QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 19, 15:12)
Lietuvaitee, 19 Lie 2010 - 15:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Lietuvaitee, 19 Lie 2010 - 15:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
O kokia desra duodat?
Esu nusiteikusi pries visus tuo E ir t.t. Stengiuosi, kad produktuose ju nebutu, bet su desra yra taip kaip yra..... Nu nera jos be visu tu priedu. Duodu Krekenavos desryte "Pasaka" arba Vilniaus desra (dabar ji vadinasi Bajoru). Ten tokia didele rinke, tipo kaip sardele

, nezinau kaip paaiskinti, bet ja mano mazylis labai megsta. O ir priedu, kiek ziurejau, maziausiai
O siaip visokiu pienisku desreliu, sardeliu, mano angelelis nevalgo, nors as jam ju ir nesiulau.
Papildyta:
QUOTE(ingole @ 2010 07 19, 21:08)
ingole, 19 Lie 2010 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
ingole, 19 Lie 2010 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Esu nusiteikusi pries visus tuo E ir t.t. Stengiuosi, kad produktuose ju nebutu, bet su desra yra taip kaip yra..... Nu nera jos be visu tu priedu. Duodu Krekenavos desryte "Pasaka" arba Vilniaus desra (dabar ji vadinasi Bajoru). Ten tokia didele rinke, tipo kaip sardele
, nezinau kaip paaiskinti, bet ja mano mazylis labai megsta. O ir priedu, kiek ziurejau, maziausiai
O siaip visokiu pienisku desreliu, sardeliu, mano angelelis nevalgo, nors as jam ju ir nesiulau. 

Siandien iskepiau zuvies-bulviu kotletuku. Maziukas suvalge tris blynus, bijojau, kad nepersivalgytu
Jeigu ka sudominau, prasom issikepti.
Reikes:
1. Zuvies file (si karta naudojau pangasiju file 800 g.)
2. Bulvių (apie 800 g. - 1 kg.)
3. 2 kiausiniu
4. Krakmolo
5. Druskos, svoguno, aliejaus kepimui.
Eiga:
1. Isvirti bulves.
2. Isvirti zuvi (apie 15-20 min.), idejau verdant lauro lapeli, pipiru kvepianciuju ir juoduju.
3. Viska sumalti su mesmale.
3. Imusti kiausinius.
4. Dėti krakmolo keleta saukstu.
5. Ideti druskos siek tiek, svoguno ar siaip kokiu prieskoniu jei naudojate ir isminkyti.
6. Ikaitinti alieju keptuveje ir su saukstu (as sauksta istepu aliejumi, kad nekibtu tesla) deti tesla i keptuve ir suploti.
7. Kepti, kol graziai pageltonuos.
8. Valgyti su grietine arba galima su baltu padaziuku.
P.S. Is siu nurodyti patiekalu kiekio pavalge 5 asmenys, bei dar keli blyniukai liko
Skanaus!