Įkraunama...
Įkraunama...

Goldwell

QUOTE(micefee @ 2010 12 01, 16:51)
O apie jį rašiau, kad silk fluid išvertus būtų "šilkinis fluidas". Pagal idėją jo paskirtis padaryti plaukus švelnius ir nesiveliančius.

Jei paprasciau, tiesiog nenuplaunamas kondicionierius. Dar apsaugo nuo aplinkos veiksniu, del ko as daugiausia naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 01, 16:51)
Kodėl mano žinutę ištrynei, Vitulka?  doh.gif Aš gi nesiūlau jį pirkti, tik sakau, kad turiu tokį parduoti.

o kaip tai įvardint, jei ne skelbimu smile.gif
micefee, aš gi nežinau, gali jį parduot LT ar ne....
labai dviprasmiška žinutė
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 12 01, 15:57)
Koks silkas?

Kainu skirtumas yra, produktu kokybes skirtumo tikrai nera biggrin.gif

biggrin.gif sorry ne taip parasiau
user posted image
Nu man jis geriausias,jau Kerastazes aliejus islisi lentynoj biggrin.gif

Merginos,tai kur Vilniuj gaut dazu? 4u.gif
Atsakyti
Ar bandėt kas ekologišką liniją? Niekur nerandu ingredientų...

http://www.feeluniqu...dwell green&go=
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 12, 20:13)

as kaip tik isbandziau meginukus ir maitinancios ir drekinancios linijos. Asmeniskai man labai patiko, bet ir vel reikia ziureti pagal savo plauko poreikius, nes mano plaukai siuo metu "primaitinti" visokiais kerasilkais ir dar visokiais aliejais, tai labiau gal netgi drekinanti linija patiko
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 12, 19:13)

Asmeniskai man labai patiko Goldwell. Tik pas mus labai didelės kainos visų produktų. Supper dideles. O šitoje internetineje parduotuveje kaip ir viskas pigiau išeitu. Bet niekada nepirkau užsienio internetineje parduotuveje. Ar tai koks nors specialus atsiskaitymo būdas ar pakaktu debetines korteles?
Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2011 01 14, 16:23)
Asmeniskai man labai patiko Goldwell. Tik pas mus labai didelės kainos visų produktų. Supper dideles. O šitoje internetineje parduotuveje kaip ir viskas pigiau išeitu. Bet niekada nepirkau užsienio internetineje parduotuveje. Ar tai koks nors specialus atsiskaitymo būdas ar pakaktu debetines korteles?
Aciu uz info smile.gif

o su siuntimu nesigaus tokia pati kaina?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo ispudziais.Sia savaite musu apskrities dvare buvo Golwell nauju dazu pristatymas.Cia kaip ir kirpeju seminaras,kazkas tokio.Buvo kirpeju stilistu ir is Latvijos.Na,o as ten papuoliau,nes buvau raudonos spalvos modelis bigsmile.gif .
Bet ka galiu pasakyti,kad mano plaukai tokio komforto nepatyre ir gal nebepatirs.Ispudi padare priemones ir stilistes thumbup.gif
Zinoma gavau dovaneliu,mini sampunu,balzamu.Dar nemaza flakona formavimo ir spalvos isryskinimo priemone.
Dar pries dazyma,is vakaro man dave kauke su sampunu.Dar ta pacia diena vel galva plove.Taip tai ,kai nueidavau i salona pvz kur dirba,kad ir su Loreal,tai nesvarbu kokia linija tepa ant sausu plauku.O su Goldwell atkreipiau demesi,kad su skirtinga spalvu linija reik vis kitaip.Yra tokiu dazu kur ant sausu plauku tepa.
Dar padare ispudi plauku lakas stiprios fiksasijos matyt g.gif .Ateity kazka panasaus noreciau isigyti tik jau speju kaina tikriausiai grazi ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(vaidaxxx @ 2010 11 27, 16:17)
O gal yra sviesinanciu plaukus Goldwell dazais? idomu kaip laikosi sviesus atspalviai smile.gif

Menesio ilgiau nelaikys.Tokiu dazu nera,kad labai ilgai laikytu smile.gif
Man pvz pasake,kad laikyt turetu kazkur 3 su puse savaites.
Daze blondine,dejo pigmenta,tai nezinau kiek laiko jai sake,bet kad 10 min laike dazus ant galvos tai tikrai blink.gif ,kai man reikejo ilgiausia apie 30min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 15 sausio 2011 - 21:35
QUOTE(more more @ 2011 01 14, 18:10)
o su siuntimu nesigaus tokia pati kaina?

is anos parduotuves siuncia nemokamai 4u.gif
Atsakyti
O del dazu, tai as irgi dazausi sitais dazais jau gal 2 - 3 metai, plaukas atsigavo po visokiu parduotuviniu welu ir lorealiu. Buvo minciu gal pabandyti kitus profesionalius g.gif, nes forume prisiskaiciau, kad yra tokiu pat geru tik pigesniu , bet ir vel, jei yra gerai, tai ko dar noreti. Cia tas moteriskas noras ieskoti idealiu priemoniu lotuliukas.gif Tik sampunus, kaukes, formavimo priemones naudoju ir goldwelo ir kitu liniju
Atsakyti
merginos, gal kas pasnabzdetumet, kur galima isigyti produkcijos goldwell, dazai plaukams labai domina. o gal e-parduotuve kokia yra?
salo+ jau neprekiauja sia produkcija:(
Atsakyti
QUOTE(Lapieniuke @ 2011 02 08, 23:09)
merginos, gal kas pasnabzdetumet, kur galima isigyti produkcijos goldwell, dazai plaukams labai domina. o gal e-parduotuve kokia yra?
salo+ jau neprekiauja sia produkcija:(

??? 4u.gif
Atsakyti