Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

QUOTE(viliuosi @ 2011 06 03, 16:51)
Labas. Gal galit man truputį prašviesinti protą  doh.gif  Kai kur rašo, kad padaro ši priemonė gražias garbanas, o čia dar radau parašyta, kad tiesinimui. Kaip suprasti? Man reikia garbanotiems plaukams drėkinančios priemonės ir galvoju ar ši man tiktų?

Maniskiai sukti is prigimties biggrin.gif Tai sis produktas padrekint padrekina, bet garbaneles truputi patiesina, nuima putimasi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 01, 15:12)
Aš nebenaudoju Goldwell...  ax.gif

Pasidalinkit ką geriau radote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 06 03, 17:59)
Maniskiai sukti is prigimties biggrin.gif  Tai sis produktas padrekint padrekina, bet garbaneles truputi patiesina, nuima putimasi.

Ačiū, tada reiktų ieškoti, kad būtų garbanas formuojantis ir drėkinantis
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 06 03, 17:59)
Pasidalinkit ką geriau radote? 4u.gif

Ekologišką kosmetiką. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,kur perkate šios firmos priemones?
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 06 10, 16:54)

Vilniuje perku kirpykloje esančioj prie pat skalvijos kino teatro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 06 10, 16:54)

Feelunique. Siuntimas į LT nemokamas. Pirmą kartą perkant 10% nuolaida (parašykit man savo el. paštą į až, atsiųsiu pakvietimą), vėliau galite pasirinkti firmą, kuriai visada bus 10% nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 12, 20:02)
Sunaudojau apie puse buteliuko sampuno ir truputi maziau to kondicionieriaus, tai atsirado tokios siaubingos pleiskanos. Negalejau apie metus nekuo isgyditi. Kosmaras kazkoks buvo. Niekad nemaciau kad tiek butu tu pleiskanu. blink.gif  Ir tik VICHY sampunas nuo pleiskanu padejo, visiskai jas panaikino. Niekad gyvenime net i rankas nepaimsiu GoldWell priemones. Nors mano kirpeja juos  labai gyre.

Man kirpeja sake kad is pradziu prades pleiskanoti nes valysis oda, tada reikia valomaji sampuna pakeisti i silpnesni ir turetu buti viskas ok, bet kol kas dar nieko neisigyjau biggrin.gif eisiu sviesintis plaukus su goldwell tada ir priemoniu reikes nusipirkti..
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2011 03 30, 15:39)
jei klausi apie goldwel, tai man kol kas labiausiai patinka naujosios green linijos drekinantis sampunas ir kondicionierius. Dar patinka kerasilk linija, bet siek tiek apsunkina plauka. Green linijos turiu 1,5 litro, naudoju ir visai nenoriu keisti smile.gif

Sveiki, o kur pirkot toki kieki sampuno? Ir kiek mokejot? Gal kas gali apsviesti kur Kaune ir kiek moka uz siuos sampunus. Aciu.
Atsakyti
Turiu Green serijos drėkinantį šampūną su kondicionierium, tai man visai nepatiko, plaukai pasišiaušę, tokie lengvi. O man norisi glotnumo ir sunkumo unsure.gif Nors mano plaukai pačios super tiesūs, bet šiaušia šie plauką, kas labai retai su kitais šampūnais būna g.gif
Atsakyti
Gal dar kuri turit atsiliepimų apie Goldwell kaukes? Labiausiai domina RICH REPAIR.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 11, 20:29)
Feelunique. Siuntimas į LT nemokamas. Pirmą kartą perkant 10% nuolaida (parašykit man savo el. paštą į až, atsiųsiu pakvietimą), vėliau galite pasirinkti firmą, kuriai visada bus 10% nuolaida.

Bet į LT gali parsisiųsti tik šampūnus,balzamus,kaukes ir pan. žodžiu viską, kas yra be aerozolio....lakų, putų ir kitų purškiklių nesiunčia.....rašo only UK delivery doh.gif verysad.gif
Atsakyti