Na aš tai tiek kainuojančių žaislų nepirkau ir nepirksiu, jau geriau ką nors tinkamesnio, kas iš to,kad po kelių dienų vistiek viskas bus kampe numesta. Jau kokia knyga man atrodo daug tinkamesnė dovana...
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 04, 11:24)
Na aš tai tiek kainuojančių žaislų nepirkau ir nepirksiu, jau geriau ką nors tinkamesnio, kas iš to,kad po kelių dienų vistiek viskas bus kampe numesta. Jau kokia knyga man atrodo daug tinkamesnė dovana...
o as esu ir brangesniu uz ta furby pirkus,bet sito tai jau ne

QUOTE(SuperMama @ 2005 11 14, 13:48)
Dabar Amerikoje vyksta prieškalėdinis Furbių bumas, norėjau ir aš saviškei tokio, bet pagalvojau, kad vis dėl to tas žaislas yra vaikams nuo 5-6 metų skirtas.
Žinoma jis kalba tik angliškai arba furbiškai, tai vyresniems vaikams gal tarnautų anglų kalbos mokytoju.
Savaitgalį buvau "Žaislų planetoje" ir pamačiau tą Furbį gyvai, tai kažkaip įspūdžio nepadarė, maniau jis bus mažiau į tokį robotuką panašus, negelbėja net tai kad kailį turi ir akis varto. Balsas toks grynai elektroninis. Ir kaina dar laabai brangi - apie 250 lt. Bet čia tik mano nuomonė.
Gal kas turi jau šį žaisliuką ir galėtų daugiau papasakoti kaip gi vaikai į jį reaguoja, ar patinka ar po kelių savičių buvo numestas į kampą?
Žinoma jis kalba tik angliškai arba furbiškai, tai vyresniems vaikams gal tarnautų anglų kalbos mokytoju.
Savaitgalį buvau "Žaislų planetoje" ir pamačiau tą Furbį gyvai, tai kažkaip įspūdžio nepadarė, maniau jis bus mažiau į tokį robotuką panašus, negelbėja net tai kad kailį turi ir akis varto. Balsas toks grynai elektroninis. Ir kaina dar laabai brangi - apie 250 lt. Bet čia tik mano nuomonė.
Gal kas turi jau šį žaisliuką ir galėtų daugiau papasakoti kaip gi vaikai į jį reaguoja, ar patinka ar po kelių savičių buvo numestas į kampą?
Giminaičiai turėjo, labai norėjau savo mergaitei nupirkti, bet buvo perbrangu. Jiems greitai atsibodo, bet manajai net paskolinti pažaist neduodavo. O dabar didžioji norėtų, kad aš sesei nupirkčiau. Sunku ir patikėti, kad vis dar yra noras, nes jai jau 15m., sesei 3m. Deja, vargu ar galėsim sau tai leisti.

QUOTE((:mamuliuk:) @ 2005 12 04, 20:43)
Giminaičiai turėjo, labai norėjau savo mergaitei nupirkti, bet buvo perbrangu. Jiems greitai atsibodo, bet manajai net paskolinti pažaist neduodavo. O dabar didžioji norėtų, kad aš sesei nupirkčiau. Sunku ir patikėti, kad vis dar yra noras, nes jai jau 15m., sesei 3m. Deja, vargu ar galėsim sau tai leisti. 

taip sunku isivaizduot kokia turi but gera financine padetis,kad zmogus gyvenantis LT galetu vaikui tokius zaislus pirkt.as gyvendama LT net svajot apie tokius nedrysdavau.

As, tai labai susizavejusi tais furbiukais
"bendravau"truputi su jais
, visai idomus ir labai simpatiski, o dar zinau,kad mano paneles labai ju noretu, nes ,kai pasiziutejo filma Gremlinai, prireike ir furbiu
Tik, manau,kad sie zaislai, kaip ir raso tinkami nuo 6m. nes jaunesniems jie tikrai neidomus, nes juos reikia priziureti, kaip kokius leliukus, kalbeti angliskai jei nori, kad tau angliskai atsakytu, kuo daugiau su jais bendrausit tuo daugiau jie atliks visokiu funkciju, nuleis ausytes jei jiems liudna ir t.t.
O be to anglijoj jau ju kaina krito nuo £39 iki £32, litais gaunasi apie 160, manau visai netokia ir baisi kaina

Tik, manau,kad sie zaislai, kaip ir raso tinkami nuo 6m. nes jaunesniems jie tikrai neidomus, nes juos reikia priziureti, kaip kokius leliukus, kalbeti angliskai jei nori, kad tau angliskai atsakytu, kuo daugiau su jais bendrausit tuo daugiau jie atliks visokiu funkciju, nuleis ausytes jei jiems liudna ir t.t.
O be to anglijoj jau ju kaina krito nuo £39 iki £32, litais gaunasi apie 160, manau visai netokia ir baisi kaina

