QUOTE(uogyte777 @ 2010 10 19, 00:53)
pediatre iki 2 ar 3 m. patare neduoti karves pieno, iki kada tiksliai nesigilinau, nes manau pamazu mes ir prie jo pereisim. O ir parduotuvinis pienas ne kiek neprilygsta svieziam pienui is kaimo. Manau prie kaimisko pieno sunkiau adaptuotusi mazas skrandukas nei prie parduotuvinio, kur ten vos ne baltai padazytas vanduo Pries misinuka as visiskai nenusiteikusi, man jis geras, nes esu isitikinusi, kad sudo (atsiprasant) specialiai vaikams nuo pirmos dienos negamintu (zinoma nekalbu apie tas firmas, kurios gamina nuo saldainiu iki misinuku). Negaliu pasakyti, kad mano nuomone MP geriausias, nes niekas manto neirode ir neitikino. Paciai nepavyko maitinti, nes neturejau pieno, per kancias iki men. ismaitinti pavykdavo mazdaug 3 k. per para.
O ir delekologijos manijos, tai man daugiau maziau tolygu ligai. Niekada per galva del to nesiverciau ir tikiuosi nesiversiu, nes paskui nuklystama iki tokiu absurdu kaip, kad vaiko kosulio gydymas pakabinant vaikui ant kaklo karolius Zinoma nekalbu apie ekologija proto ribose - as jei turiu galimybe gauti mesos, kiausiniu ar pan. is patikimu kaimo mociuciu ar pan.- tai taip ir darysiu, bet jei neturiu tokios galimybes - tuomet vaziuoju i prekybos centra/mesos parduotuve ar pan. kur ir nusiperku mesos, o nesedziu ir lauzau galva oi ka dabar daryti, is kur paimti ekologiskos mesytes, kitos nepirksiu nors uzmusk. Yra galimybe - renkuosi, nera - imu tai kas yra. Aisku - velgi kiekvienas savo kiema tvarko savaip.
O ir delekologijos manijos, tai man daugiau maziau tolygu ligai. Niekada per galva del to nesiverciau ir tikiuosi nesiversiu, nes paskui nuklystama iki tokiu absurdu kaip, kad vaiko kosulio gydymas pakabinant vaikui ant kaklo karolius Zinoma nekalbu apie ekologija proto ribose - as jei turiu galimybe gauti mesos, kiausiniu ar pan. is patikimu kaimo mociuciu ar pan.- tai taip ir darysiu, bet jei neturiu tokios galimybes - tuomet vaziuoju i prekybos centra/mesos parduotuve ar pan. kur ir nusiperku mesos, o nesedziu ir lauzau galva oi ka dabar daryti, is kur paimti ekologiskos mesytes, kitos nepirksiu nors uzmusk. Yra galimybe - renkuosi, nera - imu tai kas yra. Aisku - velgi kiekvienas savo kiema tvarko savaip.
nelabai supratau prie ko cia ta ekologija? MP nera jokia ekologija tai gamtos duotas maistas mazyliui O Jums kas nors irode misinuku nauda mazyliui? Idomu butu isgirsti maniskis beveik visikai atsisako misinio ir pieno, o MP gauna viena karta pries miegeli, man atrodo mazokai tad suku galva ka daryti