Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 13, 18:44)
9 ryto - MP
11val - MP ir miegot
14val - daržovienė (tik pirktinė) apie 8Oml, mandarino kelios skiltelės
17val - MP ir miegot
19val - (kartais dar MP) varškytė Miau (bet vakar jau su galvos papurtymais) pusė indelio ir pusė banano.
21val - MP ir miegot
Naktį vieną ar du kartus MP.

Baisinga nevalgiukė schmoll.gif Bandžiau nebeduot MP, sakau, gal geriau normalų maistą valgys, bet valgė tiek pat, tai grįžom prie MP, nes taip vis šio to gauna doh.gif Beje, MP irgi ne prūdais beišgeria, tai vat ir nežinau, kuo ji gyva.

Tiesa, mėgsta plovą, kai sau gaminamės, tai suvalgo keletą šaukščiukų, sriubą kai verdu, irgi kelis šaukštus sriūbteli.

aha, labai daug pienuko geria panele. As jau 2 kartus beduodu- pries nakti ir nakti karta, retais atvejais- 2. Bet irgi nepastebejau, kad geriau valgytu g.gif
O sveria normaliai?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 13, 18:47)
aha, labai daug pienuko geria panele. As jau 2 kartus beduodu- pries nakti ir nakti karta, retais atvejais- 2. Bet irgi nepastebejau, kad geriau valgytu  g.gif
O sveria normaliai?

Šiaip kiekiu tai nedaug pienuko gaunasi, nes gavosi pasiūla pagal paklausą - keletą gurkšniukų patraukia ir viskas.
Metukų laiko svėrė 8,3kg, buvo 73cm ūgio. Jau senokai bepriauga po 1OOg per mėnesį arba nepriauga nieko.
Tiesą pasakius, visos nesąmonės su maistu prasidėjo tada, kai pradėjau primaitint - tada ir svoris beveik nustojo augęs.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 13, 18:44)
9 ryto - MP
11val - MP ir miegot
14val - daržovienė (tik pirktinė) apie 8Oml, mandarino kelios skiltelės
17val - MP ir miegot
19val - (kartais dar MP) varškytė Miau (bet vakar jau su galvos papurtymais) pusė indelio ir pusė banano.
21val - MP ir miegot
Naktį vieną ar du kartus MP.

Baisinga nevalgiukė schmoll.gif Bandžiau nebeduot MP, sakau, gal geriau normalų maistą valgys, bet valgė tiek pat, tai grįžom prie MP, nes taip vis šio to gauna doh.gif Beje, MP irgi ne prūdais beišgeria, tai vat ir nežinau, kuo ji gyva.

Tiesa, mėgsta plovą, kai sau gaminamės, tai suvalgo keletą šaukščiukų, sriubą kai verdu, irgi kelis šaukštus sriūbteli.

oho užjaučiu, kai tik tiek suvalgo, kiek jum laiko dabar? Aš tai irgi iš proto einu, kad mažai sveria ir nevalgti (Maniškė, blogai valgė MP ir blogai svorį augo nuo 2 mėn) Kai pradėjau primaitinti, tai tik po 100 g. tepriaugdavo ir po porą šaukštelių suvalgydavo papildomo maisto. Bet dabar jau mūsų maisto kiekis žymiai didesnis ir tai tik po 200 gr. sugebam priaugti. Mes 1 m. ir 4 mėn svėrėm 7,8 kg ir 78 cm
mūsų dienos meniu
8 - MP
9,30 - 200 grūdų košės su tyrele ar actimeliu sumaišytos
12,30- 200 - 250 ml daržovienės su mėsyte ir apie 100 ml sultinio nuo daržovienės
17 val. 200 grūdų košės su trintu bananu ir obuoliu (kitaip vaisių nevalgo doh.gif )
20 val -200 daržovienės arba kokių makaronų
Dar dieną kelis kartus MP pagal pageidavimus (bet manau labiau atsigeria nei užvalgo)
21 prieš miegą MP, bet irgi tik užmigimui. Naktį 1-2 k. MP, kartais visai nepabunda.
Bet maniškė visai gerti nenori, tai vos su šaukšteliu sugirdaus 300 ml vandenuko, arbatos ar kokio skysčio.
Ir neima į burną jokių pieno produktų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 14 sausio 2010 - 10:21
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 13, 19:45)
Šiaip kiekiu tai nedaug pienuko gaunasi, nes gavosi pasiūla pagal paklausą - keletą gurkšniukų patraukia ir viskas.
Metukų laiko svėrė 8,3kg, buvo 73cm ūgio. Jau senokai bepriauga po 1OOg per mėnesį arba nepriauga nieko.
Tiesą pasakius, visos nesąmonės su maistu prasidėjo tada, kai pradėjau primaitint - tada ir svoris beveik nustojo augęs.

