Gal kuri zino,kur Klaipedoje isigyti siu priemoniu?Kristianoje ir Salon+ nera.
Man atrodo tik kirpyklose būna. Pabandykite susisiekti su platintojais Vilniuje ir paklausti.
QUOTE(micefee @ 2010 11 21, 21:37)
Man atrodo tik kirpyklose būna. Pabandykite susisiekti su platintojais Vilniuje ir paklausti.
Aciu,pabandysiu
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 11 22, 18:06)
Aciu,pabandysiu
O gal yra sviesinanciu plaukus Goldwell dazais? idomu kaip laikosi sviesus atspalviai
Labukas,man tas silkas pats geriausias Viena pabaigiau,paskui ilgai neuztikau kazkaip,vel parsisiunciau,tai geresnes priemones nesu turejus Nesu pirkus lietuvoj goldwell,manau kad skirtumas yra O gal ne visiems plaukuciams jis tinka.
Mergaites,kur rast Vilniuj dazu?Jau parsisiust nelabai spesiu iki svenciu jauciu.
Mergaites,kur rast Vilniuj dazu?Jau parsisiust nelabai spesiu iki svenciu jauciu.
QUOTE(Morgan @ 2010 12 01, 15:51)
Labukas,man tas silkas pats geriausias Viena pabaigiau,paskui ilgai neuztikau kazkaip,vel parsisiunciau,tai geresnes priemones nesu turejus Nesu pirkus lietuvoj goldwell,manau kad skirtumas yra O gal ne visiems plaukuciams jis tinka.
Koks silkas?
Kainu skirtumas yra, produktu kokybes skirtumo tikrai nera
ir man idomu koks silkas?
Turbūt šitas kaip spėju:
Kodėl mano žinutę ištrynei, Vitulka? Aš gi nesiūlau jį pirkti, tik sakau, kad turiu tokį parduoti. Be to forume nelabai ir parduosiu, nes į Lietuvą neišsiųsiu.
O apie jį rašiau, kad silk fluid išvertus būtų "šilkinis fluidas". Pagal idėją jo paskirtis padaryti plaukus švelnius ir nesiveliančius.
O apie jį rašiau, kad silk fluid išvertus būtų "šilkinis fluidas". Pagal idėją jo paskirtis padaryti plaukus švelnius ir nesiveliančius.