Labuka.
Perskaięčiau aš čia vos ne visą temą, bet ramiau vis tiek nepasidarė
Mano mažulei ką tik suėjo vieneri (ūgis~74cm, svoris~10kg), bet pagal visą jos valgymą ir meniu, galima sakyti, mergina ne iš valgiųjų.
Vis dar valgom 1-2 kartus naktį ir vos tik nubudus MP
Apie 10-10.30 pusryčiaujam. Valgom visada kokia nors kruopienę užbalintą mišinuku (MP ne fontanai ) ir paskanintą kokia nors namine uogiene ar pirktine vaisių tyrele. Kažkuri mamytė rašė, kad 8 val pusryčiauja su košėm. Užjaučiu, būtų gan sudėtinga taip anksti atsikelti

Po pusryčių visada geria MP ir užsnaudžia 1-2 valandas
Kai prabunda, pasiūlau kokios nors tyrelės, jogurto, ar kefyro, ar šiaip šviežio vaisiaus. Labiausiai limpa tyrelės ir jogurtas, su vaisiais reikai kovoti, kad bent kasnelį atsikąstų.
Pietūs apie 16val. valgom namuose virtas daržovienes su mėsyte (jautiena, kaiuliena, kalakutiena, vištiena, labai retai žuvis dėl alergijos).
Po pietų atsigeria MP ir kartais dar pasnaudžia, jei neinam į lauką ar šaiaip kurnors neišsirušiam.
~19 val. vakarienei valgo grūdų košę ir akrtais geria MP, kartais ne.
~22 val. MP ir miegelis.
Įdomu būtų sužinoti, kaip greitai jūsų vaikučiai pavalgo, nes mano brangioji valgo apie valandą. Dubenėlį su koše dedu į karšto vandens vonelę, kad neatausštų, kol ji valgo, todėl ir apie savarnkišką valgymą dar nesvajoju, nes tada iš vis visą dieną tik valgytume, jei dar ir jai leisčiau pačiai bandyti valgyti.
Apetitas merginos nei šiok nei toks, kartais viską suvalgo, kartais tik puse pagamintos porcijos (~100-150ml). Su skysčiais didelių bėdų neturim, bet geria tik arbatas, sulčių nepripažįsta-purškia viską lauk.