QUOTE(Laisvė @ 2005 11 15, 20:04)
Manau, kad užsienio kalbai mokytis vaikui galima rasti "protingesnių" dalykėlių. Net ir mažiems vaikams. Mergučė neseniai gavo dovanų LeapPad. Tik nežinau, ar tokių yra pirkti Lietuvoje. Vaiko susižavėjimas žaidimu kol kas neblėsta. Taria žodelius, dainuoja daineles... Žinau, jog tų sąsiuvinėlių yra įvairių sudėtingumų, tad metams bėgant galima tik papildyti kolekciją ir, aišku, žinias.
Kažką panašaus mes esam pirkę prieš 3 metus, tai yra tokia CHicco knygelė:mokytis skaičiuoti, loginės užduotėlės dar yra.

O tas Furby man primena Baby born ar kažką panašaus.

Pries savaite mes savo pupai padovanojom Furby, tai ji mielai dar su juo zaidzia ir kalba vokiskai, tik beda jog suzinojo kad Furbiai tarpusavyje irgi kalba tai dabar Kaledu senelio praso antro.
Ir tikrai tai zaislas skirtas vaikams nuo 6 metu, Jai dabar 5 ir sunkokai jai sekasi ji mokinti vokiskai kalbeti.

Ir tikrai tai zaislas skirtas vaikams nuo 6 metu, Jai dabar 5 ir sunkokai jai sekasi ji mokinti vokiskai kalbeti.
QUOTE(Rasma @ 2005 11 14, 17:04)
PIPIMAX'o šuniukas tikrai yra prekyboje, pati su dukra čiupinėjau vaikų prekių parduotuvėje "Limpopo" Ateities g. 91 (prekybos centre "mandarinas"). Kaina irgi tokia..154 Lt., bet realiai tas žaislas nykiai atrodo...
Mes turime Furby'iukų, bet Laurai pavartyt, pažiūrėt ir numest
Nupirkau jai gimtadieeio proga tokį katiną..miaukia, sukioja galvą, murkia, šnypščia, jį galima šukuoti, išsižioja ir pan. Turim ir gyvą katiną, bet paklausta ko nori gimtadieniui ji kaip užsukta prašė katino..teko suktis, sumokėjau 170 lt. ir žaislas vos savaitei..guli dabar numestas ir tiek..labai retai jį pašukuoja
O va "second hand'e" nupirko tokį plastikinį šunį už virvelės ir Laura net miega kartu su tuo plastmasės gabalu..pavadino Bagiu Dam ir tas šuo - geriausias draugas už 15 Lt.

Mes turime Furby'iukų, bet Laurai pavartyt, pažiūrėt ir numest

Nupirkau jai gimtadieeio proga tokį katiną..miaukia, sukioja galvą, murkia, šnypščia, jį galima šukuoti, išsižioja ir pan. Turim ir gyvą katiną, bet paklausta ko nori gimtadieniui ji kaip užsukta prašė katino..teko suktis, sumokėjau 170 lt. ir žaislas vos savaitei..guli dabar numestas ir tiek..labai retai jį pašukuoja

O va "second hand'e" nupirko tokį plastikinį šunį už virvelės ir Laura net miega kartu su tuo plastmasės gabalu..pavadino Bagiu Dam ir tas šuo - geriausias draugas už 15 Lt.
Ne viskas,kas brangu-yra geriausia

Aš - už mielus,aiškius ir kuo paprastesnius žaislus!

Na mes irgi laukiam siuntinuko su furby. Sūnus norėjo kalėdoms, tik kad tas kalėdų senis truputį vėluoja. Šiaip jau dabar varto instrukciją ir mokinasi kaip su juo reiks bendraut, o kaip bus iš tikrųjų pamatysim kai furby atkeliaus. Mano nuomone tai gali padėti kažkiek žaidžiant pramokti anglų kalbos, bet už tokią kainą kaip Lietuvoj tai nepirkčiau.
QUOTE(ievuschka @ 2005 12 29, 17:39)
Ne viskas,kas brangu-yra geriausia
Vaikai,kurie dar nepraradę įgimto natūralumo jausmo,atsirenka,kas jiems tinka. Daug kam yra nuobodu žaisti su tuo užprogramuotu robotu. O ir iš tikrųjų-nėra vietos pasireikšti vaiko fantazijai.

Per Kalėdas dukra gavo Furby, pažaidė gal 2 dienas ir padėjo, o po geros savaitės pareiškė, kad jai tas žaislas neįdomus