Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(Anema @ 2010 10 31, 19:34)
duodu Aptamil, Nestle labai saldus, fui  smile.gif
daznai valgo su mum, bet gan sunku itikti. na ir ne viska duodu ka patys valgom.

Aha, saldokas tas Nestle, pati ragavau, bet šiandien visai patiko panelei, na, pabaigsim tą poką ir dairysimės kito mišinio.
Dar klausimukas, ką duodat iš to "žmoniško" maisto ir ką dar ribojat? 4u.gif
Man kartais idėjų pritrūksta, ką pusryčiams ir vakarienei duot, gal jūs ką pasiūlysit? Išbandžiau košes, pieniškas sriubas įvairias, blynus, omletą, varškę su jogurtu, karštus sumuštinius (porąkart), varškėčius... g.gif Galvoju, gal lietinius su kokiu įdomesniu įdaru iškept ax.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, siek tiek nerimauju, kad salant orams mano maze gauna labai mazai zaliu/svieziu vaisiu bei darzoviu g.gif Is vaisiu obuolio nevalgo doh.gif , nesuprantu kodel, jau kokius 3 men obuolio niekaip neisiulau verysad.gif labai mego sviezias uogas (avietes, serbentus, silauoges, slyvas), valgydavom tiesiai is sodo; bet dabar jau viskas pasibaige, tai nebezinau, ka jai siulyti verysad.gif kartais paragauja banano, bet nera jo myletoja, o ir as nemanau, kad kazkas ten naudingo butu, tai tik retkarciais ji suvalgo; citrusiniu net nebandau duoti, mat ja gana ilga laika berdavo nuo kai kurio maisto;
na o su darzovemis irgi ne kas (su virtomis viskas gerai, paragaujam morkos, bulves, buroko, brokolio, sparagu ir kt), bet zaliu tai negauna jokiu (anksciau valgydavom pomidorus, agurkus, dar ragavo kaliaropes), o dabar nebent morka pagrauzia, bet tik pakramsnoja ja siek tiek, praryti nenuryja praktiskai nieko.
Gal kas pasidalintumete patirtimi, ka jusu vaikiukai valgo is vaisiu ir darzoviu tokiu metu laiku? 4u.gif ir ka dar galeciau pasiulyti savo panelei? smile.gif

P.S. o su fantazija pusryciams ir vakarienei ir as vargstu doh.gif tad nelabai ka ir turiu papildyti rasiusei mamytei; tiesa, mes dar gana daznai valgydavom plakta kiausiniene su pienu, arba tiesiog virta kiausini su pomidoru; dar kartais duodu dribsniu su pienu, tokiu paprasciausiu, be jokiu riesutu ir sokoladu; lietinuku kazkodel maniske nemegsta, bet paprastus blynus valgo; taciau juos dazniau kepu pietums, ne pusryciams.
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 11 02, 01:46)
Mielos mamytes, siek tiek nerimauju, kad salant orams mano maze gauna labai mazai zaliu/svieziu vaisiu bei darzoviu  g.gif 

Maniškiui irgi toks periodas, kai visiškai atsisakė bulvių, morkų ir t.t. Mėsytą valgo vieną-man net žiūrėti baisu, akd jis taip.

Aš irgi laukiu pasisakymų ax.gif .
Atsakyti
as taip pat laukiu,noreciau suzinoti daugiau,nes fantazijos visiskai neturiu,ir bijau kad mano mazylis negauna dau ko,to ko jam reiktu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
oj man irgi sunku su maisteliu. pusryciam tik pienuko isgeria, veliau, tai grudeta varske, tai surelis, kartais dribsniai milupos. lietiniu nelabai megsta,manu koses isvis nevalgo.
banano kartais, obuolio reciau. saldytu braskiu labai retai,tiesa melynes patinka. kai atsibosta irgi mesos su darzovem nelabai valgo, nes atsibodusios tos tokios koses. labiau megsta kazka kepta (zinau,kad blogai)
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 11 02, 19:22)
oj man irgi sunku su maisteliu. pusryciam tik pienuko isgeria, veliau, tai grudeta varske, tai surelis, kartais dribsniai milupos. lietiniu nelabai megsta,manu koses isvis nevalgo.
banano kartais, obuolio reciau. saldytu braskiu labai retai,tiesa melynes patinka. kai atsibosta irgi mesos su darzovem nelabai valgo, nes atsibodusios tos tokios koses. labiau megsta kazka kepta (zinau,kad blogai)

