Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(sabatini @ 2010 08 20, 14:46)
man taip pat rupi tie blyniukai, o ir viena mamyte rase kad duoda kotletuku, tai taip pat supratau kad kepa, taip pat butu idomu kiom pagardina mesyte, mes dar valgom tas tariamas kudikiskas koses, bet matau kad nelabai ju nori, o nuo musu stalo nenoriu duot skanaut nes mes astrokai valgom patys.... Bandziau pakepti lietinuku ir duoti su trimtomis uogytemis, tai ju net nevalge, tai galvoju gal pabandyti itarkuoti obuoliuko?  g.gif

Lietinius ir bulvinius kepu ant alyvuogiu aliejuko, stengiuos pilti kuo maziau mirksiukas.gif
Lietiniam ir miltiniam blynam nusipirkau specialia keptuve blynams, tai ten labai mazai aliejaus reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2010 08 20, 19:12)
Lietinius ir bulvinius kepu ant alyvuogiu aliejuko, stengiuos pilti kuo maziau mirksiukas.gif
Lietiniam ir miltiniam blynam nusipirkau specialia keptuve blynams, tai ten labai mazai aliejaus reik mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif reikes bulvinius ir man pabandyti... O lietiniams ir as nusipirkau spec. keptuve, bet kaip minejau lietinius tampe is burnos, aisku ir maisiau tesla tik is miltu, kiausinuko ir vandens, daugiau nieko nedejau...
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 08 20, 18:29)
Dekui  4u.gif reikes bulvinius ir man pabandyti... O lietiniams ir as nusipirkau spec. keptuve, bet kaip minejau lietinius tampe is burnos, aisku ir maisiau tesla tik is miltu, kiausinuko ir vandens, daugiau nieko nedejau...

rolleyes.gif
As tai cukinijos, obuoliu itarkuoju, dar pora syk varskes imaisiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2010 08 20, 20:46)
rolleyes.gif
As tai cukinijos, obuoliu itarkuoju, dar pora syk varskes imaisiau thumbup.gif

Galvoju ir as kazka iatrkuoti i tesla, gal valgys... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, patiko man mintis kotletukus ant vandens kepti! thumbup.gif reikes ir man taip pabandyti, nes iki siol daugiau verdu; aisku, nuo musu stalo ir keptos mesytes noriai ragauja smile.gif
Miltinius blynukus mes kepam ant aliejuko, itarkuoju obuolio ir cukinijos, skanus gaunasi tongue.gif na o del bulviniu tai nedristu, man paciai po bulviniu grauzia skrandi dazniausiai... schmoll.gif

Pasigirsim, siandien pirma karta troskinau zuvyte - i verdanti vandenuka supjausciau morkyte, bulvyte, o ant ju uzdejau zuvytes gabaliukus (sidabrinio heko, toks mesingas ir be kaulu beveik) ir kalafijoro. Pridejau truputi prieskoniu i vandenuka (zuvytes atskirai nesudziau), ir patroskinau. Skaniai gavosi, mazute visai skaniai valge, nors ir nelabai daug smile.gif Sakiau reiks ir seimynai taip zuvi ruosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2010 08 20, 19:12)

Bet yra sakoma, kad negalima kepti ant alyvuogiu aliejaus, atseit kazkas nuodingo gaunas, ar kaip ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 08 21, 10:08)
Bet yra sakoma, kad negalima kepti ant alyvuogiu aliejaus, atseit kazkas nuodingo gaunas, ar kaip ten  g.gif

as pas dietologe lankausi jau nevieneriu metus ir rekomenduoja alyvuogiu, semenu arba graikiniu riesutu alieju smile.gif

Siandie kuo puikiausiai valgem virtus tinginiukus thumbup.gif
Atsakyti
Bet yra sakoma, kad negalima kepti ant alyvuogiu aliejaus, atseit kazkas nuodingo gaunas, ar kaip ten  g.gif

,ne visi tinkami, reikia skaityt etiketes ir ziuret, kad butu tinkamas kepimui, man rodos ant visu parasyta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 08 20, 17:09)
Aš kotletus ant vandens kepu, ir ne tik mažylei, bet ir visai šeimai. Faršą ruošiu kaip įprastus kotletus, tiesiog mažiau druskos. O į keptuvę pilu ne alieju o vandens (jis išgaruoja, tai pastoviai dapilinėti reikia), riebalų užtenka tiek kiek iš pačios mėsos išsiskiria. Ir labai skanus kotletai gaunasi, tokie labiau troškinti nei kepti. Net vyras prašo, kad kepčiau ant vandens, nes skaniau...  blush2.gif

Pabandziau siandien pakepti-patroskinti koteletuke ant vandeniuko, na thumbup.gif Dekui uz patarima 4u.gif Aosku is pradziu truputi ant svietuko apkepiau, o paskui troskinau ant vandenuko, o baigiantis troskintis idejau truputi sviestuko ir vos grietines padaziukui (maniskis jei sausa navalgo) ir valge sauniai, jau senai taip buvo kad pats uz sauksto griebtu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 08 21, 22:18)
Pabandziau siandien pakepti-patroskinti koteletuke ant vandeniuko, na  thumbup.gif  Dekui uz patarima  4u.gif  Aosku is pradziu truputi ant svietuko apkepiau, o paskui troskinau ant vandenuko, o baigiantis troskintis idejau truputi sviestuko ir vos grietines padaziukui (maniskis jei sausa navalgo) ir valge sauniai, jau senai taip buvo kad pats uz sauksto griebtu... lotuliukas.gif

Džiaugiuosi, kad pasiteisino receptas thumbup.gif
Atsakyti

žinau, kad ant sviestuko negerai kept, nes išsiskiria kaitinant kažkas negero, bet apie aliejų nieko negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2010 08 21, 23:26)
žinau, kad ant sviestuko negerai kept, nes išsiskiria kaitinant kažkas negero, bet apie aliejų nieko negirdėjau  g.gif

Aš negirdėjau nei apie sviestuką nei apie alyvuogių aliejų doh.gif . Bet pasižiūrėjau al. aliejų kokį turiu, tai parašyta kad skirtas ir kepimui ir salotoms... O ant sviesto išvis niekad nekepu..
Atsakyti