QUOTE(Mintė @ 2010 06 22, 14:23)
o košės be pieno? ar virtas pienas tinka?
Pasidžiaugsiu, šiandien mano panelytė visus pietus netrintus suvalgė
Pirmiausia daviau būrokėlių sriubytės, paskui troškinau vištienos krūtinėlę su kalafiorais, kai išsitroškino pridėjau grietinės ir krapų dar pakaitinau, tai valgė su bulvių koše, net netingėjo kramtyti

Aišku valgė tai gal apie valandą
koses kaip kada, jau ir su pieno slakeliu darau. Jei pieno neturiu, tai sojos pieno dedu. Paprasto pieno ne is tolo negeria, vis galvoju pasiulyti pasaldinta, bet garantuotai praspjaus

Ilgai maitinau MP, pries gera menesiuka tenutraukiau, tai gal labai nera nuskriaustas be pieno
O as blynu vakar daviau. Kiausini dejau tik 1, bet neisbere(sitam alergija dar stipri

metu pradzioj kai isbere, tai 3 savaites laikes

). Ir buvau maloniai nustebinta, nes suvalge daugiau nei 2 nemazus blynus su varske
As irgi taip vistiena gaminu. Tiesa, sau
Turiu susimalus vistienos ir uzsisaldzius, bet kad ji isvirta gaunas kaip nemalta... Bet gal reiks ir man ryt panasiai padaryt, visu ingredientu turiu
O siandien saviskiui dariau stirniena su agurku ir burokeliais(toks netiketas derinys

). Tai lapnojo (bent jau tetis taip sake, nemaciau pati). Bet pastebejau, kad burokeliai labai pradejo patikt. O ir siaip agurka vel duodu pagrauzt, naiviai tikiuos, kad gal jau kiek maziau visokiu nitratu