Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

Apie kokį ten aliejuką plaukams kalbėjot?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kas gal zinote kur Klaipedoje butu galima sios produkcijos isigyti ? man labai riekia dazu plaukams !
Aciukas iskart jei kas padesite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2010 07 06, 14:02)
Sveikutes  4u.gif
Kas gal zinote kur Klaipedoje butu galima sios produkcijos isigyti ? man labai riekia  dazu plaukams !
Aciukas iskart jei kas padesite  4u.gif

Jei neklystu Klaipedos akropoli salon+ prekiauja goldwell ax.gif
Atsakyti
labai patinka si plauku prieziuros priemone ypac serumas ir alejukas
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 06, 13:47)
Jei neklystu Klaipedos akropoli salon+ prekiauja goldwell  ax.gif

Dekui 4u.gif reikes pasizureti ,seip ten darausi antakuis ir balkstienas bet neatkreipiau dmesio g.gif
Atsakyti
Prisisiunčiau įvairių produktų išbandymui. ax.gif

Kažkokį balzamą kur padaro plaukus tiesius ir šilkinius
user posted image

Regeneruojančią kaukę
user posted image

Balzamą
user posted image

Balzamą po plovimo
user posted image

Aliejuką
user posted image

Ir dar laiko patikrintų priemonių mamai ir tetai - šampūną ir kaukę dažytiems plaukams, plaukų tiesintoją ir balzamą garbanotiems plaukams.
Atsakyti
Tai naujus pirkinius idejai i tema, cia ateik kai turesi atsiliepimu apie konkrecias priemones. "Nusipirkau" ar "parsisiunciau" neidomu, neturi isliekamosios vertes.
Atsakyti
Man atrodo jokio skirtumo, kam įdomu bus vienos ar kitos priemonės poveikis - pasiklaus. Tema bendra apie Goldwell kosmetiką. ax.gif Čia renkasi daugiau Goldwell gerbėjų nei naujų pirkinių temoje kurioms aktuali įvairių priemonių patirtis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 07 20, 21:35)
Man atrodo jokio skirtumo, kam įdomu bus vienos ar kitos priemonės poveikis - pasiklaus. Tema bendra apie Goldwell kosmetiką.  ax.gif Čia renkasi daugiau Goldwell gerbėjų nei naujų pirkinių temoje kurioms aktuali įvairių priemonių patirtis.  mirksiukas.gif

Ne, cia tema apie produktus, o ne "nusipirkau parsisiunciau". Kai isbandysi parasyk cia apie kiekviena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 20, 21:37)
Ne, cia tema apie produktus, o ne "nusipirkau parsisiunciau". Kai isbandysi parasyk cia apie kiekviena 4u.gif

Nu ok, šiandien dar tik gavau, kol kas nieko nebandžiau. ax.gif Ir šiaip norint pastebėti efektą turbūt vieno karto neužteks... O kaip tau tas Silk Fluid? Ir kiek už jį mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 07 20, 21:44)
Nu ok, šiandien dar tik gavau, kol kas nieko nebandžiau.  ax.gif Ir šiaip norint pastebėti efektą turbūt vieno karto neužteks... O kaip tau tas Silk Fluid? Ir kiek už jį mokėjai?

Tai kai normaliai isandysi rasyk.

O fliudas man patiko, tik kaip 3men galetu maziau kainuot lotuliukas.gif Bet plauku pas mane daug ir ilgi jie. Mokejau truputi virs 50lt, jau nepamenu, gal 51 ar 52 max.
Atsakyti

gal esate bandžiusios garbanų krema,ar neriegina plaukų
user posted image 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bresk5: 27 liepos 2010 - 16:28