėl kvapo...Pvz jokios normalios mėsos košytės jam neįkišdavau iki tol kol nepradėjau maišyti į košes dešrelių...Jei tik užuodžia normalios mėsos kvapą - nevalgo
Kokias duodi? O kaip jums su svoriu?
Ryt zadu perliniu kruopu koses pusryciams pasiulyti. o jei nevalgys, tai varskytes- kol kas ir jos negaves del alergiju.
QUOTE(airv @ 2010 01 16, 00:55)
o kuo kvepia dešrelės?
QUOTE(natina @ 2010 01 16, 00:31)
tai va, kad kukuliuku nevalge. nors reiks vel pabandyti duoti saldoku jis nemegsta, jam labiau surokos patinka.
Ryt zadu perliniu kruopu koses pusryciams pasiulyti. o jei nevalgys, tai varskytes- kol kas ir jos negaves del alergiju.
Duodu vaikiškas dešreles, bandžiau įvairių firmų - visos tiko. O su svoriu mums prastai. Sunkiai priauga, prieš kelias dienas svėrėmės, tai 9,4 kg (bet čia su drabužiais ir sauskelnėm). Jam svoris pradėjo normaliau augti tik pradėjus vartoti Nutrison'ą (čia milteliai tiems pas ką nepilnavertė mityba - gastroenterologas skyrė)
Aš saviškiui šiandien pirmą kartą žirnių duosiu. Maišysiu į mėsišką košę su bulvėmis. Tikiuosi patiks.
QUOTE(mindaiva @ 2010 01 16, 10:22)
o kuo kvepia dešrelės?
Kitoks kvapas tai jau tikrai nei natūralios mėsos Kvapiklių ten pridėta.
QUOTE(airv @ 2010 01 16, 15:08)
Duodu vaikiškas dešreles, bandžiau įvairių firmų - visos tiko. O su svoriu mums prastai. Sunkiai priauga, prieš kelias dienas svėrėmės, tai 9,4 kg (bet čia su drabužiais ir sauskelnėm). Jam svoris pradėjo normaliau augti tik pradėjus vartoti Nutrison'ą (čia milteliai tiems pas ką nepilnavertė mityba - gastroenterologas skyrė)
cia kaip mišinuką geriat ar kaip? Pažiūrėjau anotacijas, tai vaikams nelabai patariama
QUOTE(natina @ 2010 01 16, 15:26)
cia kaip mišinuką geriat ar kaip? Pažiūrėjau anotacijas, tai vaikams nelabai patariama
į košes maišome po kelis samtelius, 2k. per dieną. Mums gydytojas skyrė, poreikį matė, nes vaikiukas labai mažai valgė ir gėrė.
QUOTE(airv @ 2010 01 16, 15:41)
į košes maišome po kelis samtelius, 2k. per dieną. Mums gydytojas skyrė, poreikį matė, nes vaikiukas labai mažai valgė ir gėrė.
nemanau, kad nuo tokio kiekio gali kas nors blogo buti O jis receptinis? Gal ir mums su gydytoja reiketu apie ji pakalbeti
Maniskis siandien pirma karta valge zuvi,troskinau lasisa su darzovem,bet vaizdelis kaip valgo nesu macius,kad taip mesa valgytu sakau visas i mama,man mesos ir gali nebuti.
Taip dziaugiuosi,kad tiko ir patiko,kad tik neislystu kas nors nuo zuvies
Taip dziaugiuosi,kad tiko ir patiko,kad tik neislystu kas nors nuo zuvies
Nutrison'as nereceptinis
O kokias daržoves su lašiša troškinai?
O kokias daržoves su lašiša troškinai?
QUOTE(airv @ 2010 01 17, 23:05)
Kalafiora,baklazana ir bulve