mano metuku- 8.1 kg... dabar ne ka daugiau. ugio 75 buvo.irgi po tiek tepriauga g.gif

QUOTE(Mintė @ 2010 01 14, 10:11)
oho užjaučiu, kai tik tiek suvalgo, kiek jum laiko dabar? Aš tai irgi iš proto einu, kad mažai sveria ir nevalgti (Maniškė, blogai valgė MP ir blogai svorį augo nuo 2 mėn) Kai pradėjau primaitinti, tai tik po 100 g. tepriaugdavo ir po porą šaukštelių suvalgydavo papildomo maisto. Bet dabar jau mūsų maisto kiekis žymiai didesnis ir tai tik po 200 gr. sugebam priaugti. Mes 1 m. ir 4 mėn svėrėm 7,8 kg ir 78 cm
mūsų dienos meniu
8 - MP
9,30 - 200 grūdų košės su tyrele ar actimeliu sumaišytos
12,30- 200 - 250 ml daržovienės su mėsyte ir apie 100 ml sultinio nuo daržovienės
17 val. 200 grūdų košės su trintu bananu ir obuoliu (kitaip vaisių nevalgo  doh.gif )
20 val -200 daržovienės arba kokių makaronų
Dar dieną kelis kartus MP pagal pageidavimus (bet manau labiau atsigeria nei užvalgo)
21 prieš miegą MP, bet irgi tik užmigimui. Naktį 1-2 k. MP, kartais visai nepabunda.
Bet maniškė visai gerti nenori, tai vos su šaukšteliu sugirdaus 300 ml vandenuko, arbatos ar kokio skysčio.
Ir neima į burną jokių pieno produktų  doh.gif

Tavo vaikutis daug suvalgo- vien kieto maisto apie 1 litra thumbup.gif Gal fermentu truksta, kad taip i kuna neina?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 14, 15:15)
mano metuku- 8.1 kg... dabar ne ka daugiau. ugio 75 buvo.irgi po tiek tepriauga  g.gif
Tavo vaikutis daug suvalgo- vien kieto maisto apie 1 litra  thumbup.gif Gal fermentu truksta, kad taip i kuna neina?

Na taip, kai pangrolį gėrėm net 300 g. priaugom, bet gi neduosi pastoviai doh.gif O ir nelabai ką gyd. skiria, sako, paveldimumas, gal nes iš aš ir MB esam kūdi, žemi ir abu buvom l. nevalgūs. Bet norsi, kad vaikas nors žemiausią svorio normą pasiektų ax.gif
Atsakyti
Mes kai ir irgi turim sokiu tokiu bedu su valgymu. Nors esam apie 85cm ir apie 12.5kg. Bet manau, cia problema ne tai, kad jis nenori i rnevalgo maisto, o tai , kad su mano pieneliu atsisveikint nelabai gaunasi... Nuo kokiu metuku mano mazasis atsisake valgyti tiek koses, tiek darzovienes ,tiek sriubytes ir pan...gere tik MP. Vargstam iki dabar, o jau 1m 4 men...Jau lyg pradedam valgyt koki kiausini, sriubyte...susergam - tada vel nieko neisiulau...pasveikstam...tada dantys - vel nieko nevalgom tik MP... Na galima sakyti, kad iki praeitos savaites maitindavau MP kokiu 10 kartu per diena jei ne daugiau doh.gif ir jokio susidomejimo kitu maistu. Aisku pagrauzdavo koki duoniuka, dziuvesiuka, bet as to maistu neskaitau. Bet jau sakiau uzteks - reikia valgyt ir kita maista. Tai jau savaite rezimas:
Ryte - MP
PO valandos -kose.
Pries miega apie 12 - MP
PO miego - sriubyte ar mesyte
Po poros valandu - kas nors su vaisiais - ar kose ar varskyte
Apie 7 - MP
Pries miega MP
Nakti - MP
Nu sakyciau po biski judam link to, kad liks tik rytinis ir vakarinis maitinimas.

Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2010 01 14, 17:08)
Nu sakyciau po biski judam link to, kad liks tik rytinis ir vakarinis maitinimas.

