Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

QUOTE(more more @ 2010 06 06, 07:19)
Kaip tik siuo metu  naudoju sampuna ir kauke is kerasilko. Taip raudonas yra stipresnio poveikio, taciau reikia rinktis pagal poreikius. Jei plaukai normalus, sveiki ir neissauseje, pilnai pakanka  priemoniu is serijos su pilkais kamsteliais smile.gif O siaip dar labai patinka fluidas plauku galiukams

http://www.sleekhair.com/7645.html

O kokie jusu plaukai?Koks poveikis sampuno?
Atsakyti
gal žinot iš goldwel gera gydomaja kauke ,sausiem pažeistiem plaukam
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 06, 14:21)
O kokie jusu plaukai?Koks poveikis sampuno?

mano plaukai dazomi 9 nr dazais, todel kaip ir visi sviesinti plaukai reikalauja dregmes, maitinimo. Sitos priemones geros, netgi labai, glotnina plaukus, bet as neuzsiciklinu vien tik ant ju. Kaitalioju ir sampunus, ir kaukes ir kondicionierius, nes esu isitikinus, kad plaukai per kuri laika pripranta. Tik niekad neperku priemoniu is parduotuviu, visad tik profesionalias... smile.gif
Klauset apie sampuna, tai sampunas kaip sampunas:isplauna puikiai, nesuvelia, bet kartu su kauke poveikis labai geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo more more: 06 birželio 2010 - 18:36
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 06, 15:21)
gal žinot  iš goldwel gera gydomaja kauke ,sausiem pažeistiem plaukam

ultra rich butent yra sausiem pazeistiem plaukam su silko proteinais. labai gera, bet reikia ir netingeti darytis ir palaikyti kuo ilgiau, geriausia siltai arba su dziovintuvu pasildyti pries tai maiseli ant galvos uzsidejus. ultra rich serija yra pati stipriausia tokiem plaukam
Atsakyti
laba, noreciau paklausti gal kas dazete goldwell dazais sruogeles, kaip vadinasi dazu numeris kuris tiktu sviesinti... 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2010 06 16, 10:57)
laba, noreciau paklausti gal kas dazete goldwell dazais sruogeles, kaip vadinasi dazu numeris kuris tiktu sviesinti... 4u.gif ?

jei norite šviesių sruogelių reike su balinimo milteliais dažyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 06, 15:21)
gal žinot  iš goldwel gera gydomaja kauke ,sausiem pažeistiem plaukam

Asmeniškai man labai patiko ir tiko mano sausiems, pavargusiems, šviesinimo priemones atlaikiusiems plaukams va šita kaukytė
Laukau ilgokai, per savaitę bent porą kartų, net palieku keletui valandų kol po namus vaikštinėju blush2.gif

user posted image
Atsakyti
o kur kaune galima isygyti GOLDWEL priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 27, 17:06)
o kur kaune galima isygyti GOLDWEL priemoniu?

Aš šiaip perku Kristianoje, bet gal yra vietų ir pigiau g.gif
Atsakyti
ar yra ampuoliu plaukam sios firmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 06 28, 11:47)
ar yra ampuoliu plaukam sios firmos  g.gif

yra serumo tokiom mazom dozem kaip kapsulese buna biggrin.gif o kampsuliu nemacius
Atsakyti
aisku dekui
Atsakyti