O ką jūs norit daugiau sužinoti apie dažymą? Man atrodo, kad jis toks pat kaip ir su bet kuriais kitais dažais.
QUOTE(micefee @ 2011 03 22, 19:22)
O ką jūs norit daugiau sužinoti apie dažymą? Man atrodo, kad jis toks pat kaip ir su bet kuriais kitais dažais.
uzsikabinau dabar uz elumeno linijos , idomu kaip isgauti gryna sokoladine spalva be jokio raudonumo.
prisiskaičiau gerų atsiliepimų, renkuosi krepšelį ir galvoju gal jūs turit ką
patarti kokį šampūna pasirinkti, kad papurintų plaukus nu šaknų?
maniškiai šviesinti sruogelėmis, galai sausi, bet naudoju aliejukus,
kaukes, viskas kaip ir ok.
tik niekaip neatrandu to pačio pačiausio šampuno, kad plaukai atrodytu
puresni, neapsunke
gal kažką bandėte?
puresni, neapsunke
gal kažką bandėte?
QUOTE(*smilte* @ 2011 03 30, 14:15)
prisiskaičiau gerų atsiliepimų, renkuosi krepšelį ir galvoju gal jūs turit ką
puresni, neapsunke
gal kažką bandėte?
puresni, neapsunke
gal kažką bandėte?
jei klausi apie goldwel, tai man kol kas labiausiai patinka naujosios green linijos drekinantis sampunas ir kondicionierius. Dar patinka kerasilk linija, bet siek tiek apsunkina plauka. Green linijos turiu 1,5 litro, naudoju ir visai nenoriu keisti
QUOTE(more more @ 2011 03 30, 16:39)
jei klausi apie goldwel, tai man kol kas labiausiai patinka naujosios green linijos drekinantis sampunas ir kondicionierius. Dar patinka kerasilk linija, bet siek tiek apsunkina plauka. Green linijos turiu 1,5 litro, naudoju ir visai nenoriu keisti
jo, butent apie goldwell
reiks bandyti atsisiusti. Tik visad bijau to zodzio "drekinantis", nes kiek tokiu sampunu esu bandziusi, tiek po galvos plvimo atrodydavau kaip riebalutais plaukais
Noriu ir as sampuna sios firmos
Tik nezinau koki rinktis galvos oda jautri, linkus i niezejimus, pleiskanas
Micefee skaiciau kad ir tavo oda tokia problematiska koki tu naudoji sampuna?
Tik nezinau koki rinktis galvos oda jautri, linkus i niezejimus, pleiskanas
Micefee skaiciau kad ir tavo oda tokia problematiska koki tu naudoji sampuna?
Aš nebenaudoju Goldwell...
Goldwell Elumen dazais dazytis paciai ne taip ir paprasta bus, nes jie specifiniai, kiek zinau vieninteliai rugstiniai yra ir dazymo technologijos kitokios siek tiek.
Pagaminti vaisiu rugsciu pagrindu, be amoniako ir peroksido.
Kirpejoms, jau dirbancioms su kitu firmu dazais, specialius apmokymus reik praeit kaip su jais dazyti, kad gauti norima rezultata.
Kirpejoms, jau dirbancioms su kitu firmu dazais, specialius apmokymus reik praeit kaip su jais dazyti, kad gauti norima rezultata.
QUOTE(Mella @ 2011 04 15, 15:45)
Goldwell Elumen dazais dazytis paciai ne taip ir paprasta bus, nes jie specifiniai, kiek zinau vieninteliai rugstiniai yra ir dazymo technologijos kitokios siek tiek.
as jau daziau su elumen, is tikruju pats dazymas yra dar paprastesnis, nei su kitais dazais, nes nemaisoma su jokiom kremulsijom ir paroksidais. Visas sudetingumas yra spalvos maisyme ir jos isgavime
http://www.elumenhai...ades/shades.php
va is tu spalvu reikia isgauti norima, todel ir yra spec kursai
Kuris būtent iš green linijos skaitosi drėkinantis? Real Moisture tas? Ar Pure Repair? Nes radau atsiliepimus, kad Green yra ir drėkinantis ir maitinantis. Pati pabandymui užsisakiau Real Moisture šampūną ir kondicionierių, tik bijau kad man neriebintų
QUOTE(Ugnia @ 2011 05 10, 22:32)
Kuris būtent iš green linijos skaitosi drėkinantis? Real Moisture tas? Ar Pure Repair? Nes radau atsiliepimus, kad Green yra ir drėkinantis ir maitinantis. Pati pabandymui užsisakiau Real Moisture šampūną ir kondicionierių, tik bijau kad man neriebintų
pirmasis labiau drekinantis. Tas kitas man labiau apsunkino plauka, pariebino, sakyciau...
QUOTE(Morgan @ 2010 12 01, 20:49)
sorry ne taip parasiau
Nu man jis geriausias,jau Kerastazes aliejus islisi lentynoj
Merginos,tai kur Vilniuj gaut dazu?
Nu man jis geriausias,jau Kerastazes aliejus islisi lentynoj
Merginos,tai kur Vilniuj gaut dazu?
Labas. Gal galit man truputį prašviesinti protą Kai kur rašo, kad padaro ši priemonė gražias garbanas, o čia dar radau parašyta, kad tiesinimui. Kaip suprasti? Man reikia garbanotiems plaukams drėkinančios priemonės ir galvoju ar ši man tiktų?