Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

Va toks:

user posted image

Smoothing instant care for all types of hair.

The highly concentrated moisture formula provides instant smoothness and restructuring. Anti-frizz effect. Ultra light care layers with Vitamin E protect your hair from external damage, delivering silky shine and manageability.
Atsakyti
mmm... kai išbandysi parašyk kaip jis - ar suteikia plaukams blizgesio? ar neapsunkina plauko? aprašymas tai neblogas... dekui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merlin: 08 vasario 2010 - 14:54
Būtinai parašysiu, bet tas bus tik po kokios savaitės. biggrin.gif
Atsakyti
tos priemones raudonuose pakuotese pazeistiems plaukams labai geros, ypac kauke, viena pazistama naudojo puse metu saziningai tai plaukai laaabai atsigavo, o buvo tokios vatos, o ne plaukai...
Atsakyti
Gal yra kas naudoja diamond gloss tą blizgesį? Labai patinka kaip blizgina, bet ar čia man vaidenasi, ar jis tikrai kažkaip priglotnina plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 23:40)
Man jis labiau kaip balzamas nei tiesintojas patinka. biggrin.gif Jis tepamas ant švarių drėgnų plaukų prieš džiovinimą. Jei fenu nedžiovinu tada man vis tiek susibanguoja.  schmoll.gif O šiaip aš plaukus išsitiesinu su fenu ir be jo, bet jis padaro plaukus sunkesnius, švelnesnius, apsaugo nuo feno karšto poveikio ir jie nesivelia bei lengviau išsišukuoja. wink.gif Šiaip tai nežinau kur tos priemonės parsiduoda, aš tik kirpyklose esu mačius.

Angliškai va ką rašo: Goldwell Trendline Straight - Flat Marvel Flattening Balm smoothes and straightens hair (humidity resistant). Provides heat protection. Alcohol-free.

Sitas dalykas ir man labai patinka, pats geriausias kiek esu naudojus smile.gif

QUOTE(micefee @ 2010 01 21, 18:17)
Tai gal čia tik BOMOND tokias kainas užsikelia? biggrin.gif Aš vidutiniškai perku plaukų tiesintoją flat marvel ir balzamus ir kaukes už 30-40lt...

Kur perkate tokiom kainom?

QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 25, 08:29)
Gal jūs iš Vilniaus? Aš kažkada pirkau iš tokios panelės, ji pigiau negu parduotuvėse kažkiek parduoda.. Galėčiau pasidalinti kontaktais

Ir man prasom kontaktus i a.z. aciu
Atsakyti
QUOTE(@ch... @ 2010 02 18, 01:07)
Kur perkate tokiom kainom?

Aš perku savo kirpykloj Šiauliuose, kaip matau, jie antkainių didelių neužsideda. wink.gif Arba siunčiu iš feelunique.com, prekės ateina labai greitai, o siuntimas nemokamas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 18, 11:55)
Aš perku savo kirpykloj Šiauliuose, kaip matau, jie antkainių didelių neužsideda. wink.gif Arba siunčiu iš feelunique.com, prekės ateina labai greitai, o siuntimas nemokamas.  ax.gif

siuncia tiesiai i LT?
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 02 19, 17:06)
siuncia tiesiai i LT?

Na, taip.
Atsakyti
As jau atsisakiau GoldWell. Ar man atrodo taip, ar yra taip, kad rinkoje atsirado jau daug geresniu produktu. O del kainos, tai blink.gif doh.gif ... Pastebejau , kad nesominingai Bomond uzkeldavo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 03 24, 19:48)
As jau atsisakiau GoldWell. Ar man atrodo taip, ar yra taip, kad rinkoje atsirado jau daug geresniu produktu. O del kainos, tai  blink.gif  doh.gif ... Pastebejau , kad nesominingai Bomond uzkeldavo. schmoll.gif

O kokios ten kainos? Kitur nebandet ieskoti isigyti,jei labai tiko priemones?
As pirkau divaltoj sampuna inner effect,tai ~32 mokejau,nemanau,kad cia baisiai daug lyginant su daugeliu sampunu
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 03 24, 19:48)
As jau atsisakiau GoldWell. Ar man atrodo taip, ar yra taip, kad rinkoje atsirado jau daug geresniu produktu. O del kainos, tai  blink.gif  doh.gif ... Pastebejau , kad nesominingai Bomond uzkeldavo. schmoll.gif

Visada atsiras geresnių priemonių, priklauso nuo to, kiek galite joms skirti. O dėl kainos... Juk niekas neverčia pirkti iš Bomond, tuo labiau, kai įmanoma rasti ir žymiai pigiau... Šioj temoj (kuri dar tik 5 psl teužima) buvo labai daug apie tai diskutuota...
Atsakyti