Apie kokį ten aliejuką plaukams kalbėjot?
Sveikutes
Kas gal zinote kur Klaipedoje butu galima sios produkcijos isigyti ? man labai riekia dazu plaukams !
Aciukas iskart jei kas padesite
Kas gal zinote kur Klaipedoje butu galima sios produkcijos isigyti ? man labai riekia dazu plaukams !
QUOTE(<MILANA> @ 2010 07 06, 14:02)
Sveikutes
Jei neklystu Klaipedos akropoli salon+ prekiauja goldwell
labai patinka si plauku prieziuros priemone ypac serumas ir alejukas
QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 06, 13:47)
Jei neklystu Klaipedos akropoli salon+ prekiauja goldwell
Dekui reikes pasizureti ,seip ten darausi antakuis ir balkstienas bet neatkreipiau dmesio
Prisisiunčiau įvairių produktų išbandymui.
Kažkokį balzamą kur padaro plaukus tiesius ir šilkinius
Regeneruojančią kaukę
Balzamą
Balzamą po plovimo
Aliejuką
Ir dar laiko patikrintų priemonių mamai ir tetai - šampūną ir kaukę dažytiems plaukams, plaukų tiesintoją ir balzamą garbanotiems plaukams.
Kažkokį balzamą kur padaro plaukus tiesius ir šilkinius
Regeneruojančią kaukę
Balzamą
Balzamą po plovimo
Aliejuką
Ir dar laiko patikrintų priemonių mamai ir tetai - šampūną ir kaukę dažytiems plaukams, plaukų tiesintoją ir balzamą garbanotiems plaukams.
Man atrodo jokio skirtumo, kam įdomu bus vienos ar kitos priemonės poveikis - pasiklaus. Tema bendra apie Goldwell kosmetiką. Čia renkasi daugiau Goldwell gerbėjų nei naujų pirkinių temoje kurioms aktuali įvairių priemonių patirtis.
QUOTE(micefee @ 2010 07 20, 21:35)
Man atrodo jokio skirtumo, kam įdomu bus vienos ar kitos priemonės poveikis - pasiklaus. Tema bendra apie Goldwell kosmetiką. Čia renkasi daugiau Goldwell gerbėjų nei naujų pirkinių temoje kurioms aktuali įvairių priemonių patirtis.
Ne, cia tema apie produktus, o ne "nusipirkau parsisiunciau". Kai isbandysi parasyk cia apie kiekviena
QUOTE(Malena @ 2010 07 20, 21:37)
Ne, cia tema apie produktus, o ne "nusipirkau parsisiunciau". Kai isbandysi parasyk cia apie kiekviena
Nu ok, šiandien dar tik gavau, kol kas nieko nebandžiau. Ir šiaip norint pastebėti efektą turbūt vieno karto neužteks... O kaip tau tas Silk Fluid? Ir kiek už jį mokėjai?
QUOTE(micefee @ 2010 07 20, 21:44)
Nu ok, šiandien dar tik gavau, kol kas nieko nebandžiau. Ir šiaip norint pastebėti efektą turbūt vieno karto neužteks... O kaip tau tas Silk Fluid? Ir kiek už jį mokėjai?
Tai kai normaliai isandysi rasyk.
O fliudas man patiko, tik kaip 3men galetu maziau kainuot Bet plauku pas mane daug ir ilgi jie. Mokejau truputi virs 50lt, jau nepamenu, gal 51 ar 52 max.