Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

O ką jūs norit daugiau sužinoti apie dažymą? Man atrodo, kad jis toks pat kaip ir su bet kuriais kitais dažais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 03 22, 19:22)
O ką jūs norit daugiau sužinoti apie dažymą? Man atrodo, kad jis toks pat kaip ir su bet kuriais kitais dažais. g.gif

uzsikabinau dabar uz elumeno linijos smile.gif , idomu kaip isgauti gryna sokoladine spalva be jokio raudonumo. g.gif
Atsakyti
prisiskaičiau gerų atsiliepimų, renkuosi krepšelį ir galvoju gal jūs turit ką
patarti kokį šampūna pasirinkti, kad papurintų plaukus nu šaknų? smile.gif
maniškiai šviesinti sruogelėmis, galai sausi, bet naudoju aliejukus,
kaukes, viskas kaip ir ok.
tik niekaip neatrandu to pačio pačiausio šampuno, kad plaukai atrodytu
puresni, neapsunke smile.gif
gal kažką bandėte? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smilte*: 30 kovo 2011 - 13:18
QUOTE(*smilte* @ 2011 03 30, 14:15)
prisiskaičiau gerų atsiliepimų, renkuosi krepšelį ir galvoju gal jūs turit ką
patarti kokį šampūna pasirinkti, kad papurintų plaukus nu šaknų? smile.gif
maniškiai šviesinti sruogelėmis, galai sausi, bet naudoju aliejukus,
kaukes, viskas kaip ir ok.
tik niekaip neatrandu to pačio pačiausio šampuno, kad plaukai atrodytu
puresni, neapsunke smile.gif
gal kažką bandėte? smile.gif  4u.gif

jei klausi apie goldwel, tai man kol kas labiausiai patinka naujosios green linijos drekinantis sampunas ir kondicionierius. Dar patinka kerasilk linija, bet siek tiek apsunkina plauka. Green linijos turiu 1,5 litro, naudoju ir visai nenoriu keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2011 03 30, 16:39)
jei klausi apie goldwel, tai man kol kas labiausiai patinka naujosios green linijos drekinantis sampunas ir kondicionierius. Dar patinka kerasilk linija, bet siek tiek apsunkina plauka. Green linijos turiu 1,5 litro, naudoju ir visai nenoriu keisti smile.gif

jo, butent apie goldwell smile.gif
reiks bandyti atsisiusti. Tik visad bijau to zodzio "drekinantis", nes kiek tokiu sampunu esu bandziusi, tiek po galvos plvimo atrodydavau kaip riebalutais plaukais smile.gif
Atsakyti
Noriu ir as sampuna sios firmos rolleyes.gif
Tik nezinau koki rinktis g.gif galvos oda jautri, linkus i niezejimus, pleiskanas doh.gif

Micefee skaiciau kad ir tavo oda tokia problematiska rolleyes.gif koki tu naudoji sampuna?
Atsakyti
Aš nebenaudoju Goldwell... ax.gif
Atsakyti
Goldwell Elumen dazais dazytis paciai ne taip ir paprasta bus, nes jie specifiniai, kiek zinau vieninteliai rugstiniai yra ir dazymo technologijos kitokios siek tiek.
Pagaminti vaisiu rugsciu pagrindu, be amoniako ir peroksido.
Kirpejoms, jau dirbancioms su kitu firmu dazais, specialius apmokymus reik praeit kaip su jais dazyti, kad gauti norima rezultata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mella: 15 balandžio 2011 - 15:05
QUOTE(Mella @ 2011 04 15, 15:45)
Goldwell Elumen dazais dazytis paciai ne taip ir paprasta bus, nes jie specifiniai, kiek zinau vieninteliai rugstiniai yra ir dazymo technologijos kitokios siek tiek.
Pagaminti vaisiu rugsciu pagrindu, be amoniako ir peroksido.
Kirpejoms, jau dirbancioms su kitu firmu dazais, specialius apmokymus reik praeit kaip su jais dazyti, kad gauti norima rezultata.

as jau daziau su elumen, is tikruju pats dazymas yra dar paprastesnis, nei su kitais dazais, nes nemaisoma su jokiom kremulsijom ir paroksidais. Visas sudetingumas yra spalvos maisyme ir jos isgavime

http://www.elumenhai...ades/shades.php

va is tu spalvu reikia isgauti norima, todel ir yra spec kursai
Atsakyti
Kuris būtent iš green linijos skaitosi drėkinantis? Real Moisture tas? Ar Pure Repair? Nes radau atsiliepimus, kad Green yra ir drėkinantis ir maitinantis. Pati pabandymui užsisakiau Real Moisture šampūną ir kondicionierių, tik bijau kad man neriebintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 05 10, 22:32)
Kuris būtent iš green linijos skaitosi drėkinantis? Real Moisture tas? Ar Pure Repair? Nes radau atsiliepimus, kad Green yra ir drėkinantis ir maitinantis. Pati pabandymui užsisakiau Real  Moisture šampūną ir kondicionierių, tik bijau kad man neriebintų  g.gif

pirmasis labiau drekinantis. Tas kitas man labiau apsunkino plauka, pariebino, sakyciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 12 01, 20:49)
biggrin.gif sorry ne taip parasiau
user posted image
Nu man jis geriausias,jau Kerastazes aliejus islisi lentynoj biggrin.gif

Merginos,tai kur Vilniuj gaut dazu? 4u.gif

Labas. Gal galit man truputį prašviesinti protą doh.gif Kai kur rašo, kad padaro ši priemonė gražias garbanas, o čia dar radau parašyta, kad tiesinimui. Kaip suprasti? Man reikia garbanotiems plaukams drėkinančios priemonės ir galvoju ar ši man tiktų?
Atsakyti