Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 12, 23:29)
micefee, o tas tiesintojas purškiamas taip? Tai jum patinka dėl to kas sušvelnina plaukus, ar ir patiesina? Papildomai nei feno nei tiesintuvo nereik naudot? Įdomu man jo lietuvišką aprašymą butų paskaityti. Beja, niekur nesu mačius šitų priemonių Kaune.

Man jis labiau kaip balzamas nei tiesintojas patinka. biggrin.gif Jis tepamas ant švarių drėgnų plaukų prieš džiovinimą. Jei fenu nedžiovinu tada man vis tiek susibanguoja. schmoll.gif O šiaip aš plaukus išsitiesinu su fenu ir be jo, bet jis padaro plaukus sunkesnius, švelnesnius, apsaugo nuo feno karšto poveikio ir jie nesivelia bei lengviau išsišukuoja. wink.gif Šiaip tai nežinau kur tos priemonės parsiduoda, aš tik kirpyklose esu mačius.

Angliškai va ką rašo: Goldwell Trendline Straight - Flat Marvel Flattening Balm smoothes and straightens hair (humidity resistant). Provides heat protection. Alcohol-free.
Atsakyti
as tai siandien nusipirkau is goldwell rich repair seruma. jis vienkartinis, kirpeja sake, kad uztenka viena i menesi sunaudoti po plauku dazymo. jis labai drekina plaukus, jie glotnesni buna, sake visos labai giria ir pastoviai perka. bandysiu jau rytoj smile.gif ar kas bandet?
Atsakyti
Nelabai įsivaizduoju, apie ką kalbat. ax.gif Gal galit parodyti kaip atrodo ar kaip pilnai vadinasi?
Atsakyti
serumas po dazymo, tipo ampulese. Geras dalykas, uzfiksuoja spalva, ne taip greitai nusiplauna spalva. Man rodos, kad yra keliu tipu, pagal plauku spalva, jei apie ta pati kalbam smile.gif
Atsakyti
Geras, nežinojau tokio. Ir rimtai užtenka vienos ampulės visam mėnesiui (ar dažymo laikotarpiui, jei skirtas spalvai nenusiplauti)?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 15, 12:15)
Geras, nežinojau tokio. Ir rimtai užtenka vienos ampulės visam mėnesiui (ar dažymo laikotarpiui, jei skirtas spalvai nenusiplauti)?

po dazymo spalvai "uzrakinti"
Atsakyti
http://images.google...ttp...sa=N&um=1 cia nuoroda kaip jis atrodo
Atsakyti
Turiu tą diamond gloss blizgesį plaukams, labai patinka thumbup.gif tikrai plaukai įgauna blizgesio smile.gif
Atsakyti
Kai lankiausi BOMOND pirkau GoldWell sampunus, balzamus. Paskiau kainos pradejo kilti, issigandau ir į BOMOND nevaikstau. unsure.gif Siaip kosmetika tikrai gera, na bet kaina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilanguage @ 2010 01 20, 22:28)
Kai lankiausi BOMOND pirkau GoldWell sampunus, balzamus. Paskiau kainos pradejo kilti, issigandau ir į BOMOND nevaikstau. unsure.gif  Siaip kosmetika tikrai gera, na bet kaina  schmoll.gif

Tai gal čia tik BOMOND tokias kainas užsikelia? biggrin.gif Aš vidutiniškai perku plaukų tiesintoją flat marvel ir balzamus ir kaukes už 30-40lt...
Atsakyti
Sveiki. Norėtųsi ir man išbandyti šios firmos produktus. Jei tik žinote kur galėčiau rasti Kaune šių priemonių, prašau praneškite (geriau būtų į asmeninę) man. Labai ieškau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 21, 18:17)
Tai gal čia tik BOMOND tokias kainas užsikelia? biggrin.gif Aš vidutiniškai perku plaukų tiesintoją flat marvel ir balzamus ir kaukes už 30-40lt...

Mokejau daug brangiau. Idomu kiek Bomond uzdirba jeigu leidzia dvigubai uzkelti kainas. Dabar radau nauju man tinkanciu priemoniu, kol kas norisi isbandyti. Jeigu netiks, tikriausiai grysiu prie golwellos. Kur perkate?
Atsakyti