O mano Tukas gan lengvai perejo prie maitinimo pries miega ir nakti. Viena diena nebedaviau ir viskas- nebuvo isteriju.
Tik va nakti dar retkarciais 1n karto MP nepakanka, nori dar karta. Stengiames su arbata prasisukt ax.gif
O tavo gal pasikeites tel? Kazkada sms siunciau del mamu meeto, nesureagavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 14, 19:26)
O mano Tukas gan lengvai perejo prie maitinimo pries miega ir nakti. Viena diena nebedaviau ir viskas- nebuvo isteriju.
Tik va nakti dar retkarciais 1n karto MP nepakanka, nori dar karta. Stengiames su arbata prasisukt ax.gif
O tavo gal pasikeites tel? Kazkada sms siunciau del mamu meeto, nesureagavai g.gif

Su tel viskas tvarkoj, gavau sms, tik gavosi, kad mazajam temp kaip tik uzkilo, dantys pradejo lysti - tai nebuvo kaip pabegti....
O del MP - Tai jie jau dideli ir supranta, kad arbata ne MP. O su valgymu - tai pamatydavo mane su lekste ir jau krato galva, kad nia nia nia nenoriuuuu.... tai zinai....bet jau stengiuosi tuos tarpus tarp maitinimu vis didint - tai lauke daugiau pabunam, tai i svecius nuvaziuojam, tai i baseina....tai labai po biski....
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 13, 20:44)

as tai ir siulyciau vaikui valgyt seimos maista, juk jei jau metukai ir nevalgiukas- tegul bando valgyt seimos maista, jei tas bent lenda nors kiek i burna smile.gif

Mamos, o kaip pradeti duoti karves piena gerti? vienos raso virinti parduotuvini (kodel ji virinti?), kitos- kad duot nevirinta. kokio riebumo? 1 proc. ar 2.5 proc.? kiek duoti vaikui paragaut pirma karta? Siaip koses su pienu jau senai gaminu, taigi, jis nebus naujiena vaiko pilvukui rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien daviau pieniškų dešrelių... Buvau nusiteikus dar ilgai neduoti, bet kai tokia situacija... Tai va, suvalgė 3 dešreles, 2 bulves, 1nedidukę morkytę. Aišku tos dešrytės mažos tokios (kur neva tai be E unsure.gif ). Bet realiai bent 1 didelė gautųsi manau. Ir valgė gabaliukais. Iš vienos dešrytės, bulvės dalies ir morkytės padariau tokį ale padažiuką- sublenderiavau, o kitą valgė gabaliukais thumbup.gif
Tiesa, suvalgė per 2 kartus ax.gif

Per 3 mėn. priaugo 300 gramų, tai dabar 8.4 doh.gif (pagal mane šį mėnesį +200gr unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 15, 19:06)
O aš šiandien daviau pieniškų dešrelių... Buvau nusiteikus dar ilgai neduoti, bet kai tokia situacija... Tai va, suvalgė 3 dešreles, 2 bulves, 1nedidukę morkytę. Aišku tos dešrytės mažos tokios (kur neva tai be E unsure.gif ). Bet realiai bent 1 didelė gautųsi manau. Ir valgė gabaliukais. Iš vienos dešrytės, bulvės dalies ir morkytės padariau tokį ale padažiuką- sublenderiavau, o kitą valgė gabaliukais  thumbup.gif
Tiesa, suvalgė per 2 kartus ax.gif

Per 3 mėn. priaugo 300 gramų, tai dabar 8.4 doh.gif (pagal mane šį mėnesį +200gr unsure.gif )

buvo Delfi nesenai straipsnis, kad net tos be E vistiek vien mesos pakaitalai ir visoks kitoks sh...
as desreles duosiu gal vasara kur nors bunant per atostogas ne namie, extra atveju, kai reiks vaika kazkur pamaitint smile.gif Bet suprantu, mano dukriukas gana gerai viska valgo...o jei nevalgiukas, nezinau, ka daryciau, gal duociau bet ka bele valgytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2010 01 15, 18:29)
buvo Delfi nesenai straipsnis, kad net tos be E vistiek vien mesos pakaitalai ir visoks kitoks sh...
as desreles duosiu gal vasara kur nors bunant per atostogas ne namie, extra atveju, kai reiks vaika kazkur pamaitint smile.gif Bet suprantu, mano dukriukas gana gerai viska valgo...o jei nevalgiukas, nezinau, ka daryciau, gal duociau bet ka bele valgytu ax.gif

as galvojau maziausiai iki 2 metu neduoti, bet yra kaip yra.... dziaugiuos, kad bent kazka suvalgo blush2.gif
Atsakyti