Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

Gal kuri zino,kur Klaipedoje isigyti siu priemoniu?Kristianoje ir Salon+ nera. 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo tik kirpyklose būna. Pabandykite susisiekti su platintojais Vilniuje ir paklausti.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 21, 21:37)
Man atrodo tik kirpyklose būna. Pabandykite susisiekti su platintojais Vilniuje ir paklausti.

Aciu,pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 11 22, 18:06)
Aciu,pabandysiu 4u.gif

O gal yra sviesinanciu plaukus Goldwell dazais? idomu kaip laikosi sviesus atspalviai smile.gif
Atsakyti
Labukas,man tas silkas pats geriausias ax.gif Viena pabaigiau,paskui ilgai neuztikau kazkaip,vel parsisiunciau,tai geresnes priemones nesu turejus schmoll.gif Nesu pirkus lietuvoj goldwell,manau kad skirtumas yra g.gif O gal ne visiems plaukuciams jis tinka.

Mergaites,kur rast Vilniuj dazu?Jau parsisiust nelabai spesiu iki svenciu jauciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 01 gruodžio 2010 - 15:54
QUOTE(Morgan @ 2010 12 01, 15:51)
Labukas,man tas silkas pats geriausias ax.gif Viena pabaigiau,paskui ilgai neuztikau kazkaip,vel parsisiunciau,tai geresnes priemones nesu turejus schmoll.gif Nesu pirkus lietuvoj goldwell,manau kad skirtumas yra g.gif O gal ne visiems plaukuciams jis tinka.

Mergaites,kur rast Vilniuj dazu?Jau parsisiust nelabai spesiu iki svenciu jauciu.

Koks silkas?

Kainu skirtumas yra, produktu kokybes skirtumo tikrai nera biggrin.gif
Atsakyti
ir man idomu koks silkas?
Atsakyti
Turbūt šitas kaip spėju:

user posted image
Atsakyti
Tai kad cia ne silkas, as toki antra jau turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 01, 17:05)
Turbūt šitas kaip spėju:

user posted image

o ka jis daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 12 01, 16:28)
o ka jis daro? blush2.gif

Pora psl atgal pasiskaitinek mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodėl mano žinutę ištrynei, Vitulka? doh.gif Aš gi nesiūlau jį pirkti, tik sakau, kad turiu tokį parduoti. Be to forume nelabai ir parduosiu, nes į Lietuvą neišsiųsiu.

O apie jį rašiau, kad silk fluid išvertus būtų "šilkinis fluidas". Pagal idėją jo paskirtis padaryti plaukus švelnius ir nesiveliančius.
Atsakyti