o melynes duodate saldytas?
taip, maniske irgi megsta kepta, riebu ir, atrodo, kuo nesveikesni maista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 11 03, 02:07)
taip, maniske irgi megsta kepta, riebu ir, atrodo, kuo nesveikesni maista  doh.gif

AŠ daviau mėlynes, bet jų nemėgsta schmoll.gif.

Manąjam dabar yra 2 superiniai patiekalai-makaronų sriuba ir virti koldūnai.
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 11 03, 01:07)
taip, maniske irgi megsta kepta, riebu ir, atrodo, kuo nesveikesni maista  doh.gif

na del riebumo, tai nzn smile.gif taip,saldytos melynes
Atsakyti
melynes yra labai sveika smile.gif mano mama pritryne nuo vasaros melyniu,juodu serbentu,ziuriu ir cielu braskiu idejo,kameroj didziulis maisas,tai rei atlaidint ir duot savo mazyliui,pries kelias diena spabandiau pakepti miltiniu blyniuku su obuoliukais,ant alyvuogiu aliejus,atlaidinau avieciu trintutai visai neblogai valge,manau PATIKO thumbup.gif rolleyes.gif user posted image
Papildyta:
[quote=escada*,2010 11 04, 15:42]
melynes yra labai sveika smile.gif mano mama pritryne nuo vasaros melyniu,juodu serbentu,ziuriu ir cielu braskiu idejo,kameroj didziulis maisas,tai rei atlaidint ir duot savo mazyliui,pries kelias diena spabandiau pakepti miltiniu blyniuku su obuoliukais,ant alyvuogiu aliejus,atlaidinau avieciu trintutai visai neblogai valge,manau PATIKO thumbup.gif rolleyes.gifuser posted image
Atsakyti
mano mergytei metai ir du menesiai. Apetitu niekad nesiskundem, bet kai ismoko laikyti sakute nebevalgo nieko kas anksciau patikdavo. Grudu kosytes, sriubytes ir t.t., zodziu nevalgo nieko, ko nepakabina su sakute. Kolkas issisukam, su blynais (juos valgo rankytem), virtinukais, kotletukais, desrelem, slapianka (kurios bandom neduoti, bet vaikas stovi prie saldytuvo ir verkia ir rekia "duok").. Vienintelis maistas kuriuo pamaitinu is saukstelio tai grikiai ir desertai (jogurtai, tyreles ir panasiai)..
Dukryte jau didele ir apgauti zaidimais, teliku ar dar kuo nesigauna.. stumia sauksta, krato galva ir viskas.. be sansu smile.gif

Gal turite pasiulymu ka dar galeciau pagamini, kad butu imanoma "durti su sakute", bet tuo paciu butu sveika. Nes visokios desreles ir slapianka nemanau kad daug naudos turetu.

Gal zinot kokiu receptu is darzoviu, zuvytes ar grudu. Aciu
Atsakyti
Iš daržovių troškinukus bandyk stambesniais gabalais, žuvytę kepk orkaitėj gabaliukais, iš grūdų blynelius, dar omletą gali bandyt, kokią picą sveikuolišką, kol kas tiek į galvą ateina g.gif 4u.gif
Atsakyti
ai koldunus as irgi duodu, su spinatais ir rikota, su kalakutiena.
o as dar paciai neduodu valgyti, labai retai tik, kokiu spageciu ar makaroniuku
Atsakyti